Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Hwala tyrice..bas mi je drago sto tako mislis, a jos mi je draze sto i ti volis takvu muziku!!
Lepo od tebe sto povremeno svratis na nasu temu... ;)
svaki dan ja proveravam temu bar dva - tri puta , i sve pratim , ali ne pisem nista ako ga vas dve samo hvalite , jer sam ja prosla tu fazu .
to ne znaci da sam zaboravila na vas ili ne daj boze na majkla !

tyra:
svaki dan ja proveravam temu bar dva - tri puta , i sve pratim , ali ne pisem nista ako ga vas dve samo hvalite , jer sam ja prosla tu fazu .
to ne znaci da sam zaboravila na vas ili ne daj boze na majkla !
Cccccccccccc...Pillow,jel smo te lepo tata i ja ucili da ne prisluskujes razgovor iz prikrajka,vec da ako hoces da cujes sta se prica budes i sama prisutna !!! Sto se krijes da si tu pa nista ne kazes,a tata se onda sekira ?!? Mi mislimo u tom slucaju da si nas zaboravila,pa onda njega na nervnoj bazi boli kicma !!! :p

Billie Jean:
Cccccccccccc...Pillow,jel smo te lepo tata i ja ucili da ne prisluskujes razgovor iz prikrajka,vec da ako hoces da cujes sta se prica budes i sama prisutna !!! Sto se krijes da si tu pa nista ne kazes,a tata se onda sekira ?!? Mi mislimo u tom slucaju da si nas zaboravila,pa onda njega na nervnoj bazi boli kicma !!! :p
jao , jadan tata , znaci zato ga boli kicma ! ! !
necu vise da mucim mog tatu , sad cu stalno da dolazim ovde !

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :( :(
Ljudi, pozvani ste na sahranu.....sestra mi je izbrisala sve spotove sa kompa., sto znaci da sam vec uveliko pod zemljom.., recite Majklu da ga volim i da ga nikad necu zaboraviti...vidimo se kada i vama otkuca onaj gore ;) :(

Billie, bas ti hvala sto si me zaludela Speechless pesmom......zanima me da li postoji spot za ovu pesmu i molim nekoga da, ukoliko postoji, pokusa da mi pojasni radnju spota??!!

katy:
Ljudi, pozvani ste na sahranu.....sestra mi je izbrisala sve spotove sa kompa., sto znaci da sam vec uveliko pod zemljom.., recite Majklu da ga volim i da ga nikad necu zaboraviti...vidimo se kada i vama otkuca onaj gore ;) :(
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...usvojicemo i tebe !!! Onda ces imati sve spotove i koncerte !!! ;)

katy:
Billie, bas ti hvala sto si me zaludela Speechless pesmom......zanima me da li postoji spot za ovu pesmu i molim nekoga da, ukoliko postoji, pokusa da mi pojasni radnju spota??!!
Hehe...bas mi je drago sto sam te zaludela tom divnom,romanticnom,neznom pesmom !!! Nema na cemu,imas bar da se pohvalis time cime si zaludjena !!! ;)
A spot na nasu veliku zalost ne postoji ! Ima samo neki kao mix spotova za tu pesmu,svi njegovi spotovi pomesani !!! Ali se nadam da ce se nekad setiti da snimi spot za tu pesmu,nema veze sto je iz 2001. !

MICHAEL JACKSON TO TOUR WITH JACKSON 5?

MICHAEL JACKSON

Pop superstar MICHAEL JACKSON has reportedly agreed to stage a comeback tour alongside THE JACKSON 5. The 48-year-old recently met with brothers JERMAINE, RANDY, MARLON, TITO and JACKIE and sisters JANET and REBBIE in Las Vegas to discuss the road trip. According to US celebrity writer ROGER FRIEDMAN the idea for Jackson to tour with his family members came about after the THRILLER singer found he has been unable to secure a record deal as a solo artist. Friedman writes: "A successful Jackson family tour could change everything for Michael. "It would also be a financial boon to a family that needs cash in a hurry."

26/02/2007 02:01

katy:
daj , spotovi se bar lako nalaze . . . . . dacemo ti ili billie ili ja , obe imamo toga koliko zelis . . . necemo valjda zbog toga da te gubimo ? !

Speechless

Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain
Gone is the grace for expressions of passion
But there are worlds and worlds of ways to explain
To tell you how I feel

But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what
to say
My head's spinning like a carousel, so silently I pray