Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
immph:

Sta fali , bas je mocno ... :lol: ...
8) :-o :o

:D ....dobro je da ovi iz druge smene nisu brisali tablu do sledeceg dana, tako da sam mogla da ispravim...Mozda im se svidela tabla pa nisu brisali ;) Bas mi je nekoliko njih reklo nesto sto sam odavno zakljucila, da volim Michaela vise od sebe!!!!!!:D cista istina!!!!!!!!!!!!!!!!

Billie Jean:
Nema nikakvih novosti ... :( Joj,ja sad najvise jedva cekam da izadje casopis !!! :D

Ja isto volim da skrabam po tabli !!! To je bas cool !!! :D

Daj Boze da izadje 19.nov.!!!!!Tada bi mogla moja drugarica da uzme u Italiji....
Jel znate mozda da li u inostranstvu mogu da se nadju stariji MJ casopisi??iz 91 recimo...???

Fake song was aired
Wednesday, September 19th 2007, 9:42 PM

A new song was played on a us radio and it was said it was Michael's. The song was called and every one was calling Jackson's comeback song.

But then people wonder if the singer was really Michael.

It just didn't add up. If Michael wrote a new, why then then didn't

. It came up on the news

. The song writers talk about the song

. Why Michael didn't say anything about his new song

Then the producers of Michael said that the new song was fake and the singing is a poser.

Akon Raves About Working With Michael Jackson:
Wednesday, September 19th 2007, 6:07 PM

Akon's melodic thuggin' on the airwaves has helped turn records by superstars like Gwen Stefani into harmonic hits.

Now the singer is moving into the realm of three of music's most iconic legends: Madonna, Whitney Houston and Michael Jackson.

"Ooh, don't even say his name twice," 'Kon joked recently in Miami, referring to Jackson. "I'm not supposed to be talking about this!"

Although he wouldn't disclose the specifics of his collaboration or collaborations with Jackson fearing the cold, swift sting of a slap from the King of Pop's signature gloved hand (or, at least, legal action), he did let MTV News in on the experience.

"He's incredible," 'Kon testified of M.J. "He's a genius. Just to be in the same room [with him], I felt everything I wanted to accomplish in life has been achieved. That aura ... that's how incredible that aura is. We about to shake the world up, man. You know how you be with somebody and you can't even explain [the feeling]? I used to sit and think, 'How does somebody sell so many records and dominate a whole business genre, to a point [where] nobody can't be a part of that without associating with you?' The way he thinks ... some artists think regional, some think national, I was thinking international. He thinks planets. It's on another level."

http://www.mtv.com/news/a rticles/1569970/20070918/ akon.jhtml?rsspartner=rss YahooNewscrawler

LJudovi, zaboravila sam da pomenem...12.septembra.2007. je bila 20. godisnjica Majklovog najboljeg albuma "BAD"-a...:D Evo i vesti o tome....

September 11th 2007
'Bad’ To Be Reissued!
French web site mjlegend.com, has reported that Michael’s great ‘Bad’ album is being re-issued for its 20th anniversary.
Originally issued in 1987, it will be released as a CD on October 15th, 2007, and on vinyl prior to that on October 5th, 2007. The vinyl edition will be released in Germany, but can be imported from Fnac.
It is not known if it will be the original album, or a special edition.

E, da...:D jos nesto sam zaboravila da vam kazem!!!Neki lik mi je rekao da Majkl planira da (ne znam kada) uradi Moonwalk na MESECU!!!!!!!!!:D wauuuuuuuuu...kaze da ce oci miliona stanovnika piljiti u taj prizor kao kada su gledali u Majkla dok je radio prvi moonwalk na Motownu 25......
Ako ovo zaista bude bilo, ja cu Majkla preobozavati :D....to bi bilo nesto najgenijalnije!!!!!!!Svi znamo kakve fenomenalne i unikatne ideje on ima...ali, kad bi se ovo stvarno deslilo.....:D ne mogu da verujemmmmmmm

Raymone K. Bain, Michael Jackson-ova predstavnica za javnost i generalni menadžer, je za italijanski klub potvrdila da je Michael Jackson pozirao za oktobarsko izdanje modnog magazina Vogue (italijansku verziju). Profesionalno snimanje urađeno je u proteklih par dana u New York-u.

Znaci, ljudovi...krajem oktobra donosim casopis da ga zajedno prelistavamo!!!!!;) Jojjjjjj kako sam srecna....oktobarsko izdanje italijanskog vogua!!!!!!!i meni se exkurzija bas u oktobru potrefila......jaojjjjjjjjjjjjj:D

Pozdrav svim obozavaocima i ljubiteeljima zvuka kralja popa MJ-a :) Evo i ja da se malo prikljucim diskusiji. Vidim da je pre nekoliko postova bila slika sa mj-ovim imenom na tabli pa rekoh da posaljem i ja jednu sliku koju sam vido na nekom forumu.

image.php.jpg

Izgleda cool zar ne :) Pozdrav!

moonwalker80:
Pozdrav svim obozavaocima i ljubiteeljima zvuka kralja popa MJ-a :) Evo i ja da se malo prikljucim diskusiji. Vidim da je pre nekoliko postova bila slika sa mj-ovim imenom na tabli pa rekoh da posaljem i ja jednu sliku koju sam vido na nekom forumu.

image.php.jpg

Izgleda cool zar ne :) Pozdrav!

Caos moonwolkericu :D postavicu i ja neke MJ tetovazice...bas su super iako nikada ne bi uradila ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back