Mala desna 'martinka'?!

daj slicku. martinke su sirok pojam.
Moje su kao eto 'martinke' a u stvari je 'širok pojam'
moje getto grip (ili kako se vec pisu) su ubedljivo najudobnije. a imam (ako sve racunam) 7 pari
Super :)

20251007_175035~2.jpg

Kad se kupuje obuca uvek se proba desna , možeš kod obucara da odneseš i pod kalup da malo rasiri, možeš pomadom iznutra da namažeš(vojna fora)ili sada neki omekšivačem za veš premažu kožu.
Možda ti šeta noga napred nazad pa udaraš palcem.Debele čarape pa trpi ;)
Tako sam ja jednom kupio Timberlejk zimske cipele,desna noga,prst udara napred,nisam ih puno nosio,poklonio sam ih.

Juče kupim 'martinke' i leva mi ok, desna mi mala, palac najviše stradao
:lol:
I šta sad?
Doduše, prepešačila sam grad uzduž i popreko, možda se odmore prsti?

Nije mi prvi put da kupujem 'martinke' , još uvek imam i stare, nikad se nisu 'razgazile'.
Ali ovo je jedan prst u pitanju ...samo da neko ne napiše "odseci prst' i slično
:mrgreen:
jesi ošišao nokte?

Kad se kupuje obuca uvek se proba desna , možeš kod obucara da odneseš i pod kalup da malo rasiri, možeš pomadom iznutra da namažeš(vojna fora)ili sada neki omekšivačem za veš premažu kožu.
Tako sam ja jednom kupio Timberlejk zimske cipele,desna noga,prst udara napred,nisam ih puno nosio,poklonio sam ih.
Moje su isle i u zamrzivac, i mleko, i omeksivac rublja i neki sprej sam kupovala.
Nista. Debela carapa plus flaster jedino resenje ako ih nosim.

Tako nekako, ako bi bile veće možda bi me "štipale" pozadi.
Joooj. Ali šta ću, našla vojne pantalone kao salivene, nisam mogla da odolim i onda mi treba vojna / pandurska obuća ili nešto slično.

Nisam ni očekivala da će biti udobno, iskreno, ali učinilo mi se na probi da hoće. I jbg.

Juče kupim 'martinke' i leva mi ok, desna mi mala, palac najviše stradao
:lol:
I šta sad?
Doduše, prepešačila sam grad uzduž i popreko, možda se odmore prsti?

Nije mi prvi put da kupujem 'martinke' , još uvek imam i stare, nikad se nisu 'razgazile'.
Ali ovo je jedan prst u pitanju ...samo da neko ne napiše "odseci prst' i slično
:mrgreen:
Martinke su suviše krute, trebala si da uzmeš broj veće.
Kupi kalup za širenje obuće. Prvo naprskaš kožu (iznutra) rastvoprenim alkoholom a onda stavi kalup i drži preko noći.

Back