Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.346
"биће да је тако"-док македонци траже непријатеља у србији на дсеној страни вардара неће смети ни да погледају
Не "неће смети",већ сад не смију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"биће да је тако"-док македонци траже непријатеља у србији на дсеној страни вардара неће смети ни да погледају
Zasto moderatori ne zakljucaju ovu temu. dokle ce mo mi da se petljamo u tudja posla. Sta god da kazemo, ima da ispadnemo krivi. Necemo da se komsije jede na nas zbog stvari koje nas se inace ne ticu.
А ви сте овде и живите овде па знате да је на ивици?
Либо нас ниспе методом нимало. У суштини.
А ви сте овде и живите овде па знате да је на ивици?
U pravu si.
Zato i treba brisati sve teme koje se ticu Makedonije, sem onih koje se ticu dirretno srpskg zivlja u toj drzavi. Ova sto se Srbi rugajuiz neznanja divnom bratskom odnosu izmedju makedonaca i sitara, to cine jer ne razumeju.
Uopšte više ne treba reagovati na te vesti osim ako se ne tiču Srba u Makedoniji, SPC ili srpskog nasleđa.
Ja sam na ovim temama popila najgore uvrede koje su me uverile u njihov bugaraški karakter i mogu da razumem kako je bilo našim precima koji su se vekovima nosili sa Bugarima.
O Albancima i njihovoj umešanosti u ovaj događaj skoro da nisu ni reč progovorili. To sve objašnjava.
Uopšte više ne treba reagovati na te vesti osim ako se ne tiču Srba u Makedoniji, SPC ili srpskog nasleđa.
Ja sam na ovim temama popila najgore uvrede koje su me uverile u njihov bugaraški karakter i mogu da razumem kako je bilo našim precima koji su se vekovima nosili sa Bugarima.
O Albancima i njihovoj umešanosti u ovaj događaj skoro da nisu ni reč progovorili. To sve objašnjava.
Nemoj tako o braći bugarima.

Nemoj tako o braći bugarima.

Него шта кажете када буде рат Македонија - Косове-Косова....или како већ...
За кога навијати а...
Ипак је Косово Српско?
Kako ti objašnjavaš tu situaciju da je narod užasno nezadovoljan vlašću ( ovde sad ne mislim na ekonomsko, već nacionalno) , da se svima gadi RTS koji moraju da plaćaju, a radi u službi naših neprijatelja, a da sve to opstaje ...ipak i uprkos ?
Ја још нисам видио да се Србија организовала да помогне Србима на Космету.
Они у Хрватској и Словенији су "статистичка грешка" за Београд.
Ми овдје западно од Дрине имамо епитет "Боске".И онда није чудно што нико не мисли на Србе у Македонији.
А хиљаду пута сам написао да Македонија и Србија имају заједничког непријатеља.
Уморан сам од цртања малој дјеци.
Него шта кажете када буде рат Македонија - Косове-Косова....или како већ...
За кога навијати а...
Ипак је Косово Српско?
]Neznam odakle toliko gorčine prema Srbima ?[/B] Te priče da vam ne priznajemo državu i naciju su glupost. Čak i da nemamo problem sa Kosovom opet biste vi bili taj narod koji nam je u svakom pogledu bliži. Pusti ti pojedince koji se lako provociraju i onda slepo uzvraćaju. Mi smo ipak mnogo zla preživeli zadnjih decenija i normalno je da smo ogorčeni na sve i svakog. A nije vreme ni za vaše provokacije (Ипак је Косово Српско?).
Neznam odakle toliko gorčine prema Srbima ?.
Не знам откуд теби такав закључак?
Друго - па овде неки навијају за косово и драго им је што су убили 5 човека.