Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bad era je savrsena! Po meni najaci stajling koji je ikad imao neki muzicar. Oni kajisevi, one jakne, one lone, ono je bilo savrsenstvo! Covek se u to vreme farbao u crno i pokrivao svoje telo i od toga je napravio savrsenstvo, pogotovo kad vidim one rukavice i zavoje sa kaisicima, uh, a tek ona fora sa flasterima na rukama, brukaaaaaaa! :P

pričate o stajlinzima aaa??E, pa mene svaki njegov outfit oduševljava....ali, evo da izdvojim jedan, najomiljeniji medju svima. Naravno, iz BAD ere je (Moonwalker) ;)
Pogledajte ovo savršenstvo. Skroz jednostavno, ali mene oduševljava!!!!Meni je genijalno kada Majkl uklopi čarape, košulju i onu tračicu na džemperu, pa zaveže repić i pusti neku loknicu na ćelu :D...Mica mali... Džemperi mu stoje tako savršeno i daju nekako šmek nekakav. On je jedan od retkih koji, da šta god da obuče, UME DA NOSI !!!
Pogledajte ovo savršenstvo...Džemper mu saliveno stoji, skroz je spontan. Ali, priznajte da kada bi videli garderobu bez Majkla, da bi pomislili da to treba neki deda-penzioner da obuče :lol: a to na Majklu izgleda ultra-sexy :oops:

A, evo, moram još jedan da stavim...isto je iz moonwalkera...ovde je isto nenormalno dobro napravio kombinaciju. Crno odelo sa belim prugama, slično onom iz Smooth Criminala, bela košulja, crna kravata, crne cipele i CRVENE ČARAPE i crvena traka oko ruke...gotovo, padam u nesvest. Tako sjajno izgleda kao gospodin, onako uredan skroz, sa šeširom, u stilu 40ih a te crvene čarape....ja sam više nego oduševljena....

capmoonwalkermovie384ca.jpg

p.s. Na ove manje sličice kliknite da bi se uveličale ;)

pričate o stajlinzima aaa??E, pa mene svaki njegov outfit oduševljava....ali, evo da izdvojim jedan, najomiljeniji medju svima. Naravno, iz BAD ere je (Moonwalker) ;)
Pogledajte ovo savršenstvo. Skroz jednostavno, ali mene oduševljava!!!!Meni je genijalno kada Majkl uklopi čarape, košulju i onu tračicu na džemperu, pa zaveže repić i pusti neku loknicu na ćelu :D...Mica mali... Džemperi mu stoje tako savršeno i daju nekako šmek nekakav. On je jedan od retkih koji, da šta god da obuče, UME DA NOSI !!!
Pogledajte ovo savršenstvo...Džemper mu saliveno stoji, skroz je spontan. Ali, priznajte da kada bi videli garderobu bez Majkla, da bi pomislili da to treba neki deda-penzioner da obuče :lol: a to na Majklu izgleda ultra-sexy :oops:

A, evo, moram još jedan da stavim...isto je iz moonwalkera...ovde je isto nenormalno dobro napravio kombinaciju. Crno odelo sa belim prugama, slično onom iz Smooth Criminala, bela košulja, crna kravata, crne cipele i CRVENE ČARAPE i crvena traka oko ruke...gotovo, padam u nesvest. Tako sjajno izgleda kao gospodin, onako uredan skroz, sa šeširom, u stilu 40ih a te crvene čarape....ja sam više nego oduševljena....

capmoonwalkermovie384ca.jpg

p.s. Na ove manje sličice kliknite da bi se uveličale ;)

Savrsen je...

Ne, najozbiljnije Ona lepota koju toliko hvalim, uzdižem je, živim za nju....je u stvari lepota njegove muzike!!! Kad kažem da je Majkl prelep, ja mislim na lepotu njegovog dela, rada i stvaralaštva. Majkl je za mene pojam koji podrazumeva: talenat, rad, dobrotu i lepotu.
Muzika je ta koja Majkla čini lepim. Ovaj fizički izgled me nimalo ne privlači. Pogotovo ne zato što je iz godine u godinu potpuno menjao fizički izgled. Majkl je prelep iznutra ;) Savršen je!!!

Nerviras me:rolleyes:
:P
:D:D:D
I sebe sam počela da nerviram....
Opusti se Suzice Tylerice ;), ovakvo luče samo slepom čoveku ne može da bude preslatko
Već sam 1000000000000 puta rekla zašto je Majkl savršen. Baš zato što pravi najbolju muziku, najbolje igra, najveći je pozitivac i borac, stidljiv je i ultra sehy; zna, vidi i prepoznaje najvrednije stvari koje postoje u životu i strastveno se bori za njih...i pored svega, ima najlepši fizički izgled!!!!!!!!
Ne tetovira se i boli ga uvo da li ima najbolja kola, čovek je smooth i healuje world zato što nam želi najbolje...Ovaj čovek nije ljudsko biće, i najlepši je!!!!!!!!

Sa mnom je Majklica ;) Nemo' se brinete. Čuvam ga pažljivo. Baš je skroz umiljat danas i nežan, ali se ne stidi baš puno...Vodio me je na toplu čokoladu i dao mi je balon u obliku :heart: i pevao mi je baladice ceo dan. (Počevši od: Break of dawn, Whatever Happens, Liberian Girl, For all time...) Skroz me je raznežio. Grlim ga i mazim ceo dan...Inače, ja sam njemu napisala pesmu i posvetila mu je...Jadničak je plakao od sreće :cry: Ljubav moja. :kiss: ga!!!Večeras imamo zakazanu borbu vodenim balonima u obliku :heart: na Neverlandu pa će to biti baš sjajan provod. Biće Elizabet, Janet, LaToya, Eddie Marphy, Chris Tucker i ostali dobri, zaljubljeni drugari. I ja vas pozivam. Ne propustite ;)

p.s. Eb o te, ovaj post zvuči kao Lisa :lol: ,evo i okrečila sam u roze

Neka, neka, drago mi je da ste se tako divno proveli :D Bilo bi baš tužno da Majkl bude sam... :-(

Ja bila sinoć na koncertu Riblje čorbe, iskakala se i izdivljala k'o majmun...:lol: Zato sad razmišljam šta bi tek bilo kad bih prisustvovala jednom Majklovom koncertu....! Uh, ne smijem ni da pomislim.....:lol:

:P
:D:D:D
I sebe sam počela da nerviram....
Opusti se Suzice Tylerice ;), ovakvo luče samo slepom čoveku ne može da bude preslatko
Već sam 1000000000000 puta rekla zašto je Majkl savršen. Baš zato što pravi najbolju muziku, najbolje igra, najveći je pozitivac i borac, stidljiv je i ultra sehy; zna, vidi i prepoznaje najvrednije stvari koje postoje u životu i strastveno se bori za njih...i pored svega, ima najlepši fizički izgled!!!!!!!!
Ne tetovira se i boli ga uvo da li ima najbolja kola, čovek je smooth i healuje world zato što nam želi najbolje...Ovaj čovek nije ljudsko biće, i najlepši je!!!!!!!!

Dobrodosla nazad :)
Med je :)
Koji secer, covece:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back