Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj tako o braći bugarima.

Svaka čast Kruševljanima prijateljima Slavka Aleksića dok ovi ovdje u studiju su braća Makedoncima ovom Sandanskom i sadašnjim vlastima u BJRM.

Nisam ironičan već veoma realan, neka pomognu jedni drugima u nevolji i neka prvi put u istoriji budu ljudi staveći pravoslavlje i prije svega ljudskost iznad politike interesa
a Srbi sami treba da rešavaju svoja posla oko Kosova i Metohije bez petljanja sa bilo kim.

Poslednja izmena:
Сами стварате такву слику...

Сами себе лажете како вам уништавамо гробље?

Па вам је Карлос ставио Слику како је Српско гробље нормално и уредно...

Ето ти један пример од јуче на овом форуму...

Дакле ВИ сами себе лажете да вас ми мрзимо и малтретирамо у Македонији...

Ti znaš kakvi su novinari i kakvih sve novina ima. Pretpostavljam da je (možda) neka prenela takvu informaciju ili su to samo neke glasine, otkud znam. To nije razlog da se odmah krene sa kontra mržnjom. I nemoj da generalizuješ stvari. Ja odem na YOUTUBE i čitam nekog idiota koji kaže 'Smrt svim Bugarima, Grcima i Srbima'. Treba li sada da zaključim da nas svi Makedonci mrze i to nam žele?

A ti ideš u krajnost pa još tvrdiš 'па овде неки навијају за косово и драго им је што су убили 5 човека !' . Ja sam čitao komentare ,neki su provocirali ali niko nije rekao da mu je drago ubistvo tih ljudi u cvetu mladosti. Ja ne mogu da predstavljam sve ove ljude ali mogu da kažem da je meni iskreno žao.

Ti znaš kakvi su novinari i kakvih sve novina ima. Pretpostavljam da je (možda) neka prenela takvu informaciju ili su to samo neke glasine, otkud znam. To nije razlog da se odmah krene sa kontra mržnjom. I nemoj da generalizuješ stvari. Ja odem na YOUTUBE i čitam nekog idiota koji kaže 'Smrt svim Bugarima, Grcima i Srbima'. Treba li sada da zaključim da nas svi Makedonci mrze i to nam žele?

A ti ideš u krajnost pa još tvrdiš 'па овде неки навијају за косово и драго им је што су убили 5 човека !' . Ja sam čitao komentare ,neki su provocirali ali niko nije rekao da mu je drago ubistvo tih ljudi u cvetu mladosti. Ja ne mogu da predstavljam sve ove ljude ali mogu da kažem da je meni iskreno žao.

Па ако читаш моје коментаре или остале од осталих Македонаца никада не кажемо да мрзимо Србе и да их сви мрзимо..

Само појединце кои мрзе нас...

Не идем у крајност,на предходној теми су стварно били коментари типа - тако има и треба,нека их побију....
Да ти не остављам цитате појединих фрикова како желе смрт Македонцима и сваком детету..

Али то су појединци кои немају мозак...Ја знам какви су прави Срби и овај форум ми дође само као препуцавање у слободно време...

Треба се помирити са истином,сви ми и не крити чињенице,само тако можемо бити искрени пријатељи.

"Gruevski poziva na smirenje situacije

Makedonski premijer Nikola Gruevski pozvao je građane da ne odgovaraju na provokacije i da ne okrivljuju čitave etničke grupe, poslije peterostrukog ubistva koje je izvršeno prošle nedjelje nedaleko od Skoplja.
20.04.2012
607_20120420203428_nikola_gruevski.jpg

- Ne podliježite atmosferi koju bi neko drugi želio da stvori i uzdržite se od optuživanja čitavih etničkih grupa, upozorio je Gruevski na sastanku s građanima skopskog naselja Aerodrom.

Kako navodi makedonska novinska agencija MIA, on je rekao u četvrtak navečer da, ako su ubice makedonskog porijekla, to ne znači da su svi Makedonci krivi i obrnuto, ako su to Albanci, to ne znači da treba kriviti sve Albance, dodajući da takav stav priželjkuju oni kojima nije stalo do makedonskog prosperiteta.

