Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CRY

Somebody shakes when the wind blows
Somebody’s missing a friend (Hold on)
Somebody’s lacking a hero
And they have not a clue when it’s all gonna end again

Stories buried and untold
Someone is hiding the truth (Hold on)
When will this mystery unfold
And will the sun ever shine
In the blind mans eyes when he cries

You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight

If people laugh when they’re feeling sad
Someone is taking a life (Hold on)
Respect to believe in your dreams
So tell me where were you
When your children cried last night

Faces filled with madness
Miracles unheard of (Hold on)
Faith is found in the winds
All we have to do is to reach for the truth, the truth

And when that flag glows there’ll be no more wars
And when all cause I will answer all your prayers (Prayers)
Show the world…

LOS ANGELES — A British woman who claims she is the mother of Michael Jackson's three children cannot intervene in the pop star's custody settlement with his ex-wife, a judge has ruled.
Nona Paris Lola Jackson, 36, of London, filed a motion in October demanding a role in the custody settlement between the singer and Deborah Rowe. Superior Court Judge Robert Schnider denied the motion in November and again on Wednesday, saying she had failed to properly notify Jackson and Rowe of her claims.
The woman hadn't provided "credible evidence" that she was the children's birth mother, the judge said.
He left open the opportunity for her to bring the motion again if Jackson and Rowe were served properly.
Nona Jackson's court papers contended that "Michael and I are a sexually active couple and have been this way from the beginning." She also claimed to have written more than 3,000 songs for him.
Nona Jackson, speaking by telephone, tried to question two lawyers for the 48-year-old singer in court Wednesday.
"Is Mr. Jackson denying I'm the mother of the children?" she asked. "What is he saying about my children?"
However, the judge told her the lawyers weren't obligated to answer. No lawyers for Rowe were present.
Michael Jackson has said Rowe is the mother of his eldest son, Prince Michael, and daughter, Paris. He has not identified the mother of his other son, Prince Michael II.
Jackson and Rowe settled a custody fight in September. Details of that agreement have not been released.

Brate,sve se zene lepe za njega !!! Sad ova jos nosi njegovo prezime za razliku od dve prethodne !!! Mozda je ona Blanketova majka,ko zna !!! Majkl nikad nju nije pominjao !!! Sace i ona nesto da smisli,pa ce on opet na sud,pa ce morati da joj plati nesto...Kao sto je bilo sa Debbilkom !!!

Billie Jean:
Brate,sve se zene lepe za njega !!! Sad ova jos nosi njegovo prezime za razliku od dve prethodne !!! Mozda je ona Blanketova majka,ko zna !!! Majkl nikad nju nije pominjao !!! Sace i ona nesto da smisli,pa ce on opet na sud,pa ce morati da joj plati nesto...Kao sto je bilo sa Debbilkom !!!

Pa i ja bi se zalepila, s obzirom kakav je lepotica i dobrica...
Kako bi li nama stajala prezimena JACKSON!!?Aaaaa.. Sonya & Danyela Jackson :) kamo srece.., meni je zadovoljstvo reci da mi se drugarica zove Billie Jean, a kamoli da se prezivam kao on...ali, ostavimo to po strani... nije mi jasno kako ne mogu da otkriju blanketovu majku, zar ne postoje DNK analize i te forenzicarske gluposti...ako tako tvrdi , neka dokaze!@Neno, nono DOKAZIIII!!!!!!!!!!!!!!

Da,da,nista bez dokaza !!! Eto,tako cu i ja da bacim neku buvu na netu:Ja zivim u Srbiji i zovem se Danijela Dzekson !!! Imam dvoje dece sa njim mada on do sada nije hteo da ih prizna ali morace jer cu ga u suprotnom prijaviti !!!I tako lupim neku nebulozu. Salim se naravno !!!
Pa jeste on lepota nasa i drago mi je sto se zene lepe za njega,ali me nervira sto on nema bas neki ukus,al dobro,njegova stvar !!! Ehhhhhh..a o njemu govore da je gej !!! A covek se zenio dva puta,ima troje dece i sad se jos pojavila ova treca !!! Jak mi gej koji je zenskaros !!!

Da, gay,,oce to ponekad, da,da!

A ,za ukus...strasno,,,prvenstveno za Lizu.., ona njegova prva devojcica Tatum je jedina slatka na nekim slikama iz mladosti, mada i to.., ali ova ostala kompanija...nemam reci..
,ali sta da se radi ima i on neke mane, ...bolje to nego gay.

katy:
Da, gay,,oce to ponekad, da,da!

