Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali bitno je da ni to nisu uspeli da dokazu da nije tako,cim nije pokrenuta ponovna tuzba !!! Hehe...jos jednom je pravda zadovoljena!!! To je jako dobro !!! Samo mi je zao sto je prolazio te torture !!! :cry: :cry: :cry: Ja bih sad njih u pritvor,pa bih pustila njega da im lomi noge i da ostanu invalidi do kraja zivota !!!

katy:
Znam bre da stalno to pominje...nego, ovo je muzicka vest koju sam danas videla na Serbian Cafeu...pa sam onako napisala, reda radi..
Pa ako,i treba,samo ti izbacuj sve moguce vesti koje vidis !!! :D :D :D Ja sam samo prokomentarisala kako taj Jermain u zadnje vreme govori samo jednu stvar,ko da je navijen i programiran da samo to prica !!!

E, ne znam da li je neko vec pitao, ali me zanima koja ti je koreografija najbolja, odnosno u kojem spotu ti najbolje igra!?? Ja najvise volim Smooth C-( ovde mi ubedljivo najbolje izgleda), Remember.., The way you make...-(pogotovo onu scenu kada cimne ramena i kada vuce stopala po ulici),Beat it, i blood on the..(mada mi je tu nekako izvestacen, ali obozavam spot u sustini)..

Jes da su strofe, ali ovo su mi nekako najupecatljivije kada ih slusam..

KEEP THE FAITH
So keep the faith
Don't let nobody turn you round
You got to know when it's good to go
To get your dreams up off the ground

So keep the faith
Baby yeah
Because it's just a matter of time
Before your confidence will win out

Believe in yourself no matter what it's gonna take
You can be a winner but you gotta keep the faith
Gon' keep it brother
You got

And when you think of trust
Does it lead you home?
To a place that you only dream of
When you're all alone

And you can go by feel
'Stead of circumstance
But the power's in believing
So give yourself a chance

.. THEY DONT CARE ABOUT US

Beat me
Hate me
You can never
Break me
Will me
Thrill me
You can never
Kill me
Do me
Sue me
Everybody
Do me
Kick me
Strike me
Don't you
Black or white me

DIrty diana-za ovu pesmu sam najvise vezana, to je pesma u koju sam se zaljubila i zbog nje sam ga prvenstveno zavolela..moguce je da je ovo prva pesma koju sam cula od njega, jer znam da ranije nisam uopste znala za legendarnu BIlie Jean (sramota), a thriller me nije nesto privlacio..tako da je za mene DIRTY DIANA bila najlepsa pesma, njegova..a i uopste..
Tebi??

hm...meni ovako...

1. So keep the faith
Don't let nobody turn you 'round
You gotta know when
It's good to go
To get your dreams
Up off the ground
Keep the faith, baby, yea
Because it's just
A matter of time
Before your confidence
Will win out
Believe in yourself
No matter what it's gon' take
You can be a winner
But you got to keep the faith

2.Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain
Gone is the grace for expressions of passion
But there are worlds and worlds of ways to explain
To tell you how I feel
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real

3.Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

4.Only god could decide
Who will live and who will die
There's nothing that can't be done
If we raise our voice as one

They've gotta hear it from me?
They've gotta hear it from you?
They've gotta hear it from us?

They can't take it
They've already had enough

5.You can change the world (I can't do it by myself)
You can touch the sky (Gonna take somebody's help)
You're the chosen one (I'm gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonigh

To je otprilike to!!!;)

E, da i...
"where did we go wrong, someone tell me why"-earth song

"It's slander
You say it's not a sword
But with your pen you torture men
You'd crucify the Lord
And you don't have to read it
And you don't have to eat it
To buy it is to feed it
Then why do we keep foolin' ourselves"-tabloid junkie

...i svidja mi se kada kaze "you're just another part of me"

