Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Novembru 2007, 2008 ili 2009 godine? Jesu li 2008/09 pominjali u vezi sa turnejom ili su mislili na izdavanje albuma....mene je strah da pustim cd kad bude izasao :D nekako mi je bas strasno...kad ne znas sta je na njemu a plasis se odusevljenja ili razocarenja :D uzas kakav osecaj....
Ja mislim da je to vezano za turneju !!! :D

immph:
Pa to jeste tacno ... sad sto se mi cesto utripujemo :lol: ... samo nemoj bas solidnih ;) ... ipak ... 8) :-o :o

Ma, to je bila zezancija...nesto najgore sto bi mogla da kazem za Majkla....najjace bi bilo da je solidan :D ...da je solidan, ne bi on bio gde je sada... ;) Majkl je bre najbolji!!!!!!

samo da vam javim da sam nabavila pesmice " Push me away" i "Be not always" ...konacno, posle 100000000 godina...niko ih sirom sveta nije imao i konacno...prelepe su!!!!Ako nekome zatrebaju nek se javi....;)

Sutradan vam saljem... predivno!!! :D

samo da vas obavestim da sam napravila najvecu gresku u svom zivotu...cak vecu od Vodjene kad je odbila one koncerte, aj koncerte moze da nabavi od bilo koga, ali ovo sto sam ja uradila... :( dakle, odbila sam hrpu MJ posteraaaaa aaaaaaaaaajoj majko mila ne mogu da verujem da sam toliko glupa....ja kao rekla :"ma imam ja desetak postera, ne treba mi" rekla sam cisto kao da sam pristojna, ocekivajuci da ce ta osoba insistirati da uzmem...kad ono nistaaaaaaaa
Nadam se da cu nekako uspeti da ih se docepam, jer posteri su posteri...kod nas ih nigde nemaaaa
uzas!!!!!!!!!

Full story follow this link

http://www.king5.com/loca lnews/stories/NW_091707WA B_thriller_in_seattle_TP. e3ac263c.html

"Thriller in Seattle" is the western Washington appendage of the worldwide movement called "Thrill the World." It's rooted in Toronto, where dancers already set the Guinness world record for the most people doing the Thriller dance in one location. On October 27 in 125 cities in 18 countries, groups of Thriller dancers will converge at one location in each city to set the world record..."

E, ljudovi...imam nekih novosti za vas :D
Kao i obicno, pricala sam sa nekim fanovima iz Evrope i dobila po koju informaciju, koja ocigledno jos nije stigla kod nas...Dakle, cula sam da je konacni datum izlaska "Seven"-a ...ili kako vec, 19.novembar.2007.godine (ako ne zakasni, kao po obicaju) :D jejjjjjjjjjjjjjjj, ali to nije sve, jos radosnija vest je ta da se prica kako Majkl moze svakog trenutka da nas iznenadi spotom na Mtv-ju (odnosno VH1) :D zamislite!!!!!!!!Jedva cekam spot! To je nesto sto najvise volim kod Majkla (pored muzike)...ufff :D
p.s.Pricacu vam kasnije sta mi se u skoli desilo u vezi sa Majklom...nesto bas strava :D

immph:
Malo pre njega 13. je Britney ... tako se radujem ... weeeeeeeee ... pa normalno da treba neki spot da vidimo kad izadje album ... mislim ...

Ispricaj nam obavezno ...
8) :-o :o

Jel mislite da ce izaci kod nas??Ja se nekako bedno nadam...:roll:

Sta da vam pricam...sada sam se vec malo oladila, ali bio je to veliki sok za mene...:D
Bila sam danas dezurna i 5 casova sam sedela u toj dezurnoj kucici uz komp, sa cuvarom i jednim ortakom...da bi ubila dosadu, sela sam za komp.Iskljucili su net pa mi jedino preostalo da gledam slike i slusam muziku :roll: da, muziku...
Svi folderi su bili: Dara Bubamara(koji sam renameovala u "Dara Bubasvaba", kako Billica kaze :D), Ceca...bla bla...onda sam slucajno pronasla malo pesama pepersa, bon jovia, europe i nekog lika koji peva original "aint no sunshine" ...u folderu koji su moji ortaci iz odeljenja ostavili kad su bili dezurni...posle sam nasla metallicu i tako..bila srecna:D ..na Majkla nisam ni pomisljala. Pala mi je "Billie Jean" na pamet i isla sam na search i cim sam ugledala pala u nesvest...vrtela sam je pola sata...drugi me opominjali da smanjim :D i tako to....kad je proslo oko pola sata, ja sam se setila da nisam zavrsila pretragu...nisam se puno ni nadala, ali nesto me je teralo da pokusam....ja ponovo ukucala "michael jackson", kad ono................aaaaaaaaaaaa citavih SEDAM pesama :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!da se ubijes...ja sam mislila da za te pesme niko nikada nije cuo, bar ne neko iz moje turbofolk skole....evo, secam se pesama koje su se vrtele tri sata :D :Man in the mirror, Dirty Diana, Earth song,i just cant stop loving you,ghosts, is it scary i billie jean....ne mogu da verujem :D a jos mi je dobro doslo, zato sto mi se usput, dok sam dolazila do skole crkla baterija na ipodu...tako da sam nadoknadila slusanje :D znaci presrecna sam bila...jos kad sam dosla kuci, prelepe vesti o datumu albuma...jos spot....cime sam zasluzila sve ovo?? :D

Ljudovi, posteri u subotu....:D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ej, ljudovi..jel ste culi za onu pricu vezanu za naseg pevaca Merlina i MJ-a?
Cula sam da je navodno Merlin i MJ imaju isti ritam za svoje pesme. Ne znam kako se zove Merlinova, ali kod MJ-a je u pitanju "They don't care about us"....Prva pomisao je ta da je Merlin maznuo ritam od Majkla, ali se pricalo da je Merlinova pesma izasla pre Majklove...:roll: ja, znaci ne da ne verujem nego ne verujem!!!!To je potvrdio neki Merlinov i MJ-ov fan...kaze da su pesme izasle odprilike u isto vreme, ali da je Merlinova pre....ljudovi, bre...Merlin ne moze da napravi onako genijalnu pesmu, onaj ritam :cry: dokle bre vise sa raznim pricama....vise ne mozes da prepoznajes laz od istine....uzas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha ... citavih sedam pesama ... cool ... jao ja sam danas proveo deset sati u skoli ... crkoh ... nije mi bas jasno na sta mislis ... na ritam ... mislim nije to velika stvar ... pogotovu sto se celu pesmu ponavlja pa pa pa pa ... cetiri zvuka , ta jedna ritmicka figura , drugi put malo dopunjena ... nemoj pogresno da me shvatite ja obozavam ritam masinu :grin: , pogotovu u MJ-evim pesmama ... bitno je da se sve zajedno ukomponuje i da zvuci sooper , inace to za ritam samo nije nesto bitno ... ne znam da li sam lepo rekao sta sam hteo :S ... u zadnje vreme kao da ne znam da kazem sta mislim ... 8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back