- Poruka
- 4.765
Hwala tyrice..bas mi je drago sto tako mislis, a jos mi je draze sto i ti volis takvu muziku!!
Lepo od tebe sto povremeno svratis na nasu temu...
Lepo od tebe sto povremeno svratis na nasu temu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jadan bre!!!tyra:majke mi moje , zena je luda !
kao , trpela je ne znam ni ja koliko vremena da joj majkl '' zlostavlja '' dete , pa ga tek posle tuzila . . .
pa koja bi to majka uradila ! ? ! ? !
jadan moj majkl kroz sta je sve prosao . . . VOLIM TE
Razzsvaki dan ja proveravam temu bar dva - tri puta , i sve pratim , ali ne pisem nista ako ga vas dve samo hvalite , jer sam ja prosla tu fazu .katy:Hwala tyrice..bas mi je drago sto tako mislis, a jos mi je draze sto i ti volis takvu muziku!!
Lepo od tebe sto povremeno svratis na nasu temu...![]()
Jao hijita mia...kako mama moze tebe da zaboravi ?!? Sta ti pada napamet ?!? Ja obozavam tvog tatu,ali isto tako obozavam i tebe my little Pillow Case !!!tyra:mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa gde si mi ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znam da mnogo volis tatu , ali sto si zaboravila na mene !
4 billieRazz
Cccccccccccc...Pillow,jel smo te lepo tata i ja ucili da ne prisluskujes razgovor iz prikrajka,vec da ako hoces da cujes sta se prica budes i sama prisutna !!! Sto se krijes da si tu pa nista ne kazes,a tata se onda sekira ?!? Mi mislimo u tom slucaju da si nas zaboravila,pa onda njega na nervnoj bazi boli kicma !!!tyra:svaki dan ja proveravam temu bar dva - tri puta , i sve pratim , ali ne pisem nista ako ga vas dve samo hvalite , jer sam ja prosla tu fazu .
to ne znaci da sam zaboravila na vas ili ne daj boze na majkla !

raznezila si me . . . . .Billie Jean:Jao hijita mia...kako mama moze tebe da zaboravi ?!? Sta ti pada napamet ?!? Ja obozavam tvog tatu,ali isto tako obozavam i tebe my little Pillow Case !!!![]()
jao , jadan tata , znaci zato ga boli kicma ! ! !Billie Jean:Cccccccccccc...Pillow,jel smo te lepo tata i ja ucili da ne prisluskujes razgovor iz prikrajka,vec da ako hoces da cujes sta se prica budes i sama prisutna !!! Sto se krijes da si tu pa nista ne kazes,a tata se onda sekira ?!? Mi mislimo u tom slucaju da si nas zaboravila,pa onda njega na nervnoj bazi boli kicma !!!![]()

Pa majka obicno raznezi svoje dete !!!tyra:raznezila si me . . . . .
Pa uradi to za tatino dobro,da ga ne boli kicma !!!tyra:jao , jadan tata , znaci zato ga boli kicma ! ! !
necu vise da mucim mog tatu , sad cu stalno da dolazim ovde !
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...usvojicemo i tebe !!! Onda ces imati sve spotove i koncerte !!!katy:AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!![]()
Ljudi, pozvani ste na sahranu.....sestra mi je izbrisala sve spotove sa kompa., sto znaci da sam vec uveliko pod zemljom.., recite Majklu da ga volim i da ga nikad necu zaboraviti...vidimo se kada i vama otkuca onaj gore![]()
![]()
Hehe...bas mi je drago sto sam te zaludela tom divnom,romanticnom,neznom pesmom !!! Nema na cemu,imas bar da se pohvalis time cime si zaludjena !!!katy:Billie, bas ti hvala sto si me zaludela Speechless pesmom......zanima me da li postoji spot za ovu pesmu i molim nekoga da, ukoliko postoji, pokusa da mi pojasni radnju spota??!!
daj , spotovi se bar lako nalaze . . . . . dacemo ti ili billie ili ja , obe imamo toga koliko zelis . . . necemo valjda zbog toga da te gubimo ? !katy:AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!![]()
Ljudi, pozvani ste na sahranu.....sestra mi je izbrisala sve spotove sa kompa., sto znaci da sam vec uveliko pod zemljom.., recite Majklu da ga volim i da ga nikad necu zaboraviti...vidimo se kada i vama otkuca onaj gore![]()
![]()
jao , kako je lepa .....