Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Dejan mu je nasao dom u Indjiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos je kod mene
sad je malo deblja, dlaka je superica...samo, jos uvijek ima sine u nozi
mada, ako Vlada kaze da moze...naredne nedelje; vadit cemo sine + sterilizacija : )))
dom, jos nismo nasli...![]()
Ako treba pomoc za dom javi![]()
Da li ste svi vi svesni sta radite? Hoce li neko od vas uraditi nesto konkretno? Sta imate od pljuvanja Dejana Savica po forumima? Ok,ima Dejan mana,ali on je covek koji zaista voli zivotinje,i uvek ih dobro udomi...govorim ovo iz licnog iskustva,udomila sam do sada bar 20 Dejanovih pasa,i svi su zivi,zdravi i srecni...A,svi vi humanisti,ustanite sa stolice,izadjite na ulicu,prestanite da pljujete jedni po drtugima,i uradite nesto konkretno...ovo je suludo!
Nema potrebe da bilo sta citam,jer Dejana licno znam dosta dugo,i znam sta i kako radi...ima puno fanatika medju nama,i u nekim situacijama ni ja ne dajem broj telefona ljudi kojima sam udomila psa...Ako Dejan kaze da je pas otisao u Indjiju,onda mozete biti sigurni da je tamo.Videla sam da se po zivotinjskom carstvu povlace price o Spasoju kog sam JA UDOMILA!!!! I koji super zivi.Isto tako sam videla da sami konstruisete kao balkanski spijuni price o retriveru,a retriver je dobro,ziv,zdrav,i udomljen.Verovatno Dejan ima razloga zasto nekima od vas ne daje brojeve telefona,pa zapitajte se zasto je to tako! Meni je do sada dao svaki broj koji sam mu trazila...
i ja isto,jer Dejana licno znam dosta dugo,i znam sta i kako radi.
Nema potrebe da bilo sta citam,jer Dejana licno znam dosta dugo,i znam sta i kako radi...ima puno fanatika medju nama,i u nekim situacijama ni ja ne dajem broj telefona ljudi kojima sam udomila psa...Ako Dejan kaze da je pas otisao u Indjiju,onda mozete biti sigurni da je tamo.Videla sam da se po zivotinjskom carstvu povlace price o Spasoju kog sam JA UDOMILA!!!! I koji super zivi.Isto tako sam videla da sami konstruisete kao balkanski spijuni price o retriveru,a retriver je dobro,ziv,zdrav,i udomljen.Verovatno Dejan ima razloga zasto nekima od vas ne daje brojeve telefona,pa zapitajte se zasto je to tako! Meni je do sada dao svaki broj koji sam mu trazila...
ovde na forumu je jedna vlasnica psa kojeg je od mene uzela(i to psa koga sam mnogo zavolela i koga sam htela da zadrzim,ali nisam mogla,a koji je kod mene bio isto dva meseca),pa je pitaj dal je slucajno proganjam i zivkam non stop ....Dejan ima razloga zasto nekima od vas ne daje brojeve telefona,pa zapitajte se zasto je to tako!