Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako 100 riječi , ima na hiljade turcizama . .
Pa jezik se pekao , u 3. vijeku Goti i Sarmati su bili komšije http://www.euratlas.net/history/europe/300/index.html

E pa ovaj se pekao 500 godina ,ali đaba ,neka je 10 000 riječi ali đaba , nemožeš pričati Turski nikako i ništa na Turskom ne razumiješ , i nebi razumio sve da opet vladaju 500 godina , a Rusi ovdje nisu nikada vladali ,a razumiješ Ruski . De mi objasni kako to jesu li se MOngoli i Grci dogovarali da Skadinavce i Ilire nauče isti jezik ili je to onako slučajno isppalo .

Opusti se Citadela ovdje smo svi Srbi 1 /1 ostalo su okupatroske izmišljotine da bi zavladali balkanom , a dobro je iako se osjećaš Bošnjakinjom to ti je samo još jedan korak pa Srpkinja , kada dođeš na nivo Meše i Kuste ,samo nastavi na dobrom si putu čim dolaziš na ove sajtove , biće veliki Srbin od tebe .

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
E pa ovaj se pekao 500 godina ,ali đaba ,neka je 10 000 riječi ali đaba , nemožeš pričati Turski nikako i ništa na Turskom ne razumiješ , i nebi razumio sve da opet vladaju 500 godina , a Rusi ovdje nisu nikada vladali ,a razumiješ Ruski . De mi objasni kako to jesu li se MOngoli i Grci dogovarali da Skadinavce i Ilire nauče isti jezik ili je to onako slučajno isppalo .

Opusti se Citadela ovdje smo svi Srbi 1 /1 ostalo su okupatroske izmišljotine da bi zavladali balkanom , a dobro je iako se osjećaš Bošnjakinjom to ti je samo još jedan korak pa Srpkinja , kada dođeš na nivo Meše i Kuste ,samo nastavi na dobrom si putu čim dolaziš na ove sajtove , biće veliki Srbin od tebe .

Goti bolan bili i tamo u komšiluku
"Od II do kraja IV veka u današnjoj Južnoj Rusiji vodeću su ulogu imali Goti; oni su potčinili
sebi više slovenskih plemena, pa su imali i jednu veću državu."
A i ovdje došli
Ostrogotska kraljevina http://upload.wikimedia.org/wikiped...hic_Kingdom.png/300px-Ostrogothic_Kingdom.png

Goti bolan bili i tamo u komšiluku
"Od II do kraja IV veka u današnjoj Južnoj Rusiji vodeću su ulogu imali Goti; oni su potčinili
sebi više slovenskih plemena, pa su imali i jednu veću državu."
A i ovdje došli
http://upload.wikimedia.org/wikiped...hic_Kingdom.png/300px-Ostrogothic_Kingdom.png

Znam , samo ima jedan problem kako propričaše Srpski Goti , a Bosna nezavisna od Srbije uvijek bila , postavio sam ti neke slike na temu o bošnjacima , idi vidi .

Pokvari ovu temu skroz , ovo je o MAkedoncima na ivici .

Znam , samo ima jedan problem kako propričaše Srpski Goti , a Bosna nezavisna od Srbije uvijek bila , postavio sam ti neke slike na temu o bošnjacima , idi vidi .

Pokvari ovu temu skroz , ovo je o MAkedoncima na ivici .

Zar niste vi propričali bosanski ?
Neko skrenuo temu , pitao za Bošnjake u Makedoniji . . ali i ne smeta , vide se Balkanske prilike . .

Zar niste vi propričali bosanski ?
Neko skrenuo temu , pitao za Bošnjake u Makedoniji . . ali i ne smeta , vide se Balkanske prilike . .

