Максијева платформа за приврЕмене и повремене послове Флекс

brate ložiš se level ko da radiš u NASA i zarađuješ 10k mesečno
Ko me plaća taj je najbolji.
Nemam razloga da omalovažavam ovaj sistem ponekad striktan a ponekad milosrdan
A zaposlenih ima i ovakvih i onakvih - 13.000 ljudi sa svih strana, pa ko koliko svestan svog doprinosa.
Ponudjeno mi da radim a ne da vodim politike...
Imam pravo da budem prosta radna snaga, nisam uspeo sebe da slažem da sam za najviši sprat u Nueva Yorku...

Ko me plaća taj je najbolji.
Nemam razloga da omalovažavam ovaj sistem ponekad striktan a ponekad milosrdan
A zaposlenih ima i ovakvih i onakvih - 13.000 ljudi sa svih strana, pa ko koliko svestan svog doprinosa.
Ponudjeno mi da radim a ne da vodim politike...
Imam pravo da budem prosta radna snaga, nisam uspeo sebe da slažem da sam za najviši sprat u Nueva Yorku...
ourajt bradr ti si moj brat, merrily live and long!!!

ourajt bradr ti si moj brat, merrily live and long!!!

Ja ako ne uradim svoj deo posla vi nećete moći da kupite a imamo na stanju...
Ne dolazi u obzir...
Koga su učili za obaveze "ko ga j..." alal im roditelji i vaspuitanje...
I takvih sam se sit nagledao po Beogradu...
Hajde da napravimo kolaps sa parazitskim i snobovskim logikama
Da se tako razmišljalo Beograd se nikad ne bi ovoliko proširio, ako ja dobijam šta mi treba onda je red da vratim svojim učinkom.

Problem je što neki tako uzimaju radnike i ne moraju da plaćaju
penziono. Ne znam kako flex radi. Mislim da tu ima više vrsta.
Neko je prijavljen na pola radnog vremena ili malo više a neko nije uopšte (studenti).
Možda nisam u pravu.
Ovde kod mene ima kiosk koji je stalno primao studente.
Tu ima uštedu.
Sad je tražio stalnog radnika. Ne znam zašto.

Ja ako ne uradim svoj deo posla vi nećete moći da kupite a imamo na stanju...
Ne dolazi u obzir...
Vas ako su učili "ko ga j..." alal vam roditelji i vaspuitanje...
I takvih sam se sit nagledao po Beogradu...
Hajde da napravimo kolaps sa parazitskim i snobovskim logikama
Da se tako razmišljalo Beograd se nikad ne bi ovoliko proširio, ako ja dobijam šta mi treba onda je red da vratim svojim učinkom.
brte firma ti je pljačkaška marže enormne

Jel ste rekli da nećete socijalizam?
Molim...

Još kad ne biste ulazili u tolikoj brojnosti možda bih poverovao
Prodavnice do nas poluprazne...
Verovatno jer radimo sa buržujima pa neće da kupuju jeftino :ljutko:
aj mi objasni kako bakalnica u mom kraju koja odlično radi ima za mnoge stvari za petinu manje cene nego maxi. hvala

Ušla tako gospodja neka, uzela Štarkovu čokoladu Najlepše Želje, baš od 250gr ni manje ni više
Počela da galami kako "deremo sa cenom" jer kod Cige na pijaci videla "istu takvu u pola cene"
A u Štarkovoj prodavnici ta čokolada skuplja nego kod nas...

"Jelte Gospoja jel Ciga ima tri komada pa vi zakasnili ili ima od svake vrste po pakovanje?"

aj mi objasni kako bakalnica u mom kraju koja odlično radi ima za mnoge stvari za petinu manje cene nego maxi. hvala
možete li mi odgovoriti zašto je u malom privatnom marketu kod mene inspekcija tri puta zatvarala isti a treći put Gazda mesec dana bio u zatvoru?
hvala od srca

ma daaaaaj brateeeeeeee ti si opčinjen
Tako je.
u MAXI-ju rade Vlaške babe i sve nas madjijaju da nam je super - šefovi nas teraju kući jer nam prošla smena a mi nećemo.

A može i ovako:
Prosečan Srbin mnogo krpi polovni krš od automobila a neki i po dva tri imaju sa Bubanj Potoka, pored popravki tu su i kazne a gorivo je preče od leba
Onda su tu pretplate za uvek nove mobilne telefone i besne pakete pogledaj braco koliko gigabajta a vidi kameru a vidi golu ženu na vajber
e a kako bez kućnog interneta i kablovske?
Onda je tu par kompjutera za svakog po jedan
Šta će ti facebook nalog ako tu ne možeš da kačiš "džaba giros sa periferije" u Grčkoj?

Potrošnja NJemac iz NJemačke da pozavidi

Tako je.
u MAXI-ju rade Vlaške babe i sve nas madjijaju da nam je super - šefovi nas teraju kući jer nam prošla smena a mi nećemo.

A može i ovako:
Prosečan Srbin mnogo krpi polovni krš od automobila a neki i po dva tri imaju sa Bubanj Potoka, pored popravki tu su i kazne a gorivo je preče od leba
Onda su tu pretplate za uvek nove mobilne telefone i besne pakete pogledaj braco koliko gigabajta a vidi kameru a vidi golu ženu na vajber
e a kako bez kućnog interneta i kablovske?
Onda je tu par kompjutera za svakog po jedan
Šta će ti facebook nalog ako tu ne možeš da kačiš "džaba giros sa periferije" u Grčkoj?

Potrošnja NJemac iz NJemačke da pozavidi
jeri ti kačiš Jacobs i na fejs ili samo ovde

Back