Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
@Katy
Nisi jedina,meni se to stalno desava ! Ali nismo ni nas dve jedine !!! Evo danas su kod mene bile dve drugarice,prvo smo slusale Majkla,sedele i pricale malo,malo radile nesto za fax,medjutim ritam nas je toliko poneo da smo ustale i pocele da igramo,i to sve nesvesno,neverovatno ali istinito ! Onda smo sele da odmorimo,pa smo gledale malo spotove Thriller i Ghosts, pa nas je ritam ponovo podigao na noge,a jos plus sto gledamo Majkla kako igra ! Eto,ima nas takvih dosta koje ritam ponese !!!
Nisi jedina,meni se to stalno desava ! Ali nismo ni nas dve jedine !!! Evo danas su kod mene bile dve drugarice,prvo smo slusale Majkla,sedele i pricale malo,malo radile nesto za fax,medjutim ritam nas je toliko poneo da smo ustale i pocele da igramo,i to sve nesvesno,neverovatno ali istinito ! Onda smo sele da odmorimo,pa smo gledale malo spotove Thriller i Ghosts, pa nas je ritam ponovo podigao na noge,a jos plus sto gledamo Majkla kako igra ! Eto,ima nas takvih dosta koje ritam ponese !!!
tamo gledam britney,christinu,beyonce,mariah-u,itd
a dobro Ivan (to sam ja) se interesuje za Michael-a.To je slicno meni jer se ja interesujem za Hitlera, samo sto je Michael mnogo gori od njega.Hitler je bio normalan skoro sve vreme, poludeo je samo na kraju svog zivota za razliku od Michael-a koji je bio sasavi pedofil celog zivota."ON JE BIO OZBILJAN!!!Jos je gore bilo kad su svi poceli da klimaju glavama i da se slazu.Ja stvarno ne znam gde ovaj svet ide.Nadam se da ce shvatiti.Ovo vam pisem jer sam stvarno poludeo a nemam bas kome da se izjadam jer iz ove price vidite ko su moji ,,Drugovi".Danasnji dogadjaj je samo potvrdio odavno znanu cinjenicu - deca sa kojom idem u odeljenje iako ne idem u sklolu za mentalno zaostale su retardirana!!!
...
Strasno !!! A Majkl je kao mali pevao fenomenalno !!! Cesto bas slusam Jackson 5 ,jako cudno da dete sa 5 godina moze tako da peva ! Majkl je nevidjeni talenat !!!