Mala i matori????????

Ma kad je tolika razlika pre ili kasnije ce doci do sudara generacija,to jest nekome ce dosaditi,devojka ide s njim koji pak se druzi s' prijateljima iste starosti,znaci svi su stariji,nikonema nista pametno da prica narocito ako ova nije skolu zavrsila pa ne zna bas toliko,isto on kad se vidi s njenim prijateljima,sve skoro balavci koji samo pricaju kako da se napiju i da se vesele do besvesti...

Master_Chief:
Ma kad je tolika razlika pre ili kasnije ce doci do sudara generacija,to jest nekome ce dosaditi,devojka ide s njim koji pak se druzi s' prijateljima iste starosti,znaci svi su stariji,nikonema nista pametno da prica narocito ako ova nije skolu zavrsila pa ne zna bas toliko,isto on kad se vidi s njenim prijateljima,sve skoro balavci koji samo pricaju kako da se napiju i da se vesele do besvesti...

ne mora da znaci....moje je misljenje da ako se s nekim dobro kapirash onda ti nikad ne nestanu teme za razgovor...a pa nek izlazi s drustvom,veliki ce plus biti ako nju prime isto(naravno mister X ispricxa da je ona veoma kul bla bla)a u njenom drustvu ce on vec ispasti bog....joj ljudovi tesko je bre pricati ono na "otprillike"

joGooOOD:
Master_Chief:

ne mora da znaci....moje je misljenje da ako se s nekim dobro kapirash onda ti nikad ne nestanu teme za razgovor...a pa nek izlazi s drustvom,veliki ce plus biti ako nju prime isto(naravno mister X ispricxa da je ona veoma kul bla bla)a u njenom drustvu ce on vec ispasti bog....joj ljudovi tesko je bre pricati ono na "otprillike"
Pre ili kasnije ce sve price biti ispricane i bice ono: "Aj ti sad lepo kuci." :wink:

LPhoklica:
bleach:
mislim da je pritisak ogroman.
Pritisak na koga?
Na nju?
Ako jeste onda je to druga priča...jedno je kada ona na takvu vezu pristane svojevoljno, a nešto sasvim drugo da je na to primoravaju....
---
ili misliš na pritisak na vezu u celini, zbog neodobravanja okoline?
to stoji....
nisam govorila o primoravanju jer to nije veza. (8
ne mislim da je posebno tezhe njoj ili njemu... teshko je oboje, a opet sve to nije bitno. nekako imam utisak da je njemu tezhe u celoj toj prichi...
ali... kada sam ono napisala, mislila sam na pritisak okoline, chak iako okolina ne zna, pa nema priliku za neodobravanje... teshko je skrivati se, pomishljati shta bi drugi pomislili... ma teshko je u celini.

Back