Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
pokazi sliku da vidimo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slusaj kokosko mene niko ne sazaljeva pogotovu ne ti.....jer sam na vecim visinama od jedne kokoske poput tebe....kravice...ja da sam na tvom mestu ne bi drzala svoju sliku u biografiji.....poslusaj moj savet pa je lepo promeni da ljudi ne bi bezali sa foruma kada vide kakve nakaze dolaze ovde...Lucky girl:jadna.......zao mi te je![]()
E, lela...sta se vise svadjas...sta ti je bre..., ja lepo zaboravi i reci koja ti je omiljena majklova pesma..aj..Andjelčić:Slusaj kokosko mene niko ne sazaljeva pogotovu ne ti.....jer sam na vecim visinama od jedne kokoske poput tebe....kravice...ja da sam na tvom mestu ne bi drzala svoju sliku u biografiji.....poslusaj moj savet pa je lepo promeni da ljudi ne bi bezali sa foruma kada vide kakve nakaze dolaze ovde...![]()
![]()
![]()
ajde ne...ti znas da ja volim nnjegove dve pesme i to je to.....katy:E, lela...sta se vise svadjas...sta ti je bre..., ja lepo zaboravi i reci koja ti je omiljena majklova pesma..aj..

pa tacno ima nakaza,ajde brzo skloni svoju sliku,brzo,ljudi se smeju kad te vide,aj brzoAndjelčić:Slusaj kokosko mene niko ne sazaljeva pogotovu ne ti.....jer sam na vecim visinama od jedne kokoske poput tebe....kravice...ja da sam na tvom mestu ne bi drzala svoju sliku u biografiji.....poslusaj moj savet pa je lepo promeni da ljudi ne bi bezali sa foruma kada vide kakve nakaze dolaze ovde...![]()
![]()
![]()
E ne znam ni ja,tek sam danas ponovo prikacila net,ali koliko sam cula sve je ok sa MJom !!!katy:e, ljudovi...jer ste videli da janet treba da glumi u nekoj komediji....
sta ima novo u vezi sa majklom, billie? ja cula nesto ce se desavati u Japanu...nisam sigurna sta,,tako mi je cale nesto pricao...
Lucky girl:pa tacno ima nakaza,ajde brzo skloni svoju sliku,brzo,ljudi se smeju kad te vide,aj brzo

Ma da,i to sto kazes...Mada mi je opet zao sto ga nisam videla !!!katy:Pa, Billie izgleda da nema reprize! Jao, pa da znas..mnogo si propustila(mada i ja sam videla samo na par sekundi..),,ali, nema veze, bitno je da su ljudi videli da se Majklic konacno vratio!!!
ma radi sta oces........Lucky girl:@andjelcic
dete bolje bi ti bilo da ne spamujes vise,i proseri nesto o Majklu(posto samo to i radis) jer cu u suprotnom traziti da te banuju........
Da,znam kako se zove film, samo ga treba naci !!!tyra:@billie jean :
taj film sa 2pacom se zove Poetic Justice i citala sam u biografiji 2paca da se Janet tako razmazeno ponasala tokom snimanja da je to strasno . . . mrzi me da pisem , pricacu ti . . .
Janet je glumila i u Ludom profesoru ili kako se vec zove , sa Edi Marfijem . . .
E i ja sam primetila da je poceo da se prolepsava,i to mnogo !!! Meni sad izgleda solidno,ali tezi ka tome da bude naaaaaaaaajlepsi !!!katy:E, billie..i ostali...slusajte, danas je na vh1 news bio onaj snimak kao na nasim vestima...pricao je John Legend o planovima za novi album...mogu vam reci da je Majkl poceo da se prolepsava, s obzirom kakav je bio za vreme silnih sudjenja...okrecite vh1 i cekajte vh1news...

Seljanka ti keva sto te rodila....kao i ti sa njom..a i kako da volim jednog retarda...koji je isao na 1000 operacija da bi postao belac..on je tezak bolesnik...a to sto vi psihopate to ne primecujete to je vas stvar....SandraMJ:to nije dovoljno seljanko nezrela. mars odavde
a sad da se vrnem na MJ...
http://www.japanprobe.com/?p=1270
pogledajte ovaj link, tu je snimak iz japana, a pozeljno je da ostavite i neki komentar.
kiss za sveeeee (osim "andjelcica" koja misli da je riba i da ima ukusa, a u stvari je kravetina iskomplexirana)
Slusaj devojcice nemoj da mi krades fore da ti ne bi skakala po tvojoj debeloj salatoj lobanji...jer jasno........Lucky girl:pa tacno ima nakaza,ajde brzo skloni svoju sliku,brzo,ljudi se smeju kad te vide,aj brzo