- Oni koji su počinili ubistvo trebalo bi da budu izvedeni pred lice pravde, jer su takvi monstrumi prisutni u mnogim zemljama, istakao je makedonski premijer.

Gruevski je izjavio da policija čini sve što je u njenoj moći da bi uhvatila ubice i izvela ih pred sud, a da je siguran da će njihovi napori uroditi plodom, ali da je za to potrebno vrijeme.

- Primjetio sam da mnogi pojedinci i političari pokušavaju da rašire spekulacije, da postaknu nemir među građanima i ponovo raspire međuetničke tenzije, istakao je on, dodajući da je siguran da će doći trenutak kada će ubice biti pronađene i, bez obzira na etničku pripadnost, biti izvedeni pred lice pravde, kao i da će zažaliti zbog onoga što su uradili.

Beživotna tijela četiri mladića, starosti između 18 i 20 godina, i 45-godišnjeg muškarca pronađena su prošlog četvrtka na obali vještačkog jezera u selu Smiljkovci nedaleko od Skoplja, a policija je zaključila da su ubijeni iz tri vrste vatrenog oružja i da izvršilaca ima tri ili više."
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/...pozvao-gradane-da-ne-nasjedaju-na-provokacije

Svaka čast Kruševljanima prijateljima Slavka Aleksića dok ovi ovdje u studiju su braća Makedoncima ovom Sandanskom i sadašnjim vlastima u BJRM.

Nisam ironičan već veoma realan, neka pomognu jedni drugima u nevolji i neka prvi put u istoriji budu ljudi staveći pravoslavlje i prije svega ljudskost iznad politike interesa
a Srbi sami treba da rešavaju svoja posla oko Kosova i Metohije bez petljanja sa bilo kim.

Da nije ovaj Aleksić romske provinijencije ?

Što ste pjevali pjevali , otpjevali ste svoje u Sarajevu zauvijek ..

Pa kad ste pobili Srba u Sarajevu da ne mozete ni da prebrojite. Ali nema veze, pevacemo ponovo sa brda oko Sarajeva, kad vec "zauvijek" ne mozemo u Sarajevu ;)

Nego, reci ti meni - ja sam iz partizanske kuće, al' opet mrzim muslimane iz dna duse i bas volim Republiku Srpsku i njenu "genocidnu politiku" sto bi vi rekli. Da li i ja spadam u te tvoje "ćetnike" ili smo mi neka posebna sorta?

Uopšte više ne treba reagovati na te vesti osim ako se ne tiču Srba u Makedoniji, SPC ili srpskog nasleđa.

Ja sam na ovim temama popila najgore uvrede koje su me uverile u njihov bugaraški karakter i mogu da razumem kako je bilo našim precima koji su se vekovima nosili sa Bugarima.

O Albancima i njihovoj umešanosti u ovaj događaj skoro da nisu ni reč progovorili. To sve objašnjava.

Ajде пронаџи нам нешто.Да видимо ко те је увредио?И чиме?Ако се добро сечам најгоре увреде си ипак ти упутила на ове теме.Дакле?Покажи нам.

Neznam odakle toliko gorčine prema Srbima ? Te priče da vam ne priznajemo državu i naciju su glupost. Čak i da nemamo problem sa Kosovom opet biste vi bili taj narod koji nam je u svakom pogledu bliži. Pusti ti pojedince koji se lako provociraju i onda slepo uzvraćaju. Mi smo ipak mnogo zla preživeli zadnjih decenija i normalno je da smo ogorčeni na sve i svakog. A nije vreme ni za vaše provokacije (Ипак је Косово Српско?).
Нема мржње према Србе.Ако добро погледаш постове који пишемо видечеш да свакоме ко провоцира је вратено њему лично.Никако Србији и српском народу као целину.Када си ти видео неки пост пун мржње рецимо о ономе што се дешава на Косово?Када је било ко од Македонаца овде написао за Србе које живе на Косово као што неки Срби овде пишу?Какве су то коментаре:Ја жалим за младе животе али нека их тако им треба.Или ко са џавољем тикве сади .....Пусти их не квари им братство са шипосима?И још гадости који не би било пристојно да их пишем овде.А има их.И знаш шта?Свака тема о Македонији почиње добро све док не доџе неко да блује своје гадости о Македонији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back