wwwlado
Ističe se
- Poruka
- 2.054
Kako 100 riječi , ima na hiljade turcizama . .
Pa jezik se pekao , u 3. vijeku Goti i Sarmati su bili komšije http://www.euratlas.net/history/europe/300/index.html
E pa ovaj se pekao 500 godina ,ali đaba ,neka je 10 000 riječi ali đaba , nemožeš pričati Turski nikako i ništa na Turskom ne razumiješ , i nebi razumio sve da opet vladaju 500 godina , a Rusi ovdje nisu nikada vladali ,a razumiješ Ruski . De mi objasni kako to jesu li se MOngoli i Grci dogovarali da Skadinavce i Ilire nauče isti jezik ili je to onako slučajno isppalo .
Opusti se Citadela ovdje smo svi Srbi 1 /1 ostalo su okupatroske izmišljotine da bi zavladali balkanom , a dobro je iako se osjećaš Bošnjakinjom to ti je samo još jedan korak pa Srpkinja , kada dođeš na nivo Meše i Kuste ,samo nastavi na dobrom si putu čim dolaziš na ove sajtove , biće veliki Srbin od tebe .
Poslednja izmena:
kakva gomila glupost tipicna za isfrustrirane mitomane koji nisu sisli sa svoje planincine. vecina prijatelja su mi hispano, devojka mi je hispano, okruzenje mi je pretezno hispano. nikakav pomen separatizma nema, svi smo mi ponosni amerikanci razlicitog porekla. usa je za razliku od propalih banana drzavica na balkanu gradjanska drzava u kojoj je nacija = drzavljanstvo i koju vole njeni gradjani vise nego sto gradjani srbije vole srbiju
(tako joj i treba)
aj sad placi za kosovom