карлос
Veoma poznat
- Poruka
- 10.764
Рече потомак Александара Великог!![]()
Ево га још један.Сада се може направити списак форумаша који мисле да су Срби небески народ.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рече потомак Александара Великог!![]()
To na boldu nije istina , vec obrnuto "Albanci su sabrali novac i gradili tu Dzamiju za Bosnjake" u SK .Znaš ti na forumu nisu pominjali nikakve kriminalce. Bili su ljuti zbog drugih stvari:
Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju
PostPostao/la emra_a
Kaze meni jedan Albanac: Vi Bosnjaci ste za nas Albance Srbi islamske vjere,i to sto ste muslimani vas ne cini nama drazim...i ako mi vidimo da vi s nama simpatizujete upravo zbog iste nam vjere,ali u nas je vjera prvenstveno ALBANIZAM
ja ostala bez rjeci
Šta misliš ti o ovome?
Nemoj molim te vise da komentarises o nacionalizmima i separatizmima.Srpski, grčki i albanski nacionalizmi su i dalje veliki problem. Dobro je da bugarski i hrvatski polako ali sigurno umiru, a bome i srpski polako tone jer će demografija učiniti svoje. Mislim da za Bosnu i Crnu Goru neće više biti opasnosti, ali problem imaju Kosovo (srpski separatizam na severu) i Makedonija (albanski na zapadu).
Да чујем ту изјаву? Цитирај..
SVI smo mi NEBESKI NARODI jer smo pali sa Marsa.Ево га још један.Сада се може направити списак форумаша који мисле да су Срби небески народ.....
Па није баш тако...Западна Македонија је пола пола...
Проблем је Северо Запад тј граница са Косовом...Дакле можемо рећи да је ту главни пут за дрогу,проституцију и криминал..
Ту се и ратовалио 2001..
![]()
Koja istraga. Mislis oko agenture?...Како иде та истрага? Има ли осумњичених?

SVI smo mi NEBESKI NARODI jer smo pali sa Marsa.
Nismo izasli iz vode, svakako.

Koja istraga. Mislis oko agenture?...![]()
Не. Мислим, да ли су открили убице тих Македонаца?
А ко их тражи?
To na boldu nije istina , vec obrnuto "Albanci su sabrali novac i gradili tu Dzamiju za Bosnjake" u SK .
Sve drugo je propaganda !
Nadam se da "Citadella" nece pasti na takve laze .
Ваљда је македонска полиција задужена за такве послове. Колико је дана прошло од убиства?
I tamo je bila dezinformacija koji kasnije su popravili ...Ja sam ovo skinuo sa jednog bošnjačkog foruma i uopšte nije bitno to boldovano. Važno je ovo ispod: kako vas Bošnjaci doživljavaju.
Misliš li da ova @emra laže?
Мислим да се играју полиција.Мислим да глуме истрагу.И мислим да никада нечемо сазнати убице.......А за неколико месеци нече се нико ни сечати трагедије....

To na boldu nije istina , vec obrnuto "Albanci su sabrali novac i gradili tu Dzamiju za Bosnjake" u SK .
To boldovano nije bitno.
Ovo drugo je znači istina!
Misliš da ideologija PRIRODNE Albanije tu ne igra nikakvu ulogu? problem je samo kriminal i prostitucija?
Проблем је у људима - шиптарима што када затворе очи виде неку велику албанију...
Проблем је што у једном селу од 2.000 шиптара има 4 џамије...
Проблем је што су они ипак народ из Азије и никако не могу бити као ми..
А зашто мислиш да ће нас уништити? Па пробали су пре 10 година и издували га...
Hteo sam malopre da stavim duži post ali bolje je ovako.
Zašto onda postavljaš ovakva pitanja:
Kod nas na KiM su isto tako probali na svakih 10 godina. U međuvremenu padne po neko ubistvo, po neka tuča, po neko silovanje, po neka svađa...tek toliko da nikad nisi miran.
Mislim da su Albanci spremni za ovako stresan život. Mi nismo mogli to da izdržimo. A vi, jeste li vi spremni za to ? Smeš li da pustiš kćerku da izađe a da ne strepiš ?
Pravo da ti kažem , fino je što ima i taj veliko-Abanski projekat , da malo drži ravnotežu ovim pravoslavnim , srpskom i bugarskom .. naročito srpskom ..
Zasto stavljas u isti kos Makedonce sa vama Srbima muslimanske veroispovesti. Ovakva igra je tipicna za vas.
Makedonski jezik i naciju kao i teritoriju niko ne negira. Bar ne Srbi. Srbija je priznala Makedoniju u startu.
Na zalost unistice je vasa braca po veri.