Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Billie Jean:
Ma da,i svako ima svoje informacije !!! Uzas !!! Najbolje da sacekamo da album izadje i da pre toga nista ne citamo o tome !!! :(

Nema sanse da ja izdrzim a da se ne raspitujem :D pre neki dan se opet pojavila neka pesma koju navodno Majkl peva, ali lazna uzbuna kao uvek....
Ja moram da budem makar malcice u toku, makar da se informisem oko datuma izdanja....

E ljudovi, ako znate neke italijanske fanove, zamolila bih vas da mi date njihov email ili bilo kakvu adresu...trebaju mi hitno da bi se raspitala oko italijanskih prodavnica sa Majklovim stvarcicama....

Billie Jean:
Jackson and kids dress up for 'The Lion King'
IANS | Friday, 21 September , 2007, 09:25

New York : Controversial pop superstar Michael Jackson appeared with his three children to watch Broadway stage musical "The Lion King" in costumes that were almost as elaborate as the actors on stage.

A fashion designer who saw Jackson with his kids said, "All of a sudden, Michael Jackson appears with his three kids - who all had wigs and baseball caps on".

Jackson introduced his kids to the cast backstage before taking pictures and leaving, reports pagesix.com.

Commenting on Jackson's appearance, fashion designer Sue Hostetler said: "His face was totally white, he had his wig on, sunglasses and these absolutely wacky pants. It was surreal. There were four bodyguards."

Jackson is currently residing in Las Vegas and was in New York to pose for a cover of Italian Vogue.

Videla sam to...imam i sliku sa tog dogadjaja...sad cu da je nadjem:D

Jedva cekam Italian Vogue :D

katy:
Nema sanse da ja izdrzim a da se ne raspitujem :D pre neki dan se opet pojavila neka pesma koju navodno Majkl peva, ali lazna uzbuna kao uvek....
Ja moram da budem makar malcice u toku, makar da se informisem oko datuma izdanja....

E ljudovi, ako znate neke italijanske fanove, zamolila bih vas da mi date njihov email ili bilo kakvu adresu...trebaju mi hitno da bi se raspitala oko italijanskih prodavnica sa Majklovim stvarcicama....
Ma znam,i ja isto,to samo kazem kao !!! :D

Joj,ja ne znam ni jednog italijanskog fana !!! Da ne postoji neki mozda na MJSN ?

katy:

Mislim da mozes da probas na MJSN-u ... mislim da mogu da se nadju fanovi koji zive u odredjenoj zemlji ... 8) :-o :o

immph:
Ju , ju , ju ... nisam video ... rekoh da cu da radim analize pesama , mada je tesko ovde jbg ... ali Jam npr. protiv Luv the hurt away ... pih ... jos ce Britney ispasti i bolja ovde ... nije fer kroz Jam se ponavlja gotovo samo jedan akord i ritam masina ... nesto drugo ... 8) :-o :o

:shock: Britni bolja???aha, ponekad joj se posreci....:roll:

Billie Jean:
Ma znam,i ja isto,to samo kazem kao !!! :D

Joj,ja ne znam ni jednog italijanskog fana !!! Da ne postoji neki mozda na MJSN ?

Gledala sam. Ima ih dvoje. Jedan je italijan koji zivi u Svajcarskoj a drugi nije nikad prisutan, nema nijednu poruku...

Ako naletite na nekoga javite mi pliz...Htela bih da napravim sebi orijentaciju u glavi, da znam sta i gde da trazim...Vogua mislim da ce biti na svakoj trafici, ali ja bih da potrazim originale cdova, neke dvdjeve, po mogucnosti majice i razne mj stuff....;)

Billie Jean:
Ako nadjem nekoga,javljam ti !!! :D A kad ides da znam dokle imam fore da trazim ? :)

Sredina oktobra. Do 20. . Znate li koliko bi mi to znacilo, da mi neko objasni odprilike...Ovde bi Nova Godina dosla malo ranije ;) Katyca u ulozi deda mrazica sa MJ pokloncicima :D dakle, fokusirajte se makar malo i pomozite koliko mozete...ja vam donosim zauzvrat neke mj rekvizite...;)

Sta mislite, jel bi bilo moguce da se Mj parfem nadje u freeshopu???

katy:
Sredina oktobra. Do 20. . Znate li koliko bi mi to znacilo, da mi neko objasni odprilike...Ovde bi Nova Godina dosla malo ranije ;) Katyca u ulozi deda mrazica sa MJ pokloncicima :D dakle, fokusirajte se makar malo i pomozite koliko mozete...ja vam donosim zauzvrat neke mj rekvizite...;)

Sta mislite, jel bi bilo moguce da se Mj parfem nadje u freeshopu???
Naravno,sve cu uraditii...Pokusacu da nadjem nekoga !!! ;)

A na frisopu garant ima parfema !!! Garant !!!:D

Ljudi , ja cu da vas pozdravim ... laku noc , vidimo se malo kasnije , mozda i pre spavanja , see ya ... imam strava ideju ... idem da komponujem ... :-@ ... Katy mi je inspiracija samo da se zna ... bicu online ... 8) :-o :o

immph:
Ljudi , ja cu da vas pozdravim ... laku noc , vidimo se malo kasnije , mozda i pre spavanja , see ya ... imam strava ideju ... idem da komponujem ... :-@ ... Katy mi je inspiracija samo da se zna ... bicu online ... 8) :-o :o

Nadam se da sam inspiracija u pozitivnom smislu...
Ja cu zauvek pamtiti kad mi je profesorka knjigovodstva rekla da je Majkl moja inspiracija :) Jedina je to uvidela, i zahvaljujem joj....
laku noc i tebi...

Evo slike sa "The lion king-a"
-----1-1.jpg

...samo da vrati loknice i isti je kao iz History ere

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back