Mali debeljko na poklon(stene)

ma Sanja,sta ti je,pa ja jedva cekam da mi Dejan da broj,pa da mogu da uhodim devojku koja je uzela stene...nabavicu i dvogled i shator koji cu da postavim u blizini njene kuce odakle cu moci da pratim svaki njen pokret....konzerve tunjevine i povrca sam vec nabavila,tako da necu morati da mrdam sa svog kamp mesta(glupo bi bilo da odem do prodavnice i za to vreme,devojka i pas odu u setnju bez mog nadzora)

svasta stvarno
Dejanu sam napisala da mi poshalje bar slike psa ako nista drugo...ali znajuci njega,ni on nema pojma dal je stene dobro.....cisto sumnjam da je otisao tamo,kako bi devojka potpisala ugovor...posto ugovor nije potpisan i Dejan i ja smo trebali da odemo kod nje zajedno da bi ona popunila ugovor i da bi videli u kakvim uslovima ce ziveti i naravno,da vidimo osobu koja ga je uzela.
Ali nista od toga...ocigledno

Ja da sam Dejan, koji je po prici devojke pod nickom cupko - prezauzet i imun na "neistine" koje raznorazni "fanatici i dokolicari" pisu o njemu ovde - meni bi se vise smucilo pa bih da imam morala i stomaka , zapusila svima nama usta ovde i prekinula jednom za svagda "stvaranje mita o neodgovornom i bahatom Dejanu Savicu".

Sta bi me to kostalo? ax, da, vremena da skinem ljagu sa svog imena...a ime i prezime nisu bitni, nije bitna ljaga - bitni su rezultati..a kakvi su rezultati, i kako je svim tim zivotinjama o kojima su drugi ljudi do udomljenja brinuli - na to izgleda diskreciono pravo ima samo Dejan..dok god je on svestan da je ucinio dobro za kuce, mi mozemo da piskaramo i sedimo u hladu i mirisemo cvece, jer bi trebali po default-u da znamo - da je to isto kuce zivo , zdravo i sretno..

Ma mislim jasno mi je da pisem o utopiji Tomasa Mora, jer lepo govori ona stara "iz praznog cabra ne mozes da prospes vodu, zato se mani corava posla" .

Ne znam, možda sam ja previše nepoverljiva, ali ... Kažete da je već bilo propusta u dilovima sa ovim tipom. Pa otkuda ideja da ponovo pokušavate? Mislim, njegovo ponašanje je rđavo, ali morali biste se i vi preispitati za ubuduće. Ali da ne solim pamet, sad valjda i sami znate da ubuduće prvo tražite neku potvrdu, pa dajete novac i kuče. Ko zna šta se sa njima desilo.

Poslednja izmena:
Sanja,ja stene nisam udomila,nego Dejan,ali evo ja vam OBECAVAM da cu danas od Dejana uzeti broj telefona ljudi kod kojih je pas! Samo neka mi ta devojka ostavi neki telefon na koji mogu da joj dostavim broj,i danas u toku dana ce ga dobiti.
Do sada sam sama udomila puno pasa,koje sam preuzela od raznoraznih ljudi,i sama procenim da li mogu da im dam broj ljudi kod kojih je pas.
Ja imam jednu devojku sa Medaka cije sam pse udomila,ali posto ona mene zove sto puta dnevno zbog svakakvih gluposti,ne mogu da joj dam brojeve ljudi kod kojih su psi,jer ne zelim da odlepe od nje,i vrate pse.Morate razumeti i takve situacije.
Sto se tice retrivera,pokusacu da dodjem do njegovih slika i da ih postavim.
Jos nesto...Sanja,posto si vec dala pare za Spasoja kog sam ja udomila,a posto si ti iz Zr-a,evo ja ti nudim mogucnost da odes sa mnom kod ljudi kod kojih je on,i da ga vidis.Kad god budes mogla,dodji do Bagljasa,Spasoje se tamo nalazi,i mozes da ga vidis,i da se uveris da je ziv,zdrav i da je srecno udomljen.

