Па ако ти са том памечу у овом што пишем не видиш ништа, онда боље се не јављај.Или бар прочитај неки пост уназад.
Siptari su jedini koji vam ruse kucu, a vi se "bojite" samo Grka i Srba. Bez pameti ste nego sta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ако ти са том памечу у овом што пишем не видиш ништа, онда боље се не јављај.Или бар прочитај неки пост уназад.
Čuj , pa i ovi okolo bi sve nešto dijelili i čerupali , Albanci recimo imaju ambicija i u Preševskoj dolinini , i onda kad to tako krene - ovi bi uzeli ovdje , oni ondje , i u konačnici se vidi da bi to bio , ne bosanski lonac , nego balkanski kotao .. tako da Albanci pomažu da se taj momenat uoči , i da nema promjena granica ..
Rezime teme, šiptari i muslimani prijete svima a makedonci se svakome uvlače ko gaće u bulju po potrebi...![]()
Ko se ono nama ulizuje Libermanu ?

Siptari su jedini koji vam ruse kucu, a vi se "bojite" samo Grka i Srba. Bez pameti ste nego sta
Ево.Погледај и сама твоју памет.
Pricajte usta da niste pusta.
Ako ste goti sto ne govorite gotski? Vratite nam nas srpski jezik i govorite gotski. Koji nije oficijalni na ovom forumu pa smo tako resili i problem vaseg spama. E taKo.
Значи треба да будемо са вама?А Сивоња?Треба ли вама да се увлачимо?Ви као поново чете нас ослободити?
Разлика је у томе што шиптари то раде отворено и ми можемо то видети а остали то раде подло.Једни преко антике и историје,други користе слични методи али мало су итрији и прикривени а тречи покушавају то користечи цркву и верске слободе лансирајучи сателите од калибра Вранишковског.Не Јевропо ми смо се пекли довољно и веч амо отрпњели...........
Kad budem ignorisala siptare, muslimane i ustase kao neprijatelje a Makedonce prozivalana kao najveceg neprijatelja onda poredi moju i tvoju pamet...............toliko.
Ma daj bo'na, pozdravio te Pedi Ešdaun i pita kako napredujete...![]()
Joj Pedi se prepo da ga neće Dodik staviti u zatvor nakon što je u
Spoljnopolitičkom odboru irskog parlamenta rukovodstvo RS nazvao separatističkim i pozvao Evropsku Uniju da ih izoluje.
Znaci ipak nismo pogresili u konstataciji da su vam siptari najbolji prijatelji
Значи треба да будемо са вама?А Сивоња?Треба ли вама да се увлачимо?Ви као поново чете нас ослободити?

Kako to pomažu? Ubistvom petoro 18-godišnjaka ?
Znamo da znaš da si Srbin , sada idi na bošnjačke forume i širi istinu istina je samo jedna .
Ваш понос вам не да да видите даље од носа.Ти си видела да неко прича како смо ми брача са шиптаре?Не.Ствар је у томе што на овом форуму долазе и шиптари али никада нису започели расправију и вреџање као што то раде Срби.Да то је то.Мене на политици није ме увредио ниједан шиптар.А то што се ради по Македонији то је веч друго.
Znamo da znaš da si Srbin , sada idi na bošnjačke forume i širi istinu istina je samo jedna .
Oflajn
106
Vidi Profil
PORIJEKLO PREZIMENA-TRAŽENJE RODBINSKIH VEZA
Esselamu alejkum !
Započeo sam ovu temu u namjeri i sa željom da cijenjeni članovi i posjetioci IslamBosne svojim aktivnim učešćem daju doprinos u istraživanju porijekla prezimena kao i traženju i povezivanju rodbinskih veza
Re: PORIJEKLO PREZIMENA-TRAŽENJE RODBINSKIH VEZA
Moji su pra pra preci također iz Trebinja ali nisu imali nikakve veze sa Visokom, niti Sarajevom. Smiley
Mislim da su bili srbi. Grin
Muhtare dobri nemoj tako, Uzvišeni Stvoritelj mi je svjedok da su mi namjere iskrene.
Pa ja se ne zezam. Smiley Stvarno jesu iz Trebinja, ali ne vjerujem da mogu naći ikakvih dodirnih tačaka s tvojima jer su u punom luku zaobišli i Visoko i Sarajevo. Smiley
A izgleda su bili srbi. I to mi je pomalo šega, čuj moj tamo neki praprapradeda srbin. Grin
i moji su izgleda bili Srbi,pa su nakon prelaska na islam promjenili prezime u nesto vise "muslimansko",zanimljivo stari i dan danas znaju za staro prezime(to prezime je doduse danas i medju muslimanima cesto)
Jest ovo sad nezgodno , nejmate više od koga pravit Srbe , oteše se Crnogorci i Makedonci . . vaistinu se oteše . .
Pa ako te nismo lepo "ugostili" i ako se ne osecas prijatno ti onda idi na siptarski forum. Bilo bi logicno da svoje aktuelne probleme s njima, s njima i resavate a ne ovde s nama
[/SPOILER
Sta cemo ih praviti, napravljeni su. Dokle god vi ovde toliko sikcete mi smo sigurni da vas duhovi vasih srpskih predaka proganjaju.

Na Bošnjačkim forumima već odavno znaju ko su. Evo pogledaj ovo je sa IslamBosne:
i tako dalje i tako dalje.
Svi oni znaju ko su i odakle potiči.
Nigde Bogumila, Gota ...

Na Bošnjačkim forumima već odavno znaju ko su. Evo pogledaj ovo je sa IslamBosne:
i tako dalje i tako dalje.
Svi oni znaju ko su i odakle potiči.
Nigde Bogumila, Gota ...
Ne komentariše.Evo,ni Bugare ne voli od kako sam pomenuo da su proterali Turke.Alo bh_citadela, kako komentarišeš ove sa IslamBosne ?
Imam ja još toga sa drugih vaših foruma, ako želiš.
![]()