Miss Lazar
Početnik
- Poruka
- 5
Jadno detence. Nadam se da ce im se vratiti milion puta gore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd molim te pojasni, nemam pojma za to.klavirstimer:Setimo se samo koliko je Zvecansaka nedostupna-kao Kazamat.Pisite
Bilo je cini mi se i nekih Foruma na tu temu.U vecansku ne ulazis ni kao volonter.Oko Nove Godine su neke silne zene po ulicama nudile cestitke-prilozi kao idu u Zvecansku,one kao rade zanjih.Posto je meni nesto ista oduvek privlacna-nesto bih radila volonterski-lepo pitam za kontakt.Niko koga sam pitala nema informaciju.Deca se strasno tesko usvajaju-to znam iz vise izvora.Koliko si emisija iz Zvecanske gledala?pajamaca:ajd molim te pojasni, nemam pojma za to.
u čemu je stvar?
klavirstimer:Bilo je cini mi se i nekih Foruma na tu temu.U vecansku ne ulazis ni kao volonter.Oko Nove Godine su neke silne zene po ulicama nudile cestitke-prilozi kao idu u Zvecansku,one kao rade zanjih.Posto je meni nesto ista oduvek privlacna-nesto bih radila volonterski-lepo pitam za kontakt.Niko koga sam pitala nema informaciju.Deca se strasno tesko usvajaju-to znam iz vise izvora.Koliko si emisija iz Zvecanske gledala?
Cak i ovde na Forumu neko je imao ideju pomoci i kada se nas nekoliko otvoreno ponudilo-odgovora vise nije bilo.
Kapiras?
Meni smrdi
brbljiva_kisa:Dizem ovu temu...
Sta se na kraju desilo? U julu ce biti dve godine od zlocina nad malom Kajom.
Da li su krivci iza brave?
klavirstimer:Ej,ova tema ne sme da se ugasi.U moju Ustanovu stalno stizu zlostavljena deca.Sa raznim providnim obrazlozenjma.Centralne kompjuteske biblioteke nema.Idu od Ustanove do ustanove.Dokaze su neskupljivi.Postoji samo decedirano pravilo da bi roditeljh mogao da te tuzi za insinuaciju koja je netacna.Svojevremeno sam na UC potpisala umrlicu detetu koje je umrlo od batina,usvojeno,5 godina kome je po obdukcije utvrdjeno vise ranijih preloma karlice.Alo!!!!!Staratelji su tuzili Urgentni Centar za klevetu.Zasto nije izglasan zakon o porodici>?????Nemam reci.Pisite za one koji ne znaju sve telefone,adrese i ustanove koje su nadlezne.Nebiste verovali koliko ljudi misli da je to izmisljotina i da nema znacaja u aktuelnim politickim burama.Setimo se samo koliko je Zvecansaka nedostupna-kao Kazamat.Pisite
To da je slučaj klimav potpuno si u pravu. Kada se desi ovako monstruozan slučaj zna se da će narod podići veliku prašinu ako se ne zna ko je glavni krivac, pa milicija brže bolje optuži nekoga da bih se "narod" smirio. Ko je malo bolje ispratio slučaj zana da se dokazi protiv Mališe zataškavaju. Jedan dan se objavi jedno, drugi dan drugo... Eto sperma nađena u detetu nije njegova. A ja se pitam zašto neće da objave čija je pošto DNK analiza može da se uradi bez problema. Možda je i deda kriv ili neko iz okruženja. Evidento je samo da mjka nije normalna i da se ja pitam njoj bih presudila odmah.Aca_Banovani:Koliko ja znam glavni problem je bio u celom postupku sto se ispostavilo da sperma nadjena na detetu i u detetu nije njegova. Tako su bar pisale novine. Tako da je ceo slucaj totalno klimav ako je to istina, imaju jedino svedocenje neuracunljive majke. Na sve to su ga jos mlatili da im prizna imaju jos i iznudu priznanja pod prinudom. Tako da je kompletan slucaj totalno klimav. Oni protiv njega nemaju ni jedan fizicki dokaz.
Naravno ako nesto u medjuvremenu nisu nasli a da ja ne znam.
coler:To da je slučaj klimav potpuno si u pravu. Kada se desi ovako monstruozan slučaj zna se da će narod podići veliku prašinu ako se ne zna ko je glavni krivac, pa milicija brže bolje optuži nekoga da bih se "narod" smirio. Ko je malo bolje ispratio slučaj zana da se dokazi protiv Mališe zataškavaju. Jedan dan se objavi jedno, drugi dan drugo... Eto sperma nađena u detetu nije njegova. A ja se pitam zašto neće da objave čija je pošto DNK analiza može da se uradi bez problema. Možda je i deda kriv ili neko iz okruženja. Evidento je samo da mjka nije normalna i da se ja pitam njoj bih presudila odmah.