Mislim da se radi o istočno hercegovačkom ,ili hoćeš reći da su Mongoli naučili Ruse Bosanski ,a prave Gote Latini naučili NJemački ,obajsnio sam ti ko su Bošnjaci Srbende prave . .
Nema vas isključujemo iz igre htjeli ste nezavisnost eto vas sada NJemcima i Muđahedinima i Talijanima i može i Turcima ( ako Kurdi nemaju nešto protiv ) baš nas briga , biće opet Jugoslavija samo ovaj Put , federalne jedinice Republika Srpska , Crna gora , Srbija , Makedonija i Bugarska , može i Pravoslavija , a vama sretna nezavisnost .

I nezanimljiv si za diskusije , ne odgovaraš na pitanja , naprimjer odakle Bošnjaci u Makedoniji i Crnoj Gori i raškoj i kako su Goranci Bošnjaci .

Mislim da se radi o istočno hercegovačkom ,ili hoćeš reći da su Mongoli naučili Ruse Bosanski ,a prave Gote Latini naučili NJemački ,obajsnio sam ti ko su Bošnjaci Srbende prave . .
Nema vas isključujemo iz igre htjeli ste nezavisnost eto vas sada NJemcima i Muđahedinima i Talijanima i može i Turcima ( ako Kurdi nemaju nešto protiv ) baš nas briga , biće opet Jugoslavija samo ovaj Put , federalne jedinice Republika Srpska , Crna gora , Srbija , Makedonija i Bugarska , može i Pravoslavija , a vama sretna nezavisnost .

I nezanimljiv si za diskusije , ne odgovaraš na pitanja , naprimjer odakle Bošnjaci u Makedoniji i Crnoj Gori i raškoj i kako su Goranci Bošnjaci .

Kamo ti Vojvodina , Sandžak , Mačva, Šumadija , Južna SAO , Preševska AO , Vlaška AO , šta'vo hoće Bugari http://www.danas.rs/danasrs/politika/sada_i_bugarska_zapretila.56.html?news_id=238429 JAO ?

Sandžaklije, Goranci,Torbeši,Prekokamci, Župjani,Mitrovčani,Pećanci - svi Bošnjaci ..

Nemoj molim te vise da komentarises o nacionalizmima i separatizmima.
Videli smo po sto puta koliko je Amerika sklona separatizmu.
Imate Mexikance u Texasu, imate Mexikance u Kaliforniji, imate Mexikance u Novom Mexiku, imate sada vec preko 50 miliona Hispanosa u SAD i samo neka vam malo opadne standard, ode Texas u Mexiko.
Ko drugome jamu kopa, u svoju upada.
:worth: kakva gomila glupost tipicna za isfrustrirane mitomane koji nisu sisli sa svoje planincine. vecina prijatelja su mi hispano, devojka mi je hispano, okruzenje mi je pretezno hispano. nikakav pomen separatizma nema, svi smo mi ponosni amerikanci razlicitog porekla. usa je za razliku od propalih banana drzavica na balkanu gradjanska drzava u kojoj je nacija = drzavljanstvo i koju vole njeni gradjani vise nego sto gradjani srbije vole srbiju

a kome je amerika kopala jamu? ja vidim da je srbija kopala jamu bosni i hrvatskoj, pa je sama u nju upala gubitkom kosova :lol: (tako joj i treba) :besna: aj sad placi za kosovom

:bye:

:worth: kakva gomila glupost tipicna za isfrustrirane mitomane koji nisu sisli sa svoje planincine. vecina prijatelja su mi hispano, devojka mi je hispano, okruzenje mi je pretezno hispano. nikakav pomen separatizma nema, svi smo mi ponosni amerikanci razlicitog porekla. usa je za razliku od propalih banana drzavica na balkanu gradjanska drzava u kojoj je nacija = drzavljanstvo i koju vole njeni gradjani vise nego sto gradjani srbije vole srbiju

a kome je amerika kopala jamu? ja vidim da je srbija kopala jamu bosni i hrvatskoj, pa je sama u nju upala gubitkom kosova :lol: (tako joj i treba) :besna: aj sad placi za kosovom

:bye:
Што не идеш на хиспано форуме,комплексашу?Девојка ми је бла бла бла...овде те ниједна није хтела.Тема је о Македонцима а не о наркоМексиканцима.

