Alice
Poznat
- Poruka
- 9.014
Jesi li gledala spot iz Moonwalkera??:-P
Jok...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li gledala spot iz Moonwalkera??:-P
Ali posalji na pwtNisam zaboravio, evo cim kazes ja ti dam moju adresu, ti skoknes do poste, ubacis disk u kovertu i cim meni to stigne ja tebi saljem nazad koncert po zelji![]()
.i naravno spisak koncerata da se opredijelim koji cu jos pored 30th:-PNe laziJok...

Nije, bolji je onaj u zatvoru![]()

Rio!Nije, bolji je onaj u zatvoru![]()

Rio!
Mada je ubedljivo najjaci Stranger in Moscow sa History-ija, killa video!
Stranger in Moscow je e x t r a (što govori i moj profil, naravno)
Мrzim rec ekstra...A ta slika sto ti je u profilu mi je bila na pozadini kompa juce, naravno, u vecem izdanju![]()

Dobro, sorry, onda da se izrazim: Stranger in Moscow je ......fantastičnaValja li tako?
Cakana mi je ova sličica...![]()

Ne lazem![]()
Nije, bolji je onaj u zatvoru![]()
zabode kašiku u tanjir dok igra...Ja nikad nisam mogla da se odlučim...Možda za nijansu onaj iz Ria, ali zatvorska verzija je isto fenomenalna...a scene sa snimanja te zatvorske verzije su najjače...kad se Majkl zeza sa zatvorskom hranomzabode kašiku u tanjir dok igra...

Jok.Ljud, ja sam jedva nasla ovo sto sada imam, treba mi vremena da nadjem sve sto vi imate...![]()
Spot je savršen: kožne crne pantalone i žuta košulja...san snova :rolleyes:

Jao, jel ma to na you tube-u?![]()
Nisam našla snimanje nigde, ali evo ako ti link spota nešto znači
a scene sa snimanja te zatvorske verzije su najjače...kad se Majkl zeza sa zatvorskom hranomzabode kašiku u tanjir dok igra...
:-(Sad sam baš odgledala spot za pjesmu Leave me alone, i uopšte mi se ne sviđa...Iznenađena sam kako je spot bezveze...