spicy black
Početnik
- Poruka
- 41
Majstor i Margarita je jedna od onih knjiga,koje razni ljudi citaju na razne nacine,koju vole na razne nacine,i u kojoj svaki covek nalazi nesto za sebe.Sta ste vi u njoj pronasli ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e a nisam znala da postoji film... Sokolice znas li mozda kad je snimljen, ko je reziser, da ga potrazim.
Fenomenalan roman,
Sokolice,imas zaista zanimljiv pogled na roman,doduse,donekle,to je univerzalan pogled.
Secam se pomalo,davno sam ga citao.
Secam se kada na balu Voland uzima glavu..Mihaila Aleksandrovica i kaze kako se sve obistinilo,to je cinjenica,a cinjenica je - najtvrdoglavija stvar na svetu.
Iako prisustvo njegovih gostiju na balu pobija teoriju da ako je glava odrezana,zivot u coveku se prekida,svaka teorija je dostojna jedna druge i medju njima postoji jedna koja kaze - da ce svakome biti dato prema njegovoj veri.
Majstor i Margarita je jedna od onih knjiga,koje razni ljudi citaju na razne nacine,koju vole na razne nacine,i u kojoj svaki covek nalazi nesto za sebe.Sta ste vi u njoj pronasli ?
Ipak vise razotkrivanje Staljinizma,ali dobro...
citala sam pre par godina..
skoro sve sam zaboravila...
nisam je ispustala iz ruku!!
ama ljudi, jel vi sve knhige koje procitate zapamtite, ili obnavaljate gradivo!?!??!
ja sam zaboravila mnoge knjige koje sam procitala, secam se ponekog detalja!!
![]()