Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne verujem koliko me je uhvatila Bad
clipland2.jpg

E, u onoj igrici jedva sam prvi nivo presla....bas je strava...kako sam se uzivela...
Bas mi sada u glavi odzvanjaju dueti Just good friends, The girl is mine, I just can-t stop loving you i say say say...bas mi se gleda say say say spot...to mu je najlepsi spot..mislim jedan od.. :)

E pa ne znam , ni meni ne radi muzika , ali pustis sa strane pa igras...
I glupo je sto kad izadjes moras iz pocetka...Jel si presla samo prvi nivo ili celo prvo poglavlje od tri nivoa , mnogo je super ... posle toga izadjes na ulicu , a kad se to poglavlje na ulici zavrsi ides kod zombika, strasno su teski, skacu kao majmuni neki... :p :p :p
E skinucu taj They dont care about us na ulici , a ti se Katy koncentrisi :lol: ;) 8) !!!
I jel imas I wanna be where you are?
Kako je meni smesno ceo spot za Bad , dok ne krene muzika Michael se samo dere nesto... :o
Slusa mi se Man in the mirror , Lady in my life , Just good friends , Baby be mine , Scared of the moon , Some1 put ur hand out , Blood on the dance floor , ove nove pesme sto mi Billie poslala , hvala super su imam jos one dve da skinem!!! 8)

Joj e ja nemam taj spot Bad sa takvim pocetkom...umirem koliko zelim da vidim...nikad nisam ni videla...znam da je sa kapuljacom nekom i svadja se sa nekim crncem....samo sam taj delic videla...a Imam Bad spot od dela kad pukne rukom u vis i odmah krene muzika...joj..

immph-presla sam samo onaj prvi deo, ne poglavlje...ono u kuci nekoj sa stepenicama pa kad mu majmun skoci na rame...to sam presla i otisla na drugi koji je slican ali ima vise stepenica i onih debila kriminalaca...

Meni se slusa Speed demon, another part of me, ain-t no sunshine, superfly sister a ubistveno mi se gleda proba u Rimu -88 kada u debeloj jakni vezba izvodjenje pred koncert...ima i naocare, tu je bas sladak, pogotovo kada vezba Smoot Criminal...pa otaljava koreografiju...
gleda mi se i Bad reklama za pepsi....kada ima one tregere spustene...sve mi se gleda....a ja camim u skoli i slusam Stranger in Moscow...

dobila sam 4 ...to care,,,samo jos matis da popravim i na konju sam...

katy:
Moram da nabavim taj Bad spot...znaci umirem od zelje da ga vidim...
A, vidite ga ovde kako je tuzan
Jadan...
Ako hoces dacu ti link za program , skida se brzo i instalira , a najbolje je sto ti ne treba FLV Player i mozes da gledas sa bilo kojim jer program konvertuje fajl u drugi format...Samo sto sam taj Bad skidao celu noc , ono kad razmislim , sve skidam celu noc...Jel imas I wanna be where you are? 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back