Pa, brate ne mogu da se odlucim, stvarno..za mene je on genije i ne mogu da promenim misljenje o njemu, jer jednostavno sam sebe celu nasla u svim njegovim pesmama i volim ga i kao muzicara,umetnika.. tekstopisca, igraca(ako se tako zove osoba koja igra, u smislu plesanja..nije ni bitno),osobu..sve sto je on...nekad i ne mogu da ga opisem jer ne postoje te reci koje bi ga uzdigle iznad njegovog nivoa..ne mogu da ga poredim ni sa kim, to je jedina osoba prema kojoj gajim osecanja prave ljubavi i divljenja, prvi put da me neko odusevi samim postojanjem, da je toliko kompletan, prvi put toliko lepih stvari na jednom mestu( predivan fizicki izgled, glas, pokreti, tekstovi, nacin razmisljanja, pesme,pamet, genijalnost..), u jednom ljudskom bicu...nekad imam osecaj da samo on postoji na ovom svetu(obicno kada se toliko udubim u neku pesmu)...pokusavala sam da se malo oladim, ali ga se uzelim vrlo brzo..that's the way he makes me feel!

Hehe...pa dobro,jeste ! Ali moras da shvatis samo jednu stvar,isto kao i ja:Ni Majkl nije savrsen !!! Mozda on nama deluje savrseno u nekim stvarima,ali ipak niko od nas nije savrsen pa ni on !!! On jeste genije,ali nije savrsen !!! Mislim da ga malo previse uzdizes,doduse kao i ja, ali dobro,nema veze,ipak je to Michael Joseph Jackson !!! ;)

Znam, Billie, uvek me opominjes, a ja nikako da shvatim. Evo, obecavam da cu se smiriti.. :) ...,znam ja da je on smrtnik i da nije bezgresan, ali ipak ne moze svako da stvori ono sto je on postigao!

Pa to jeste istina,u muzickom smislu tesko da ce neko da ga stigne !!! Njegov Thriller je i dalje najprodavaniji album svih vremena !!! Isto tako niko nikada nece igrati kao on ! Sto se toga tice on je jedan !!! Ali,mi ne znamo kakav je on covek !!! posto nam je idol i obozavamo ga (i jos jace od toga),o njemu smo stvorili sliku kako je on dobrica,cool,i sve naj,a mozda kad bismo ga upoznale (kamo srece),shvatile bismo da nije on bas takav kakvim smo ga zamisljale !!! Zamisli taj sok koji bismo tada dozivele,razocarao nas Majkl,nije u potpunosti onakav kako smo ga zamisljale !!! A ako ne idealizujes stvari vezane za njega,posle bi ispao i bolji nego sto je bio u nasoj masti !!! Moramo ipak imati i neki kritican stav prema njemu,jer nije ni svaki njegov postupak extra !!! Moramo nekad reci i to:E Majkl je ovde pogresio, ako tako mislimo !!! Ali ne,mi i u tom slucaju kazemo:Ma bre u pravu je,ostali su imbecili sto se sa tim ne slazu !!!

Znaci zakljucak je da se ipak moramo spremiti na to da i Majkl moze da nas razocara necim !

Naravno da postoje stvari koje mi se ne svidjaju kod njega, ali ja takve stvari gledam sa svetlije strane i jednostavno se pomirim sa cinjenicama, jer ipak, sto ti kazes, ja sam njegov fan....Ja mislim da je on globalno dobra osoba..mislim, to sam zakljucila na osnovu njegovih izjava, prvenstveno..,.. drugo,kao sto sam rekla svidja mi se nacin na koji razmislja, odnosno govori,zatim sve one organizacije koje je sproveo....naravno , ne mislim da nikada nije zgresio sto sta, ali govorim u sustini, jer kakvi su ljudi danas, on je za njih...

Hvala za avatar, mada mi se vise svidja onaj manji, kada je u plavoj kosulji i kad je namrsten ;)

E billie, jer si videla lokaciju od one *Ariel*..mislim da je na temi Quen??

Ma i ja kazem da je on dobar covek i meni se jako svidja kako razmislja,u nekim stvarima bih ja isto postupila,mada ko zna...Mi ga tako vidimo,mozda zato sto ne zelimo drugo ili ne znam sta ! Nemoj da mislis da ja to samo kazem tebi,vec to mislim i za sebe jer sam i ja ista,i u sustini te razumem potpuno! ;) Samo mislim da ga previse volimo,to je sve !

