Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
smarashertz:ne ne...nego za kad umre... :shock: lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smarashertz:ne ne...nego za kad umre... :shock: lol
bas nece da ga ostave.........Billie Jean:Inace valjda !!! Jadan on !!!![]()
Pa bas nece,ali ja nesto verujem da ce se izvuci iz svega,ne znam zasto,nikad nisam imala tako dobar predosecaj kao sada !!! Ne traumiram se mnogo !!!Lucky girl:bas nece da ga ostave.........

jaooooooo ne filozofirajhertz:@Lucky girl
a ako te je tako lako smoriti..svaka čast..
phm,nadajmo seBillie Jean:Pa bas nece,ali ja nesto verujem da ce se izvuci iz svega,ne znam zasto,nikad nisam imala tako dobar predosecaj kao sada !!! Ne traumiram se mnogo !!!![]()

..Ma on bi napravio spektakl i za cetrdesetoro,to je tacno potpuno,niko to i ne osporava !!!katy:...Samo, u vezi sa koncertom i toga..imam reci!..
Majkl je vrhunski muzicar, i gde god napravio koncert, i pred kime god ga izvodio...to bi bilo krajnje profesionalno i spektakularno..
Svi svetski muzicari se uvek podjednako odnose prema svim fanovima!
..Sto znaci..i da napravi koncert u Sava Centru, pred 40oro ljudi ne bi bilo ni manje ni vise bolji, kvalitetniji nego bilo gde drugde, verujte mi...tako je sa svim pravim muzicarima, oni bi i za nekolicu fanova dali sve od sebe na koncertu...svi se tako ophode prema svojoj profesiji i fanovima prvenstveno!..
!

Pa ok...lepo sto si se ukljucila u raspravu o tome !!!katy:Pa, vi se raspravljate oko toga da li ce da napuni stadion, arenu...te oce, te nece...
JA sam samo rekla da mislim da bi i pred desetoro ljudi napravio vrhunski koncert i da bi tih 10oro fanova pozvao kod njega gore pa da svi zajedno pevaju praznom stadionu![]()
salim se...
Ma nemoj ti da baronises mnogo znas ti da je Majkl defekt.....glupi crnac koji se deformiso u belca....a ti dobro znas zsto ja ovo kazem...Ciganko raspala...a da ti je i malo stalo ti bi mi se pravdala i objasnjavala neke stvari..... :-x :x :-x :x :-x :x :-x :x :-x :xkaty:Ljudi, vidim toliko ste se zabrinuli za mene.....
Ja odo sa ove teme, zauvek..
...Samo, u vezi sa koncertom i toga..imam reci!..
Majkl je vrhunski muzicar, i gde god napravio koncert, i pred kime god ga izvodio...to bi bilo krajnje profesionalno i spektakularno..
Svi svetski muzicari se uvek podjednako odnose prema svim fanovima!
..Sto znaci..i da napravi koncert u Sava Centru, pred 40oro ljudi ne bi bilo ni manje ni vise bolji, kvalitetniji nego bilo gde drugde, verujte mi...tako je sa svim pravim muzicarima, oni bi i za nekolicu fanova dali sve od sebe na koncertu...svi se tako ophode prema svojoj profesiji i fanovima prvenstveno!..
....i zaista se izvinjavam za "Andjelcica", ne obracajte paznju sto mi se sveti za sve preko Majkla, bas zato i ne volim da pricam ljudima da ga slusam, jer kad god im nesto zgresis, odmah gledaju da ti napakoste preko necega sto volis...aj odo ja...heal the world for last time!
E ako imas nesto o Majklu da joj kazes,a tice se neke vase rasprave,to uradi preko telefona,a ne ovde ! Oladi vise mala ! prestani da ga vredjas bez razloga !!!Andjelčić:Ma nemoj ti da baronises mnogo znas ti da je Majkl defekt.....glupi crnac koji se deformiso u belca....
Andjelčić:Ma nemoj ti da baronises mnogo znas ti da je Majkl defekt.....glupi crnac koji se deformiso u belca....a ti dobro znas zsto ja ovo kazem...Ciganko raspala...a da ti je i malo stalo ti bi mi se pravdala i objasnjavala neke stvari..... :-x :x :-x :x :-x :x :-x :x :-x :x
Slusj ti kokosko nemoj da se mesas u nasu raspravu jer to nije tvoja stvar...da ne bi zazalila...Billie Jean:E ako imas nesto o Majklu da joj kazes,a tice se neke vase rasprave,to uradi preko telefona,a ne ovde ! Oladi vise mala ! prestani da ga vredjas bez razloga !!!
A i mene zabole za tebe i tvog mutavog Backa.......jer znas kada ces dobiti spotove od njega...nikada!!!!!!!!!!!Jer ih on ni nema sigurno te samo loze...a ti naivna i glupa....katy:Pa bas zato i ignorisem tvoje postove,zato sto znam da nista necu postici time, bas zato me zabole sta mislis ili pricas o njemu...

Oladi bre ! Mesam se u sve sto ima veze sa Majklom ! a ti se raspravljaj na drugom mestu,a ne na forumu i temi koja za to nije predvidjena majmunko mala !!!Andjelčić:Slusj ti kokosko nemoj da se mesas u nasu raspravu jer to nije tvoja stvar...da ne bi zazalila...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ucini nam svima uslugu i nestani vise...Andjelčić:Slusj ti kokosko nemoj da se mesas u nasu raspravu jer to nije tvoja stvar...da ne bi zazalila...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti genije,majke mi !!!Lucky girl:ucini nam svima uslugu i nestani vise...