Што не идеш на хиспано форуме,комплексашу?Девојка ми је бла бла бла...овде те ниједна није хтела.Тема је о Македонцима а не о наркоМексиканцима.

:ok:

То су ти наши сељобери који оду преко,причесте се у Мекдоналдсу и мисле да су Бога ухватили за ****,те им то даје за право да се просе*авају.

I sta si sa tim dokazao, da Mesini pretci nisu presli iz pravoslavlja u islam?

Dokazujem ti da Vujovića ima - Srba , Crnogoraca i Hrvata. Kakve veze ima pravoslavlje ,
tvrditi da je tamo neki Vujo bio Srbin kada nije bilo nacije je stvarno apsurd ..
u crnogorskim krajevima se katoličanstvo dugo zadržalo , možda su neki popravoslavljeni , pa islamizirani ..

Jel ovi OstroGoti moraju da sire mrznju i spamuju bas svaku temu?

Šta ja mogu kad ste vi Libellus Gothorum-Knjigu o Gotima preveli kao "Ljetopis popa Dukljanina" , panslavistička zavjera ..

'Ljetopis Popa Dukljanina, ”Barski rodoslov”: "Narod sa sjevera, koji se nazivaše Goti, divlji i neukrotiv, kojem su poglavari bila tri brata, sinovi kralja Senubalda, čija su imena ova: Brus, Totila i Ostroilo".

Tako počinje Pop Dukljanin svoje djelo "knjižici o Gotima" (Libellus Gothorum). U nastavku slijedi:
"...ušavši Totila sa svojom vojskom u provinciju Iliriju i vodeći surove ratove; kako se ne bijaše nikoga koji bi mu se mogao suprostaviti zauze čitavu Dalmaciju i pomorske oblasti. Njega je naslijedio u kraljevinu njegov sin Selimir, koji je premda paganin i iz istog roda, sa svima je bio u miru i voljeo je sve kršćane i najmanje ih je proganjao. Sklopio je sa njima ugovor i plačali su mu danak. U njegovo doba, zemlja se smirila i napunila mnoštvom Slavena".'
http://bosnaplemenita.blogger.ba/
Zna se da je Nikšić gotski Onogošt ..

Ma немој.Теби још није јасно шта су велико-државничке пројекте донели народима.Равнотежа жими Џими.

Vidi nešto karlos , ja nisam rekla da Makedoniju treba cijepati , nego da treba ravnoteža velikosrpskom projektu , a pretpostavljam da velikobugarskom nije mane ..

Koja je to logika u vas Srbe muslimanske veroispovesti?
Sto bi Republika Srpska kao nezavisna drzava :D izdala pravoslavlje ako spreci priznanje jedne u najvecem delu muslimanske tvorevine.
Osim toga i strateski ciljevi Republike Srpske su zblizavanje sa Izraelom i SAD a ne sa muslimanima.

Bošnjak istočnog vjeroispovjedanja , valjda ne zna ovaj arhiepiskop grčko-pravoslavnog patrijarhata Teodosije Atallah Hanna da vi pravoslavlja njegujete samo dok vam se isplati ..

Vidi nešto karlos , ja nisam rekla da Makedoniju treba cijepati , nego da treba ravnoteža velikosrpskom projektu , a pretpostavljam da velikobugarskom nije mane ..

U veliko-albanskom projektu kojeg ti nazivas ravnotezom, Makedonija treba da se podeli.Taj projekat je zlo a ne ravnoteza.Taj projekat ce doneti nova stradanja.Mislim da to sto si napisala Arberiju je glupost kojoj se ne vide granice.I jos nesto.Slucajno ja posecujem i albanske i bosnjacke sredine.Osim vera vas nista drugo ne povezuje.Jednostavno ne volite se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back