jeste,i da ih silujemo da malo smire hormone,bas to rekose
samo mi reci da nikad nisi cusnula dete?

samo mi reci da nikad nisi cusnula dete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se da obe teme imaju veze u smislu da postoje strasno neodgovorni roditelji. Ali, cek ti si silno branila Alice tamo na onoj temi kako je jadna izgubljena majka a nista nije uradila povodom modrica koliko dugo ... aloooo... ja sam sve vreme pricala gde je njoj odgovornost majke... a onda ovde dodjes da napadas i prozivas nekoga zato sto su rekli da su bili tuceni i da su imali modrice od toga...e to bas nema veze sa ovom temomHellen:Да је ико реаговао на те модрице не би ни дошло довде.... Те две теме итекако имају везе...
Hellen:Мислиш да мала Каја није прво имала модрице...ко зна колико дуго.....?
Да је ико реаговао на те модрице не би ни дошло довде.... Те две теме итекако имају везе...
Na toj istoj temi si ponosno izjavila da si svoju decu udarala samo po guzi i rukama. Meni se zeludac prevrne kad vidim roditelje kako pljeskaju decu po rucicama. Mozda to i ne izaziva fizicku bol kod deteta ali psihicku svakako da. Ali mi ne pada na pamet da te tvoje postupke na bilo koji nacin povezujem sa onim o cemu se ovde prica.
Jel da počnem da nabrajam?Hellen:..... Па Боже мој, ''и мене су тукли, па шта ми фали?''
Slazem se da obe teme imaju veze u smislu da postoje strasno neodgovorni roditelji. Ali, cek ti si silno branila Alice tamo na onoj temi kako je jadna izgubljena majka a nista nije uradila povodom modrica koliko dugo ... aloooo... ja sam sve vreme pricala gde je njoj odgovornost majke... a onda ovde dodjes da napadas i prozivas nekoga zato sto su rekli da su bili tuceni i da su imali modrice od toga...e to bas nema veze sa ovom temom
Jesu krivi, veruj mi.pajamaca:kako znaš?
daj info na sunce...
ma znate šta i da nisu krivi...krivi su onda što nisu pazili dete.
i tačka.
Hellen:А шта си ти радила када је твоје дете пружало ручице према утичници, па када 4 пута поновиш ''НЕ'' и ''ПЕЦ''... одвучеш га даље, а оно се врати и и даље то ради...? Ја сам обично узимала врбов прут, варјачу или ципелу, па опал по рукама док не поцрвене и не искоче јој модрице до лаката.?
Hellen:Дај ми савет, молим те, шта ти радиш у тој ситуацији, ако будем имала још које дете, да га не злостављам као прво двоје?
Да ли је згодније да их тучем по ушима, ногама, стомаку, по леђима, по глави?
Ovo mi mnogo lici na Alicine izjave.Ма, видим да ћу ја постати предмет ове теме, а не злостављање деце...[
Jasta samo si ti sve shvatila. Bravo. Tvoj bre mentalni sklop treba na proucavanjeОпет ништа ниси схватила...по ко зна који пут.
da, da.... a ovde malo malo pa mamin dechko pretukao 11ogodishnju devojchicu na smrt zbog jogurta.... u bogatoj americi... pa se malo prokopa pa ispade da ih je sve redovno tukao..... a mala je redovno ishla u shkolu....shaddow:Da živiš u Americi i to uradiš svom detetu, postojala bi ozbiljna mogućnost da ti oduzmu dete. Ne zezam se.
Recimo, ako dete ode u školu ili vrtić sa modricama...... odmah postaješ predmet istrage.
Ovo mi mnogo lici na Alicine izjave.
U određenim periodima dana forum se zaista toliko uspori da je to prosto neverovatno. To traje jedno kratko vreme, pa onda proradi.Hellen:Е, не могу сад, јако ми се споро отвара Форум ових дана.......а све друге интернет странице сасвим нормално (има ли још неко тај проблем?).... Сваки час се блокира, чекам по 30 секунди да отвори страну....смор живи!
![]()
Зато сам се сад навукла на Симс 2......па ми сад тамо интересантније. :wink:
ОдоК!