Македонија на ивици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovo je vrh! Znaci Albanci su prevrsili sve mere... Aleksandar Veliki i Justinijan su albanskog porekla? Pa kad je Aleksandar vladao oni nisu ni bili u planu... Ovo za Justinijana posebno smatram za uvredu posto ne moze da zacetnik pravoslavlja bude Albanac! Nikako! Taj sto je to pisao je degenerik retardirani siptarski. Nisu ni Makedonci zlatni, mozda su i oni malo zasluzni za to sto im se desava. Ipak, mislim da se svi trebamo dignuti na noge i najuriti Albance sa balkana. Potom da se udruzimo sa Rusima i kompanijom pa da najurimo Amerikance. Muka mi je vise i od jednih i od drugih.

LI BO = BO LI , šatrovački , uličarski govor zamijene slogova .

MAkedonija na makedoncite , naravno u Srbiji , kao i Vojvovodina vojvođanima ili Crna gora crnogorcima , bosna bosancim , hercegovina hercegovcima , a krajina krajišnicima ,

Neboj se kada budete u Srbiji , biće makedonija na mekedoncite , jedino je Beograd na sve .

I administratore pusti makedoncite da zboruva na svome narečaniju . Krstarice na sve Srbe .

U pravu si.
Zato i treba brisati sve teme koje se ticu Makedonije, sem onih koje se ticu dirretno srpskg zivlja u toj drzavi. Ova sto se Srbi rugajuiz neznanja divnom bratskom odnosu izmedju makedonaca i sitara, to cine jer ne razumeju.

Uopšte više ne treba reagovati na te vesti osim ako se ne tiču Srba u Makedoniji, SPC ili srpskog nasleđa.

Ja sam na ovim temama popila najgore uvrede koje su me uverile u njihov bugaraški karakter i mogu da razumem kako je bilo našim precima koji su se vekovima nosili sa Bugarima.

O Albancima i njihovoj umešanosti u ovaj događaj skoro da nisu ni reč progovorili. To sve objašnjava.

Uopšte više ne treba reagovati na te vesti osim ako se ne tiču Srba u Makedoniji, SPC ili srpskog nasleđa.

Ja sam na ovim temama popila najgore uvrede koje su me uverile u njihov bugaraški karakter i mogu da razumem kako je bilo našim precima koji su se vekovima nosili sa Bugarima.

O Albancima i njihovoj umešanosti u ovaj događaj skoro da nisu ni reč progovorili. To sve objašnjava.

Nemoj tako o braći bugarima.

Tacno.
Ljubim te u vrat plemeniti.

Ја још нисам видио да се Србија организовала да помогне Србима на Космету.
Они у Хрватској и Словенији су "статистичка грешка" за Београд.
Ми овдје западно од Дрине имамо епитет "Боске".
И онда није чудно што нико не мисли на Србе у Македонији.
А хиљаду пута сам написао да Македонија и Србија имају заједничког непријатеља.
Уморан сам од цртања малој дјеци.

Ја још нисам видио да се Србија организовала да помогне Србима на Космету.
Они у Хрватској и Словенији су "статистичка грешка" за Београд.
Ми овдје западно од Дрине имамо епитет "Боске".И онда није чудно што нико не мисли на Србе у Македонији.
А хиљаду пута сам написао да Македонија и Србија имају заједничког непријатеља.
Уморан сам од цртања малој дјеци.

To nije osptaa slika i ne vazi za sve Srbe iz Srbije. Molim te da mi verujes na rec.

Него шта кажете када буде рат Македонија - Косове-Косова....или како већ...

За кога навијати а...

Ипак је Косово Српско?

Neznam odakle toliko gorčine prema Srbima ? Te priče da vam ne priznajemo državu i naciju su glupost. Čak i da nemamo problem sa Kosovom opet biste vi bili taj narod koji nam je u svakom pogledu bliži. Pusti ti pojedince koji se lako provociraju i onda slepo uzvraćaju. Mi smo ipak mnogo zla preživeli zadnjih decenija i normalno je da smo ogorčeni na sve i svakog. A nije vreme ni za vaše provokacije (Ипак је Косово Српско?).

]Neznam odakle toliko gorčine prema Srbima ?[/B] Te priče da vam ne priznajemo državu i naciju su glupost. Čak i da nemamo problem sa Kosovom opet biste vi bili taj narod koji nam je u svakom pogledu bliži. Pusti ti pojedince koji se lako provociraju i onda slepo uzvraćaju. Mi smo ipak mnogo zla preživeli zadnjih decenija i normalno je da smo ogorčeni na sve i svakog. A nije vreme ni za vaše provokacije (Ипак је Косово Српско?).

Не знам откуд теби такав закључак?

Друго - па овде неки навијају за косово и драго им је што су убили 5 човека.

Neznam odakle toliko gorčine prema Srbima ?.

Сами стварате такву слику...

Сами себе лажете како вам уништавамо гробље?

Па вам је Карлос ставио Слику како је Српско гробље нормално и уредно...

Ето ти један пример од јуче на овом форуму...

Дакле ВИ сами себе лажете да вас ми мрзимо и малтретирамо у Македонији...

Не знам откуд теби такав закључак?

Друго - па овде неки навијају за косово и драго им је што су убили 5 човека.

Ovde, medju Srbima nema basnikog ko bi navijao za Kosovo. Ako vidis da neko navija zua kosove, , znaj da Srbin nije sasvim sigurno.
A sad lepo pogledaj izjave vasih politickih predstvanika koje oni daju zajedno sa albancima pa vidi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back