Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U veliko-albanskom projektu kojeg ti nazivas ravnotezom, Makedonija treba da se podeli.Taj projekat je zlo a ne ravnoteza.Taj projekat ce doneti nova stradanja.Mislim da to sto si napisala Arberiju je glupost kojoj se ne vide granice.I jos nesto.Slucajno ja posecujem i albanske i bosnjacke sredine.Osim vera vas nista drugo ne povezuje.Jednostavno ne volite se.

Čuj , pa i ovi okolo bi sve nešto dijelili i čerupali , Albanci recimo imaju ambicija i u Preševskoj dolinini , i onda kad to tako krene - ovi bi uzeli ovdje , oni ondje , i u konačnici se vidi da bi to bio , ne bosanski lonac , nego balkanski kotao .. tako da Albanci pomažu da se taj momenat uoči , i da nema promjena granica ..

Slucajno ja posecujem i albanske i bosnjacke sredine.Osim vera vas nista drugo ne povezuje.Jednostavno ne volite se.
Нашао си да убеђујеш Цитаделу.Она шиптаре памти по песмама Зане и Бијелог Дугмета а шиптарски ће да научи док пуцнеш прстима,само ако је против Срба и било којег другог народа који је православан.Џихад бааа.

To je Milokrad naslijedio savjetnika od Karadžića ..

"Naprimjer, Srbi su jedno slavensko pleme koje na jeziku Bizantinaca oznaćava „robove“. Današnji socijal-darvinisti ih na osnovu starih pisanih izvora nazivaju „nižom rasom“ kao takvi su tamo i opisani, pogotovo u djelu ”De administrando imperio” cara Konstantina Perfirogenita." http://bosnaplemenita.blogger.ba/

J****e, pa jel vam ovo lično vaskrsli Medison Grant napisao?

U veliko-albanskom projektu kojeg ti nazivas ravnotezom, Makedonija treba da se podeli.Taj projekat je zlo a ne ravnoteza.Taj projekat ce doneti nova stradanja.Mislim da to sto si napisala Arberiju je glupost kojoj se ne vide granice.I jos nesto.Slucajno ja posecujem i albanske i bosnjacke sredine.Osim vera vas nista drugo ne povezuje.Jednostavno ne volite se.

Karlose pocni da razmisljas o podeli ali bolje to shvati kao razvod braka. Da se to nije desilo u Bih bilo bi milion mrtvih a danas imaju mir.

Šta ja mogu kad ste vi Libellus Gothorum-Knjigu o Gotima preveli kao "Ljetopis popa Dukljanina" , panslavistička zavjera ..

'Ljetopis Popa Dukljanina, ”Barski rodoslov”: "Narod sa sjevera, koji se nazivaše Goti, divlji i neukrotiv, kojem su poglavari bila tri brata, sinovi kralja Senubalda, čija su imena ova: Brus, Totila i Ostroilo".

Tako počinje Pop Dukljanin svoje djelo "knjižici o Gotima" (Libellus Gothorum). U nastavku slijedi:
"...ušavši Totila sa svojom vojskom u provinciju Iliriju i vodeći surove ratove; kako se ne bijaše nikoga koji bi mu se mogao suprostaviti zauze čitavu Dalmaciju i pomorske oblasti. Njega je naslijedio u kraljevinu njegov sin Selimir, koji je premda paganin i iz istog roda, sa svima je bio u miru i voljeo je sve kršćane i najmanje ih je proganjao. Sklopio je sa njima ugovor i plačali su mu danak. U njegovo doba, zemlja se smirila i napunila mnoštvom Slavena".'
http://bosnaplemenita.blogger.ba/
Zna se da je Nikšić gotski Onogošt ..
Pricajte usta da niste pusta.

Ako ste goti sto ne govorite gotski? Vratite nam nas srpski jezik i govorite gotski. Koji nije oficijalni na ovom forumu pa smo tako resili i problem vaseg spama. E taKo.

Samo neka se oni svađaju sa svim susjedima - prije će nestati.

Čuj , pa i ovi okolo bi sve nešto dijelili i čerupali , Albanci recimo imaju ambicija i u Preševskoj dolinini , i onda kad to tako krene - ovi bi uzeli ovdje , oni ondje , i u konačnici se vidi da bi to bio , ne bosanski lonac , nego balkanski kotao .. tako da Albanci pomažu da se taj momenat uoči , i da nema promjena granica ..

Да можда је тако.Сви би нешто.Али то се не може поредити са равнотежом.Мислим да желечи некоме нешто да вратиш погодила си неког другог.Али имаш право када кажеш да би свако по нешто.На то и се иде.На те карте игра Грчка.Али и када би Грчка изгубила ову игру коју игра онда наступа Бугарска.А и Србија исто би се понашала када би била случајно чланица ЕУ.И сад ово че испровоцирати Србе овде али ево тада би Србија блокирала нас са ограничавања верске слободе у Македонији.

Нашао си да убеђујеш Цитаделу.Она шиптаре памти по песмама Зане и Бијелог Дугмета а шиптарски ће да научи док пуцнеш прстима,само ако је против Срба и било којег другог народа који је православан.Џихад бааа.

Zar nisu ovuda četnici odavno zaduženi za pravoslavni džihad ? Što rekli naši - mi se sve nadamo da će nam oprostiti što su nas ubijali ..

Да можда је тако.Сви би нешто.Али то се не може поредити са равнотежом.Мислим да желечи некоме нешто да вратиш погодила си неког другог.Али имаш право када кажеш да би свако по нешто.На то и се иде.На те карте игра Грчка.Али и када би Грчка изгубила ову игру коју игра онда наступа Бугарска.А и Србија исто би се понашала када би била случајно чланица ЕУ.И сад ово че испровоцирати Србе овде али ево тада би Србија блокирала нас са ограничавања верске слободе у Македонији.

Neće niko ništa kad zna da ima šta izgubiti ..
tako i ovo što Ćosić sad likuje zbog postojanja RS u BiH ustvari predstavlja labuđi pjev ,
jer kad bi mogli Srbi da ostvaruju velikodržavne težnje - što ne bi mogli i drugi .. a onda tu nema kraja , pa neće biti ni početka ..

Neće niko ništa kad zna da ima šta izgubiti ..
tako i ovo što Ćosić sad likuje zbog postojanja RS u BiH ustvari predstavlja labuđi pjev ,
jer kad bi mogli Srbi da ostvaruju velikodržavne težnje - što ne bi mogli i drugi .. a onda tu nema kraja , pa neće biti ni početka ..

Ј.Б.Г пробудили смо духове прошлости.

Sa ovakvom pamecu nece vam siptari uzeti pola Makedonije vec celu:dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back