Malecan problem ?!?

ko nece dima bubuljice neka drka svakodnevno bar po 4 puta.

Ja sam cuo da je obrnuto, da ti tad bas iskacu bubuljice... :huh:

@snickers nisam ja hatorka! Mozes takodje da pomesas med i limun mozda je bolje nego limun i voda. A sperma je dobra uglavnom samo u isusivanju bubuljica, ne pomaze za fleke, provereno :D

DObro, Hatorka, sta si navalila da nisi ti... :D
Iju, ko ti to prskao po faci, draga Hat? :mrgreen:

Nemas ti decko pojma,meni je lice cistije od bebeceg,a cak se i ne umivam! z:D

Ma nije valjda zbog toga? A ja sam mislio da ti lice cistis rakijom...z:D

Eto, dakle utvrdili smo da drkanje smanjuje bubuljice, sperma uklanja bubuljice...znaci, ljudi, samo drkajte i polivajte se po faci, nemate nikakvih briga!

Ne znam koji djavo oni debili reklamisu svakakve proizvode po tv-u, kad je dovoljno samo se jednom prsnuti po faci, ili zamoliti nekoga da vam to ucini...ccc

Dajte bre razmisljajte malo, pogledajte samo kad sam se registrovao na ovaj forum... I sve ce vam biti jasno, i sigurno cete znati ko nisam. A mogu li da znam kako ste dosli do tog zakljucka da sam ja hator?

Ma nije valjda zbog toga? A ja sam mislio da ti lice cistis rakijom...z:D

Eto, dakle utvrdili smo da drkanje smanjuje bubuljice, sperma uklanja bubuljice...znaci, ljudi, samo drkajte i polivajte se po faci, nemate nikakvih briga!

Ne znam koji djavo oni debili reklamisu svakakve proizvode po tv-u, kad je dovoljno samo se jednom prsnuti po faci, ili zamoliti nekoga da vam to ucini...ccc

ne ubacuj mi reci koje nisam rekao. reklamiraju 100000 stvari za skidanje kilaze i za povecanje qrca na netu pa jel ista funkcionise? Funkcionise morgen. To sto ima debila da kupuju to je njihov problem.

ne ubacuj mi reci koje nisam rekao. reklamiraju 100000 stvari za skidanje kilaze i za povecanje qrca na netu pa jel ista funkcionise? Funkcionise morgen. To sto ima debila da kupuju to je njihov problem.

One stvari za nekoga funkcionisu, za nekoga ne...nemaju svi isti tip koze i ostalog njasra...

Sta sam ubacio sto ti nisi rekao? Sta seres bre?

Ti si rekao da drkanje smanjuje bubuljice, neki tamo su rekli da sperma sklanja bubuljice...ne vidim problem...vajgadu :P

tio nisi normalan. Ja ako jedan dan ne bacim,drugi to krenu da nicu bubuljice ko pecurke posle kise. Sav se iskrastam. A kad ispunjavam normu manje sam nervozan i nijedne bubuljice nema. Ko ti je ono rekao taj te masno slagao.

znam coveka koji se hvalio time sto maze spermu sebi po licu svako jutro da mu isusi kozu i onda kad se sve to lepo stvrdne, on uzme i skine sa toplom vodom...
ja nisam probao,ali on kaze da deluje (generalno mu je cisto lice) ,pa sad ko bi ga znao

Jos malo pa nista :D :D Jos samo da RedBull stvarno daje krila pa.........salim se,vidim da pricamo o masnoj koži,a jel ima nesto protiv suve kože,uzasno mi je suva pogotovo sada zimi??? A prob'o ono sa limunom i vodom i pomaze solidno ne bas 100 % ali....

Back