pričate o stajlinzima aaa??E, pa mene svaki njegov outfit oduševljava....ali, evo da izdvojim jedan, najomiljeniji medju svima. Naravno, iz BAD ere je (Moonwalker)
Pogledajte ovo savršenstvo. Skroz jednostavno, ali mene oduševljava!!!!Meni je genijalno kada Majkl uklopi čarape, košulju i onu tračicu na džemperu, pa zaveže repić i pusti neku loknicu na ćelu

...Mica mali... Džemperi mu stoje tako savršeno i daju nekako šmek nekakav. On je jedan od retkih koji, da šta god da obuče, UME DA NOSI !!!
Pogledajte ovo savršenstvo...Džemper mu saliveno stoji, skroz je spontan. Ali, priznajte da kada bi videli garderobu bez Majkla, da bi pomislili da to treba neki deda-penzioner da obuče

a to na Majklu izgleda ultra-sexy

ops:

A, evo, moram još jedan da stavim...isto je iz moonwalkera...ovde je isto nenormalno dobro napravio kombinaciju. Crno odelo sa belim prugama, slično onom iz Smooth Criminala, bela košulja, crna kravata, crne cipele i CRVENE ČARAPE i crvena traka oko ruke...gotovo, padam u nesvest. Tako sjajno izgleda kao gospodin, onako uredan skroz, sa šeširom, u stilu 40ih a te crvene čarape....ja sam više nego oduševljena....
p.s. Na ove manje sličice kliknite da bi se uveličale