Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čuj , pa i ovi okolo bi sve nešto dijelili i čerupali , Albanci recimo imaju ambicija i u Preševskoj dolinini , i onda kad to tako krene - ovi bi uzeli ovdje , oni ondje , i u konačnici se vidi da bi to bio , ne bosanski lonac , nego balkanski kotao .. tako da Albanci pomažu da se taj momenat uoči , i da nema promjena granica ..

Kako to pomažu? Ubistvom petoro 18-godišnjaka ?

Siptari su jedini koji vam ruse kucu, a vi se "bojite" samo Grka i Srba. Bez pameti ste nego sta

Разлика је у томе што шиптари то раде отворено и ми можемо то видети а остали то раде подло.Једни преко антике и историје,други користе слични методи али мало су итрији и прикривени а тречи покушавају то користечи цркву и верске слободе лансирајучи сателите од калибра Вранишковског.Не Јевропо ми смо се пекли довољно и веч амо отрпњели...........

Разлика је у томе што шиптари то раде отворено и ми можемо то видети а остали то раде подло.Једни преко антике и историје,други користе слични методи али мало су итрији и прикривени а тречи покушавају то користечи цркву и верске слободе лансирајучи сателите од калибра Вранишковског.Не Јевропо ми смо се пекли довољно и веч амо отрпњели...........

Znaci ipak nismo pogresili u konstataciji da su vam siptari najbolji prijatelji

Kad budem ignorisala siptare, muslimane i ustase kao neprijatelje a Makedonce prozivalana kao najveceg neprijatelja onda poredi moju i tvoju pamet...............toliko.

Па овде се свашта може чути.Зато сам ти реко ако ниси у току са темом да не лупаш.Јер овде неко у Македонце види и вечег непријатеља и од Амере.Не види даље од носа али увек гледа некаквог ножа којег смо наводно ми забили у ваша леџа.Толико и са тобом.....

Znaci ipak nismo pogresili u konstataciji da su vam siptari najbolji prijatelji

Ваш понос вам не да да видите даље од носа.Ти си видела да неко прича како смо ми брача са шиптаре?Не.Ствар је у томе што на овом форуму долазе и шиптари али никада нису започели расправију и вреџање као што то раде Срби.Да то је то.Мене на политици није ме увредио ниједан шиптар.А то што се ради по Македонији то је веч друго.

Ваш понос вам не да да видите даље од носа.Ти си видела да неко прича како смо ми брача са шиптаре?Не.Ствар је у томе што на овом форуму долазе и шиптари али никада нису започели расправију и вреџање као што то раде Срби.Да то је то.Мене на политици није ме увредио ниједан шиптар.А то што се ради по Македонији то је веч друго.

Pa ako te nismo lepo "ugostili" i ako se ne osecas prijatno ti onda idi na siptarski forum. Bilo bi logicno da svoje aktuelne probleme s njima, s njima i resavate a ne ovde s nama

Znamo da znaš da si Srbin , sada idi na bošnjačke forume i širi istinu istina je samo jedna .

Na Bošnjačkim forumima već odavno znaju ko su. Evo pogledaj ovo je sa IslamBosne:

Oflajn
106
Vidi Profil

PORIJEKLO PREZIMENA-TRAŽENJE RODBINSKIH VEZA

Esselamu alejkum !

Započeo sam ovu temu u namjeri i sa željom da cijenjeni članovi i posjetioci IslamBosne svojim aktivnim učešćem daju doprinos u istraživanju porijekla prezimena kao i traženju i povezivanju rodbinskih veza

Re: PORIJEKLO PREZIMENA-TRAŽENJE RODBINSKIH VEZA

Moji su pra pra preci također iz Trebinja ali nisu imali nikakve veze sa Visokom, niti Sarajevom. Smiley

Mislim da su bili srbi. Grin

Muhtare dobri nemoj tako, Uzvišeni Stvoritelj mi je svjedok da su mi namjere iskrene.

Pa ja se ne zezam. Smiley Stvarno jesu iz Trebinja, ali ne vjerujem da mogu naći ikakvih dodirnih tačaka s tvojima jer su u punom luku zaobišli i Visoko i Sarajevo. Smiley

A izgleda su bili srbi. I to mi je pomalo šega, čuj moj tamo neki praprapradeda srbin. Grin

i moji su izgleda bili Srbi,pa su nakon prelaska na islam promjenili prezime u nesto vise "muslimansko",zanimljivo stari i dan danas znaju za staro prezime(to prezime je doduse danas i medju muslimanima cesto)

i tako dalje i tako dalje.
Svi oni znaju ko su i odakle potiči.
Nigde Bogumila, Gota ...

Pa ako te nismo lepo "ugostili" i ako se ne osecas prijatno ti onda idi na siptarski forum. Bilo bi logicno da svoje aktuelne probleme s njima, s njima i resavate a ne ovde s nama

Какаво глупо размишљање.Па сад шта да ти одговорим.Ајде исто као ти:Па ако ти се тема не допада иди на другу тему па одустани решавати нешто што неможеш решити.Иначе ако добро сам обавестен форум јест српски али зар и чланови треба да буду сви Срби?Свашта......

[/SPOILER

Sta cemo ih praviti, napravljeni su. Dokle god vi ovde toliko sikcete mi smo sigurni da vas duhovi vasih srpskih predaka proganjaju.
И ово је оно што треба да пречутимо а да се окренемо велико-шиптарском пројекту?Ја не видим разлику.Ти си сама себе демантирала .

Na Bošnjačkim forumima već odavno znaju ko su. Evo pogledaj ovo je sa IslamBosne:
Nigde Bogumila, Gota ...

Čuj, kako sada to? Pa nije valjda Himmler omanuo u svojoj procijeni:
„Reichsfuhrer-SS“(Himmler) je drzao SS kao ekskluzivno arijevsku, i da su bos. muslimani „čisti arijevci gotskog porijekla.“ (http://bosnaplemenita.blogger.ba/) :hahaha:

Nigde Bogumila, Gota ...

Au , pa to već dokaz nego Draškovićev Nož , da nećete svi preći na islam ..
Nego, puno je stanovništva koje je sad u različitim nacijama, prispjelo iz Crne Gore,
a na Cetinju je na mjestu gdje je Vlaška crkva bila bogumilska nekropola ,
da nisu Vlasi prije nego su popravoslavljeni bili bogumili ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back