Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ma Sanja,sta ti je,pa ja jedva cekam da mi Dejan da broj,pa da mogu da uhodim devojku koja je uzela stene...nabavicu i dvogled i shator koji cu da postavim u blizini njene kuce odakle cu moci da pratim svaki njen pokret....konzerve tunjevine i povrca sam vec nabavila,tako da necu morati da mrdam sa svog kamp mesta(glupo bi bilo da odem do prodavnice i za to vreme,devojka i pas odu u setnju bez mog nadzora)
svasta stvarno
Dejanu sam napisala da mi poshalje bar slike psa ako nista drugo...ali znajuci njega,ni on nema pojma dal je stene dobro.....cisto sumnjam da je otisao tamo,kako bi devojka potpisala ugovor...posto ugovor nije potpisan i Dejan i ja smo trebali da odemo kod nje zajedno da bi ona popunila ugovor i da bi videli u kakvim uslovima ce ziveti i naravno,da vidimo osobu koja ga je uzela.
Ali nista od toga...ocigledno
svasta stvarno
Dejanu sam napisala da mi poshalje bar slike psa ako nista drugo...ali znajuci njega,ni on nema pojma dal je stene dobro.....cisto sumnjam da je otisao tamo,kako bi devojka potpisala ugovor...posto ugovor nije potpisan i Dejan i ja smo trebali da odemo kod nje zajedno da bi ona popunila ugovor i da bi videli u kakvim uslovima ce ziveti i naravno,da vidimo osobu koja ga je uzela.
Ali nista od toga...ocigledno