immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Aha super je , e sad si mi dala ideju koji sledeci spot da skinem ,ja ni ne znam koji sve spotovi postoje , a koji sve spotovi postoje sa OTW-a,znam samo za Dont stop till' you get enough? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Billie Jean:Pa evo ti spotova sa OTW ...
Don't stop 'til you get enough,Rock with you,She's out of my life...I mislim da nema vise ni jedan sa tog cda !!!![]()
Nema na cemu...Ako budes hteo da saznas za jos neke spotove koji postoje,kazi pa cu ti napisati !!!immph:tnx!!! 8)
Billie Jean:Nema na cemu...Ako budes hteo da saznas za jos neke spotove koji postoje,kazi pa cu ti napisati !!!![]()
![]()
Sa Invincible ima samo You rock my world !!!immph:Ok , a sa Invincible-a? 8)

Billie Jean:Blood on the dance floor je pesma sa albuma Blood on the dance floor !!!Hocas da ti napisem i sta je na Dangerous albumu ?
![]()
Izgleda fantasticno !!!immph:Pogledajte kako mocno izgleda BAD...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4401927#post4401927
8)

Billie Jean:Aaow !!! Diiiiiiivno immph,sta je sledece sto skidas ???![]()
Hvaaaaaaaala...Naravno da je lep kad je Majki na njemu !!!immph:E lep ti je avatar...
Nemam pojma...predlozi mi ti nesto... 8)
Billie Jean:Hvaaaaaaaala...Naravno da je lep kad je Majki na njemu !!!![]()
Mogao bi da skines ako nemas...hm...Scream !!!![]()
Hm...They don't care about us,obe verzije,i Stranger in Moscow !!!immph:Nemam , hocu , jos nesto? 8)

Billie Jean:Pa evo ti spotova sa OTW ...
Don't stop 'til you get enough,Rock with you,She's out of my life...I mislim da nema vise ni jedan sa tog cda !!!![]()