Mali debeljko na poklon(stene)

Боже, толико је сладак да сваки пут свратим овде да му видим слику а и наравно да затекнем вест да је удомљен!

Љуби га бре у ту њушкицу за мене, док је још ту!

Боже, толико је сладак да сваки пут свратим овде да му видим слику а и наравно да затекнем вест да је удомљен!

Љуби га бре у ту њушкицу за мене, док је још ту!

Jao Mili jeste, i ja stalno to pomislim. Već sam krenula Gorana da obrađujem kako bismo ga mogli udomiti. Ali ne vredi, ovde nam je haos i dok se ne sredi ne smem ni da mislim na to. A taman kad se malo dovedemo u red da nam dođete ti i Fića i naravno Elica!!!

Jao Mili jeste, i ja stalno to pomislim. Već sam krenula Gorana da obrađujem kako bismo ga mogli udomiti. Ali ne vredi, ovde nam je haos i dok se ne sredi ne smem ni da mislim na to. A taman kad se malo dovedemo u red da nam dođete ti i Fića i naravno Elica!!!

У за мене не би било веће радости кад бих знала да имам овог медењака за комшију!:heart: Ала би Еца пазила на њега, мммм:whistling:

У за мене не би било веће радости кад бих знала да имам овог медењака за комшију!:heart: Ала би Еца пазила на њега, мммм:whistling:

:hahaha:
Kao Maza svojevremeno na Ecu, a????:mrgreen:
Mada je Eca suptilinija i nežnije građe, ona moja je bila kao tajfun a boga mi se i podgojilo, 'ranila ja to, za dva - tri psa, pa je imalo, ihaha. :mrgreen:
No, imaće sa Ecom ko da se igra, samo da sačekam ovo da se sredi do leta i onda u akciju. Ne znam koliko nam je pametno da vraćamo Mazu, sad se tamo navikla na novu sredinu pa da je mi ponovo cimamo mislim da nam to ne bi bilo pametno. Šta kažeš?
Ili uzeti drugog psa. Uh, a i moram sebe naterati da odemo i vidimo je, makar pojela pola kutije bensedinčića....:sad2:

Боље узети другог пса и склонити га са улице, Маза се сигурно навикла тамо, има добре услове, грехота цимати је. Али да не спамујемо ову тему, само да питам шта се дешава са ДЕБЕЉКОМ? Јел има неких вести?

Back