Mali debeljko na poklon(stene)

Da li ste svi vi svesni sta radite? Hoce li neko od vas uraditi nesto konkretno? Sta imate od pljuvanja Dejana Savica po forumima? Ok,ima Dejan mana,ali on je covek koji zaista voli zivotinje,i uvek ih dobro udomi...govorim ovo iz licnog iskustva,udomila sam do sada bar 20 Dejanovih pasa,i svi su zivi,zdravi i srecni...A,svi vi humanisti,ustanite sa stolice,izadjite na ulicu,prestanite da pljujete jedni po drtugima,i uradite nesto konkretno...ovo je suludo!

Cupka,

niko ne pljuje Dejana. Ono sto ljudi iznose to su iskustva koja su doziveli sa njim, a koja korisnike ovog virtuelnog javnog prostora mogu da upozore na buduce eventualne situacije koje mogu da im se dese kada je rec o saradnji sa ljudima koji vole zivotinje i koji nude svoju pomoc - kao sto to Dejan radi.
S tim u vezi, niko nije rekao da Dejan ne voli zivotinje , niti da je Dejan lopov koji ljudima krade pare i trosi ih na zezanje po gradu, ili da NISTA NE RADI da pomogne. Ovde je samo rec o tome KAKO RADI I KAKO SE PONASA PREMA LJUDIMA koji su zatrazili njegovu pomoc, kao sto je u ovom konkretnom slucaju rec.
Ako te zanima jos slucajeva, posto vidim da si se danas registrovala, idi na ovaj link, i procitaj i o tudjim iskustvima sa Dejanom.

http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=7353

a verujem da ces i u okviru krstarice pronaci dovoljno primera koji svedoce o NJEGOVOM PONASANJU I ODGOVOROSTI, a ne o tome da li pomaze ili ne, sto su - kad malo bolje razmislis - dva odvojena pitanja.
Takodje, slozices se samnom da na ovom forumu nema onih KOJI NE VOLE ZIVOTINJE, tako da ti nisi veci humanista od nekog clana koji isto pomaze, uplacuje leci i zbrinjava zivotinje - sam ili uz pomoc nekog drugog.- te s tim u vezi nemoj da vredjas ljude koji pisu o svojim losim iskustvima sa Dejanom - nazivajuci ih ljudima koji -parafraziram - "sede i kuckaju i pljuju coveka koji bar nesto radi"
Vidis, ja sam iz Zrenjanina, isto kao i ti, radim tri posla (koji nema veze sa brigom o zivotinjama), od jutra do sutra, udomila sam mnogo kucica i macica, jedno sam usvojila, dajem sve od sebe, isto kao i gomila ljudi na ovom forumu.
Nisam clan ni jedne nvo, niti sam Dejana ikadalicno cula niti upoznala. Posle svega ovoga ni ne zelim. Uplatila sam mu novac za Dundicu, i za Spasoja, -sta je sa tim zivotinjama - ja ne znam jer ne postoji FEED BACK - jer to je - nesto o cemu ovaj covek ne razmislja.
Ponasati se tako bahato i neodogovrno prema ljudima koji isto zele da pomognu ili koji pomazu - rezultira cepanjem ljudi na grupe, razjedinjavanjem i nepoverenjem u kome ce izgubiti samo jedna grupa zbog koje smo svi mi ovde - a to su ZIVOTINJE.

Da li ste svi vi svesni sta radite? Hoce li neko od vas uraditi nesto konkretno? Sta imate od pljuvanja Dejana Savica po forumima? Ok,ima Dejan mana,ali on je covek koji zaista voli zivotinje,i uvek ih dobro udomi...govorim ovo iz licnog iskustva,udomila sam do sada bar 20 Dejanovih pasa,i svi su zivi,zdravi i srecni...A,svi vi humanisti,ustanite sa stolice,izadjite na ulicu,prestanite da pljujete jedni po drtugima,i uradite nesto konkretno...ovo je suludo!

Nema potrebe da bilo sta citam,jer Dejana licno znam dosta dugo,i znam sta i kako radi...ima puno fanatika medju nama,i u nekim situacijama ni ja ne dajem broj telefona ljudi kojima sam udomila psa...Ako Dejan kaze da je pas otisao u Indjiju,onda mozete biti sigurni da je tamo.Videla sam da se po zivotinjskom carstvu povlace price o Spasoju kog sam JA UDOMILA!!!! I koji super zivi.Isto tako sam videla da sami konstruisete kao balkanski spijuni price o retriveru,a retriver je dobro,ziv,zdrav,i udomljen.Verovatno Dejan ima razloga zasto nekima od vas ne daje brojeve telefona,pa zapitajte se zasto je to tako! Meni je do sada dao svaki broj koji sam mu trazila...