E videla sam lokaciju tek kad si mi ti rekla...divna joj je lokacija,samo to mogu reci !!! :D

A tvoj avatar,kad je u plavom jeste namrsten,ali meni,ne znam zasto,deluje pitomije nego ovde !!! ovde je nekako agresivan,tako je mocan ,spreman za napad na Toma Snedona!!! ;)

T.S.is a cold man !!! :evil:

Necu vise da ga hvalim, sve suvisno cu cuvati za sebe i svi ce biti srecni, a TS ce pocivati u miru!!

Da, i meni lici da je pitomiji, nekako kao da je plakao, pa se tuzno mrsti.. :(

E, kako si stavila tog djavolcica sto gori u vatri..ja sam tek od skoro pocela da stavljam smajlijeve, nisam ni znala kako se stavljaju, mada i sada znam samo kako da namigujem, da se smejem i da placem.. :)

Billie Jean:
Hehe...pa sa strane se pojave slicice svih mogucih smajlica ! :D Ti samo kliknes na onu koju hoces,i automatski je ubacen u text !!! :) tu je i taj djavo,treci red odozdo !!!

Evo su djavolci samo za tebe Katy !!! :evil: :evil: :evil: :lol:

Ma, nemam ja to..nije ni bitno, ja to rucno pisem

Valjda ovako> :evil: :evil:

E, to Da gori u paklu!! :)

petak, 28.novembar 2003

Novi momenti u skandalu Majkla Džeksona

Dečak i njegova majka potpisali ranije izjavu koja oslobađa pevača

Vašington - Dečak za kojeg se tvrdi da ga je Majkl Džekson seksualno zlostavljao, i dečakova majka, poptisali su početkom godine izjave koje pop zvezdu oslobađaju svake optužbe, pišu američki listovi. Prema pisanju Dejli njuza iz Njujorka, potpisane i snimljene izjave datiraju iz februara, a date su posle polemike oko dokumentarca u kojem je Džekson izjavio da ima običaj da spava u istom krevetu sa malim dečacima. Pevač je kasnije objašnjavao da tu nema ničeg neprirodnog i negirao da to druženje ima bilo kakve veze sa seksom. Dejli njuz navodi da su izjave date posle majčine posete Džeksonovom ranču kod Santa Barbare, gde je ona išla da protestuje zato što se 12-godišnji dečak pojavio u dokumentarnom filmu. Tada je istražitelj kojeg je Džekson unajmio sugerisao da majka i sin daju izjave, ali majka sada tvrdi da je potpisala pod prinudom i da nije znala šta potpisuje, naveo je njoj blizak izvor.
"Naterali su je da potpiše te papire, ali nije znala šta potpisuje", rekao je taj izvor Dejli njuzu. Novinar Si-En-Ena koji je imao priliku da čuje snimak izjave dečaka i majke, kaže da oboje tvrde da je susret dečaka obolelog od raka sa slavnim pevačem bio "Božji dar" i da se Džekson nikada nije neprilično ponašao prema njemu.

Sad jednu stvar ne kapiram,ako su 2003.potpisali da ga oslobadjaju optuzbi,zasto se onda odrzalo sudjenje 2005.?? :| :| :| Kao naterali su je,ma daj...koja je to prevrtljiva klosarka !!! Mislila je da ce on da joj plati kad to potpise !!! Djubretarka nakazna !!!Da je dobila lovu sve bi zaboravila,a posto nije...uh...necu da se nerviram,to je proslo !!!

majke mi moje , zena je luda !
kao , trpela je ne znam ni ja koliko vremena da joj majkl '' zlostavlja '' dete , pa ga tek posle tuzila . . .
pa koja bi to majka uradila ! ? ! ? !
jadan moj majkl kroz sta je sve prosao . . . VOLIM TE

4 katy :
nas dve se u potpunosti slazemo oko muzike , koliko sam primetila ;MJ naravno , zatim metallica , gunsi , prince . . . bas sam te pratila na temama i mogu ti reci da me odusevljavas !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back