Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da znaš da je i meni jedno vreme izgledao smešno...to što mlakonja oće da bude baja :lol: ,ali treba pogledati tekst pesme i full verziju spota....jer je situacija u stvari da Majkl hoće nekim likovima iz bande da pokaže koliko uopšte nisu opasni, jer ga oni teraju da opljačka nekog tipa, da se dokaže kako je opasan i tako to, a on im priča kako nema svrhe biti takav, da takve siledžije ne vrede itd.

meni se najvise dopala verzija Weird AL Yankovica, samo sto se u njegovoj verziji pesma zove Fat a ne Bad,ali ista muzika,samo spot mnogo bolji....

Preradio je taj pola MTV-a :) da Dio je na avataru, ko bi drugi tako iskusno pokazivao \m/;)

Obozavam ga (Dio-a) :D:D
Nego, da ne spamujemo...Sada slusam i can't help it...Taj covek, Majkl Dzekson...To savrsenstvo..Glas..Covece..Ne, stvarno...Nemam reci...Nisam ove pesme dugo slusala, jer, kao sto znate, imala sam problem sa kompjuteritjem...E, sada ih imam sve PONOVO :D
I sada samo Majklitja mog najlepseg slusam.U pravu je Sonjica, opsednuta sam, zaljubljena sam...Ne mislim da je to toliko opasno:D.Majkl je nesto..Jedna od najdivnijih stvari koje sam videla i cula u zivotu...Kraljcina...Ona najveca..I love you more, Mike :)

jackson-presley-gal-mtv.jpg
Pogledajte ih zar nisu slatki???Ipak je to 1995

Meni je samo ova leva strana baš preslatka :):rolleyes::mrgreen::heart:

Skoro sam srećom okolnosti upoznala jednog grka, koji je u mojim godinama slušao MJ-a. I obećao mi je da će me ove godine voditi u Grčku, u jednu diskoteku koju drži neki lik opsednut Majklom. Pušta se Majklova muzika 24h a objekat je uredjen strava...sve su Majklove slike naokolo, a preko puta plaža :D

A evo jedne od najružnijih slika ikada !!! Mrzim ovu fotku...tako je upropašćena, a Majkl je sjajno ispao...ali, opet nešto kvari ambijent...
zswje1.jpg

Skoro sam srećom okolnosti upoznala jednog grka, koji je u mojim godinama slušao MJ-a. I obećao mi je da će me ove godine voditi u Grčku, u jednu diskoteku koju drži neki lik opsednut Majklom. Pušta se Majklova muzika 24h a objekat je uredjen strava...sve su Majklove slike naokolo, a preko puta plaža :D

A evo jedne od najružnijih slika ikada !!! Mrzim ovu fotku...tako je upropašćena, a Majkl je sjajno ispao...ali, opet nešto kvari ambijent...
zswje1.jpg

Puj,puj,puj...:roll:

IJAO, KRAVETINA RIJANA SE FOTKALA SA MJ-OM! QQ!!!!!!
Ae, razumem da joj je zelja da se fotka s takvom zvezdom, kakva ona nece nikad biti... ali gde su njemu bile oci???? Ijaaaaaaaaaao... u **** vise! Smucila mi se 675yuthrbgdfgik56 Rijana! Ae, sto kopira Britney, ismejava je, a sad se dokopala i MJ-a... aaaaah, prokleta Robyn Fenty!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back