Nema potrebe da bilo sta citam,jer Dejana licno znam dosta dugo,i znam sta i kako radi...ima puno fanatika medju nama,i u nekim situacijama ni ja ne dajem broj telefona ljudi kojima sam udomila psa...Ako Dejan kaze da je pas otisao u Indjiju,onda mozete biti sigurni da je tamo.Videla sam da se po zivotinjskom carstvu povlace price o Spasoju kog sam JA UDOMILA!!!! I koji super zivi.Isto tako sam videla da sami konstruisete kao balkanski spijuni price o retriveru,a retriver je dobro,ziv,zdrav,i udomljen.Verovatno Dejan ima razloga zasto nekima od vas ne daje brojeve telefona,pa zapitajte se zasto je to tako! Meni je do sada dao svaki broj koji sam mu trazila...

Dobro znas Dejana i ti mu verujes,ali cemu potreba da ga ti branis. Pa ima i on usta,komp,net pa nek se oglasi i postavi slike tih srecno udomljenih pasa.

Iz licnog iskustva znam da kad Dejan kaze da je neki pas srecno udomljen to i ne mora da bude istina,tako da bih bas volela da se on oglasi i napise nesto sto ce nas razuveriti.

Nesto mi se ne cini da Milica koja je brinula o Debeljku vise od dva meseca spada u tu famoznu 'fanatik' kategoriju, pa me zanima s kojim pravom joj se uskracuje informacija koja joj je obecana.

Ne znam zašto je problem, ako ne želi da da telefon, da uslika kučiće i postavi slike ovde kako bi ljudi bili sigurni da je kuca dobro i zdravo. Čemu takva tajanstvaenost? Ova priča o FB-u, brisanju postova i neodgovaranju na telefon je i meni sumnjiva i zapitala bih se kakva je to osoba koja toliko ignoriše, teško joj je da napiše red, kaže nešto. Čudno.

Pa dobro zasto onda se ne stave slike psa na net, pa da "fanatici" ne mogu da dodju do adrese i telefona udomitelja.
Ona je dva meseca cuvala to stene a sada ne moze da dobije ni potvrdu da je pas ok, a kamoli telefon i slike. I nije jedina kojoj se ovo desilo, a nece bas biti da su svi koji udomljavaju stenad psihopate koje ce da uznemiravaju ljude.
Onda kada tebi daje telefone, izvoli ti uzmi od njega telefon i adresu, idi i slikaj psa, pa postavi slike ovde, mislim da niko nece imati nista protiv toga.

p.s.Ovakvim ponasanjem se gube dragoceni ljudi koji zele da pomognu a bivaju etiketirani kao bolesnici. Da li mislis da ce ona sledeci put tek tako uzeti stene da udomljava ako sa ovim ima toliko problema? A onda se posle udruzenja zale kako ljudi nece da pomognu...pitam se zasto....

Dejan ima razloga zasto nekima od vas ne daje brojeve telefona,pa zapitajte se zasto je to tako!
ovde na forumu je jedna vlasnica psa kojeg je od mene uzela(i to psa koga sam mnogo zavolela i koga sam htela da zadrzim,ali nisam mogla,a koji je kod mene bio isto dva meseca),pa je pitaj dal je slucajno proganjam i zivkam non stop ....
tako da vam ta prica nista ne vredi.Ja nisam psiho koji ganja ljude.

@ Cupka

ti kao da ne razumes o cemu se radi jel? i opet etiketiras ljude i pises price kako si :" ti videla", "ti znas", "ti nemas problema sa udomljavanjem i naknadnim kontaktiranjem udomitelja?"
umesto sto to radis, izvoli - kao sto ti je par clanova na ovom postu predlozilo - okaci fotografije ili daj tshumishy broj telefona osobe koja je udomila kuce.

po tebi spada da smo svi mi ok dok cuvamo i negujemo kucice, a kad ga Dejan udomi, onda smo svi mi fanatici i psihopate? a ako ti je poznat i slucaj retrivera, daj molim te slikaj ga i okaci sliku nece nista da te kosta - jer slike nisu brojevi telefona pa da ce neko da te proganja ili uznemirava od nas fanatika i psihiopata.

mislim, pa to je vrhunski cinizam, nemam komentar.

Back