Alice
Poznat
- Poruka
- 9.014
Meni nisu slatki,nimalo...![]()
I agree...Jednostavno, ta Lisa..Gadi mi se :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nisu slatki,nimalo...![]()
Da znaš da je i meni jedno vreme izgledao smešno...to što mlakonja oće da bude baja,ali treba pogledati tekst pesme i full verziju spota....jer je situacija u stvari da Majkl hoće nekim likovima iz bande da pokaže koliko uopšte nisu opasni, jer ga oni teraju da opljačka nekog tipa, da se dokaže kako je opasan i tako to, a on im priča kako nema svrhe biti takav, da takve siledžije ne vrede itd.
meni se najvise dopala verzija Weird AL Yankovica, samo sto se u njegovoj verziji pesma zove Fat a ne Bad,ali ista muzika,samo spot mnogo bolji....
Ah, taj lik me nervira...I nirvanu je preradio :x
Btw, jel ti to Dio na avataru(mislim da jeste, ali ne vidim najbolje...) ?![]()
da Dio je na avataru, ko bi drugi tako iskusno pokazivao \m/meni se najvise dopala verzija Weird AL Yankovica, samo sto se u njegovoj verziji pesma zove Fat a ne Bad,ali ista muzika,samo spot mnogo bolji....
Preradio je taj pola MTV-ada Dio je na avataru, ko bi drugi tako iskusno pokazivao \m/
![]()

E, ajde sad da vas čujem po 1000000000 put...tri najomiljenija albuma. Znači samo tri i to po redosledu (od najomiljenijeg)
Dobro, malo kasnim ,ali moji omiljeni albumi bi bili: BAD, Dangerous i Thriller Kolika je Kejtica?Ahahaha..Znam da je Alex isto nizi od mene par cm...![]()
kepecolino mali od 160...Užas mi je. Majklica baš ima super visinu ( u odnosu na mene) mada, i on je mališa Hm...Ja sam i dalje 29 godina mladja od njega...8)
On kolko mi se bese cini preferira decake, a ja tesko vise da spadam u decake (izgledom da ali godinama ne), tako da je ovde Dirty Diana 87 najugrozeniji 
Pogledajte ih zar nisu slatki???Ipak je to 1995![]()
:rolleyes:

Pogledajte ih zar nisu slatki???Ipak je to 1995![]()
meni se najvise dopala verzija Weird AL Yankovica, samo sto se u njegovoj verziji pesma zove Fat a ne Bad,ali ista muzika,samo spot mnogo bolji....

Ah, taj lik me nervira...I nirvanu je preradio :x
Btw, jel ti to Dio na avataru(mislim da jeste, ali ne vidim najbolje...) ?![]()
I jaOn kolko mi se bese cini preferira decake, a ja tesko vise da spadam u decake (izgledom da ali godinama ne), tako da je ovde Dirty Diana 87 najugrozeniji
![]()

TI si 29 godina mladji od Majkla![]()
![]()
Ja sam 22 god mladji od Majkla i 10 cm nizi
A zeznuo sam se jer sam mislio da je originalnu poruku postavila "majiska" posto je ona moje godiste 
I jaOn kolko mi se bese cini preferira decake, a ja tesko vise da spadam u decake (izgledom da ali godinama ne), tako da je ovde Dirty Diana 87 najugrozeniji
![]()
Ahahahahaha...Ovo mu je najseljackiji potez u karijeri. Kladim se da ga je sad sramota sto je ovo uradio. A to sve zbog nje pretpostavljam, mislim celog zivota je odolevao tracevima, a ovde je nju poljubio da bi dokazao da nije gej!!! Mislim sta bre ima kome sta da dokazujes!!!
Ovo mi se bas svidja kako je receno ! 
Skoro sam srećom okolnosti upoznala jednog grka, koji je u mojim godinama slušao MJ-a. I obećao mi je da će me ove godine voditi u Grčku, u jednu diskoteku koju drži neki lik opsednut Majklom. Pušta se Majklova muzika 24h a objekat je uredjen strava...sve su Majklove slike naokolo, a preko puta plaža![]()
A evo jedne od najružnijih slika ikada !!! Mrzim ovu fotku...tako je upropašćena, a Majkl je sjajno ispao...ali, opet nešto kvari ambijent...
![]()
A evo jedne od najružnijih slika ikada !!! Mrzim ovu fotku...tako je upropašćena, a Majkl je sjajno ispao...ali, opet nešto kvari ambijent...
![]()
а коме то мајкл џексон крља жв... тј кога тако страсно и романтично љуби ... позната ми жена..