@ Cupka,

tshuymish koja je i otvorila ovaj post ce ti ostaviti broj telefona za malog debeljka o kome je ovde rec, ili je kontaktiraj na pp, postavi slike - i eto vidis, kad se neko uveri da je malisa dobro, niko nece nikog optuzivati i nece biti prepucavanja - nego svi idemo dalje i pomazemo zivotinjicama kako znamo i umemo..sto se retrivera tice ja bih volela da ga vidim, a verujem vise od mene i Bilja koja ga je nasla zajedno za Montijem, pokupila sa ulice, okupala, sredila i predala dejanu sa 2000 dinara za prevoz..
Ja nikada nisam mislila niti mislim da Dejan pare koje mu se uplacuju trosi na nesto drugo ili ih krade..verujem da je duzan Vladi rotu, i verujem da voli zivotinje. Ja samo mislim da nije u redu da se tako neodgovorno ponasa prema ljudima koji su te zivotinje cuvali, kao sto sam vec - vise puta - u svojim postovima i napisala.
Eto vidis, takvo ponasanje rezultira time da ja (kao i mnogi drugi) - iako dejana nikada nisam upoznala - posle svega ovoga - nikada necu njemu predati kucu niti cu ga zvati za pomoc. Takodje, zbog takvog ponasanja necu uplatiti nikada vise ni za jednu zivotinju o kojoj se on brine, DOK GOD NE POCNE DA SE PONASA KAO COVEK, odgovorno i ljudski..I ko u tome strada najvise - zivotinje koje nece dobiti pomoc od ljudi koji bi zeleli da pomognu da se Dejan tako ne ponasa kako se ponasa..
ja iskreno receno, ne verujem da ce se Dejan promeniti, i veruj mi mnogo je drugih ljudi koji se isto tako brinu o zivotinjama po ceo dan, i koji ih lece i koji im pomazu.. Mina recimo, devojka sa foruma, isto radi dan i noc, pa joj nikada nije tesko da pokaze ljudima slike i dokaze da je tim zivotinjama zaista bolje..

Ja jesam iz Zrenjanina, ali ne zivim u zrenjaninu vec 7 godina, preselila sam se za Beograd, ovde zivim i radim, ali ako budem bila u zrenjaninu, zvacu te da vidim Spasoja..Volela bih kada bi ti mogla da postavis neku njegovu sliku na temi o njemu, bilo bi mi drago da vidim da je ziv i srecan..
Hvala ti unapred.

nemam broj ni adresu,ali sam se konachno cula sa Dejanom i rekao mi je da ce da me vodi kod te devojke sad za vikend,u subotu ili nedelju

Pa da,kad je video da se frka ne stisava,javio se na telefon(posle milion neuspesnih pokusaja da ga dobijes na isti)
A ,,idete" za vikend(taman da ima vremena da ,,namontira i nasminka" situaciju)
Mislim,stvrano,ja sam jos na temi o Sapi napomenuo da sam ime Dejan Savic procitao u masi nekakvih skandala-skrivalica-laganja oko udomljenih zivotinja,a evo ga opet...
Bas ne verujem da je to ,,slucajno" i ,,splet okolnosti"

ma Sanja,sta ti je,pa ja jedva cekam da mi Dejan da broj,pa da mogu da uhodim devojku koja je uzela stene...nabavicu i dvogled i shator koji cu da postavim u blizini njene kuce odakle cu moci da pratim svaki njen pokret....konzerve tunjevine i povrca sam vec nabavila,tako da necu morati da mrdam sa svog kamp mesta(glupo bi bilo da odem do prodavnice i za to vreme,devojka i pas odu u setnju bez mog nadzora)
I meni si odmah bila sumnjiva:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa da,kad je video da se frka ne stisava,javio se na telefon(posle milion neuspesnih pokusaja da ga dobijes na isti)
A ,,idete" za vikend(taman da ima vremena da ,,namontira i nasminka" situaciju)
Mislim,stvrano,ja sam jos na temi o Sapi napomenuo da sam ime Dejan Savic procitao u masi nekakvih skandala-skrivalica-laganja oko udomljenih zivotinja,a evo ga opet...
Bas ne verujem da je to ,,slucajno" i ,,splet okolnosti"

nece nista da montira,ne brini

Sta bi?Jel ste dobili telefon ili neki kontakt sa tom devojkom koja je udomila stene i slike steneta u novom domu?Jel vas je zvao taj Dejan da idete za vikend da vidite licno stene i uverite se?Ba sme zanima rasplet,jer je ovo ko zna koja situacija,i cim prigusti,akter nestane na neko vreme pa se vrati posle nekog vremena kad proceni da se stisala bura.Barem jednom da se istera do kraja.

Back