Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš ti na forumu nisu pominjali nikakve kriminalce. Bili su ljuti zbog drugih stvari:

Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

PostPostao/la emra_a
Kaze meni jedan Albanac: Vi Bosnjaci ste za nas Albance Srbi islamske vjere,i to sto ste muslimani vas ne cini nama drazim...i ako mi vidimo da vi s nama simpatizujete upravo zbog iste nam vjere,ali u nas je vjera prvenstveno ALBANIZAM

ja ostala bez rjeci

Šta misliš ti o ovome?
To na boldu nije istina , vec obrnuto "Albanci su sabrali novac i gradili tu Dzamiju za Bosnjake" u SK .
Sve drugo je propaganda !
Nadam se da "Citadella" nece pasti na takve laze .

Srpski, grčki i albanski nacionalizmi su i dalje veliki problem. Dobro je da bugarski i hrvatski polako ali sigurno umiru, a bome i srpski polako tone jer će demografija učiniti svoje. Mislim da za Bosnu i Crnu Goru neće više biti opasnosti, ali problem imaju Kosovo (srpski separatizam na severu) i Makedonija (albanski na zapadu).
Nemoj molim te vise da komentarises o nacionalizmima i separatizmima.
Videli smo po sto puta koliko je Amerika sklona separatizmu.
Imate Mexikance u Texasu, imate Mexikance u Kaliforniji, imate Mexikance u Novom Mexiku, imate sada vec preko 50 miliona Hispanosa u SAD i samo neka vam malo opadne standard, ode Texas u Mexiko.
Ko drugome jamu kopa, u svoju upada.

Па није баш тако...Западна Македонија је пола пола...

Проблем је Северо Запад тј граница са Косовом...Дакле можемо рећи да је ту главни пут за дрогу,проституцију и криминал..
Ту се и ратовалио 2001..

743px-2001_Macedonia_insurgency_hr.svg.png

Misliš da ideologija PRIRODNE Albanije tu ne igra nikakvu ulogu? problem je samo kriminal i prostitucija?

Ваљда је македонска полиција задужена за такве послове. Колико је дана прошло од убиства?

Мислим да се играју полиција.Мислим да глуме истрагу.И мислим да никада нечемо сазнати убице.......А за неколико месеци нече се нико ни сечати трагедије....

Misliš da ideologija PRIRODNE Albanije tu ne igra nikakvu ulogu? problem je samo kriminal i prostitucija?

Проблем је у људима - шиптарима што када затворе очи виде неку велику албанију...

Проблем је што у једном селу од 2.000 шиптара има 4 џамије...

Проблем је што су они ипак народ из Азије и никако не могу бити као ми..

Проблем је у људима - шиптарима што када затворе очи виде неку велику албанију...

Проблем је што у једном селу од 2.000 шиптара има 4 џамије...

Проблем је што су они ипак народ из Азије и никако не могу бити као ми..

Hteo sam malopre da stavim duži post ali bolje je ovako.
Zašto onda postavljaš ovakva pitanja:

А зашто мислиш да ће нас уништити? Па пробали су пре 10 година и издували га...

Kod nas na KiM su isto tako probali na svakih 10 godina. U međuvremenu padne po neko ubistvo, po neka tuča, po neko silovanje, po neka svađa...tek toliko da nikad nisi miran.
Mislim da su Albanci spremni za ovako stresan život. Mi nismo mogli to da izdržimo. A vi, jeste li vi spremni za to ? Smeš li da pustiš kćerku da izađe a da ne strepiš ?

Hteo sam malopre da stavim duži post ali bolje je ovako.
Zašto onda postavljaš ovakva pitanja:

Kod nas na KiM su isto tako probali na svakih 10 godina. U međuvremenu padne po neko ubistvo, po neka tuča, po neko silovanje, po neka svađa...tek toliko da nikad nisi miran.
Mislim da su Albanci spremni za ovako stresan život. Mi nismo mogli to da izdržimo. A vi, jeste li vi spremni za to ? Smeš li da pustiš kćerku da izađe a da ne strepiš ?

Немам још деце....У прави си за све,њима и одговара такав начин живота...
Јер је то типично за Талибане из Азије..

Па следећи пут ако се зарати биће они или ми...А они ће отићи заувек веруј ми само да се нико не меша..

Zasto stavljas u isti kos Makedonce sa vama Srbima muslimanske veroispovesti. Ovakva igra je tipicna za vas.

Makedonski jezik i naciju kao i teritoriju niko ne negira. Bar ne Srbi. Srbija je priznala Makedoniju u startu.

Na zalost unistice je vasa braca po veri.

Zar Makedonci nisu Srbi sa govornata manata ..
Šta mi imamo s vama , živ bio .. po vašem projektu je Makedonija Stara Srbija , a u nas je Dušan nakratko provalio , a potom umro ..
Makedoniju negirate svi , prave karakondžule oko nje .. Vi ste je priznali jer ima 1% Srba , da je značajni procenat ne bi vas se mogla otresti, samo bi se bavili ugroženosti srpstva .. a da imate podršku Velikih sila odavno bi je raskupusali u sudejstvu sa komšijama , isto ko što ste htjeli BiH sa Hrvatima ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back