- Poruka
- 14.206
Flex uglavnom rade studenti. Loše je što se prema njima stalni radnici
odnose kao da nisu radnici u istoj firmi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko me plaća taj je najbolji.brate ložiš se level ko da radiš u NASA i zarađuješ 10k mesečno
To je u svakoj firmi takoFlex uglavnom rade studenti. Loše je što se prema njima stalni radnici
ourajt bradr ti si moj brat, merrily live and long!!!Ko me plaća taj je najbolji.
Nemam razloga da omalovažavam ovaj sistem ponekad striktan a ponekad milosrdan
A zaposlenih ima i ovakvih i onakvih - 13.000 ljudi sa svih strana, pa ko koliko svestan svog doprinosa.
Ponudjeno mi da radim a ne da vodim politike...
Imam pravo da budem prosta radna snaga, nisam uspeo sebe da slažem da sam za najviši sprat u Nueva Yorku...
ourajt bradr ti si moj brat, merrily live and long!!!
brte firma ti je pljačkaška marže enormneJa ako ne uradim svoj deo posla vi nećete moći da kupite a imamo na stanju...
Ne dolazi u obzir...
Vas ako su učili "ko ga j..." alal vam roditelji i vaspuitanje...
I takvih sam se sit nagledao po Beogradu...
Hajde da napravimo kolaps sa parazitskim i snobovskim logikama
Da se tako razmišljalo Beograd se nikad ne bi ovoliko proširio, ako ja dobijam šta mi treba onda je red da vratim svojim učinkom.
Jel ste rekli da nećete socijalizam?brte firma ti je pljačkaška marže enormne
aj mi objasni kako bakalnica u mom kraju koja odlično radi ima za mnoge stvari za petinu manje cene nego maxi. hvalaJel ste rekli da nećete socijalizam?
Molim...
Još kad ne biste ulazili u tolikoj brojnosti možda bih poverovao
Prodavnice do nas poluprazne...
Verovatno jer radimo sa buržujima pa neće da kupuju jeftino
ne moraš, znam odgovor. maxi pljačka.aj mi objasni kako bakalnica u mom kraju koja odlično radi ima za mnoge stvari za petinu manje cene nego maxi. hvala
možete li mi odgovoriti zašto je u malom privatnom marketu kod mene inspekcija tri puta zatvarala isti a treći put Gazda mesec dana bio u zatvoru?aj mi objasni kako bakalnica u mom kraju koja odlično radi ima za mnoge stvari za petinu manje cene nego maxi. hvala
ni ti ne moraš za bakalnicu - radio bez papira za ulaz robene moraš, znam odgovor. maxi pljačka.
ma daaaaaj brateeeeeeee ti si opčinjenni ti ne moraš za bakalnicu - radio bez papira za ulaz robe
tad je svaka marža - super marža
Tako je.ma daaaaaj brateeeeeeee ti si opčinjen
jeri ti kačiš Jacobs i na fejs ili samo ovdeTako je.
u MAXI-ju rade Vlaške babe i sve nas madjijaju da nam je super - šefovi nas teraju kući jer nam prošla smena a mi nećemo.
A može i ovako:
Prosečan Srbin mnogo krpi polovni krš od automobila a neki i po dva tri imaju sa Bubanj Potoka, pored popravki tu su i kazne a gorivo je preče od leba
Onda su tu pretplate za uvek nove mobilne telefone i besne pakete pogledaj braco koliko gigabajta a vidi kameru a vidi golu ženu na vajber
e a kako bez kućnog interneta i kablovske?
Onda je tu par kompjutera za svakog po jedan
Šta će ti facebook nalog ako tu ne možeš da kačiš "džaba giros sa periferije" u Grčkoj?
Potrošnja NJemac iz NJemačke da pozavidi
a tucanu papriku si zaboravio?jeri ti kačiš Jacobs i na fejs ili samo ovde
nije mi maxi problem tamo ne ulazima tucanu papriku si zaboravio?
a asortiman za ženske - vina, likeri, viskići....
bate svaki mesec po malo - nakupi se
kažem - NAPRAVI TROŠKOVNIK
tebi je auto servis problem a ne MAXI
a u kladžu?nije mi maxi problem tamo ne ulazim
kladžu ne a tia u kladžu?
ona kao nije skupa kad se saberu investicije u domaćinsku budućnost?
otkad sam je batalio pre tri godine imam više parakladžu ne a ti
Ено ти социјализма у С.Кореји, Куби ... а у Кини се сете социјализма када су јели шаку пиринча сваки други дан.Jel ste rekli da nećete socijalizam?
Molim...
znači išo si. eto viš kako si naivanotkad sam je batalio pre tri godine imam više para
William Hill bar ne laže igrače iskreno napišu da varaju.
Kad je kocka htela poštena čoveka?znači išo si. eto viš kako si naivan
Kad je kocka htela poštena čoveka?