A ,za ukus...strasno,,,prvenstveno za Lizu.., ona njegova prva devojcica Tatum je jedina slatka na nekim slikama iz mladosti, mada i to.., ali ova ostala kompanija...nemam reci..
,ali sta da se radi ima i on neke mane, ...bolje to nego gay.
Pa i to sto kazes,mora i on neku manu da ima !!! Al sve su nakazne,od Brooke Shields do Debbilke !!! I slazem se da je Tatum jedina slatka,i to onako,nista extra !

Jao, kako sam se obradovala kad sam iznenada na Vh1 videla Smooth criminal spot..a bas sam jutros razmisljala o tom spotu..najlepsi osecaj mi je kada tako iznenada, dok prolazim kroz sobu, samo vidim Majkla kako radi moonwalk,,,jaoooo..

E, ljudi jer ste procitali neku njegovu knjigu, ili knjigu koja je pisana o njemu??Ja sam smarala kevu da mi nabavi, ali nikako brate...da li su uopste stampane kod nas u Srbiji???

Uh,nisam ni ja procitala ni jednu knjigu o njemu.....jer naravno kod nas nisu stampane ! Meni su i u Francuskoj trazili,mada i tamo ih nije nesto bilo !!! Ali bas mi je krivo zbog toga,volela bih da imam bar jednu njegovu knjigu !!!

Neki Sud je razmatrao slucaj Majklica i one babetine crknute,i oni smatraju da on ne moze biti kriv za njenu smrt i da ne vide zasto ga Amerikanci uopste terete za to,da je to bila stvar lekara a ne stvar Majkl Dzeksona !!! Weeeeeeeeeeeeeee !!! Konacno jedan normalan sud u svetu !!! :D :D :D Sad mi je ipak malo lakse !!! Nadam se da ce i u ovom slucaju pravda biti zadovoljena kao i kada onoj tupavoj Janet Arvizo nije uspela misija pljackanja MJJa !!!
Mada ko zna,ne bi me cudilo da ga oslobode ovoga pa da mu nadju nesto trece !!! Koliko ja vidim Amerikanci su resili da ga uniste do dna,klosari odvratni, ljigavi, metiljavi ! Oni su priglupi,dok im dodje iz dupeta u glavu da je sve sto rade bzvz,za MJa ce biti kasno,ja se samo toga plasim !!! Mislim da ce oni ici do samog kraja,jer zele da on nestane ! Bukvalno da nestane!!! Uh...kako mi svi idu na nerve !!

Ne, ne Majkla ne sme niko da dira :( ...ja se nadam da ce mu svi fanovi sirom sveta pomoci da opstane i izbori se protiv nepravde...znam koliko Amerikanci zele njegovu propast i novac, ali ja se nadam da ce se na kraju sve lepo zavrsiti i da ce ostaviti poor michaela na miru..

Majkl Džekson prelazi u islam
stana - 24. februar 2007.

Majkl Džekson razmišlja da pređe u islam, izjavio je njegov brat Džermejn Džekson jednom islamskom listu koji izlazi u Velikoj Britaniji. On navodi da će njegov ekscentrični brat to „verovatno” i učiniti, sledeći njegov primer. „Kada sam se vratio iz Meke, nabavio sam mu gomilu knjiga, a on mi je postavio puno pitanja o mojoj veri. Rekao sam mu da je to miroljubiva i predivna religija”, kazao je 52-godišnji Džermejn. „Mislim da će Majkl najverovatnije preći u islam”, istakao je on, dodavši da će, u slučaju da se to desi, zajedno učiniti veliki pomak u svetu. „On bi mogao toliko toga da učini, kao što i sam pokušavam”, kazao je Džermejn, koji je prešao u islam 1989

katy:
Ne, ne Majkla ne sme niko da dira :( ...ja se nadam da ce mu svi fanovi sirom sveta pomoci da opstane i izbori se protiv nepravde...znam koliko Amerikanci zele njegovu propast i novac, ali ja se nadam da ce se na kraju sve lepo zavrsiti i da ce ostaviti poor michaela na miru..
Ma pravi fanovi ce kao i uvek biti uz njega !!! Mi smo medju tim fanovima,tako da ne napustajmo ga kad njemu bude najgore !!! ;)

katy:
Majkl Džekson prelazi u islam
stana - 24. februar 2007.

Majkl Džekson razmišlja da pređe u islam, izjavio je njegov brat Džermejn Džekson jednom islamskom listu koji izlazi u Velikoj Britaniji. On navodi da će njegov ekscentrični brat to „verovatno” i učiniti, sledeći njegov primer. „Kada sam se vratio iz Meke, nabavio sam mu gomilu knjiga, a on mi je postavio puno pitanja o mojoj veri. Rekao sam mu da je to miroljubiva i predivna religija”, kazao je 52-godišnji Džermejn. „Mislim da će Majkl najverovatnije preći u islam”, istakao je on, dodavši da će, u slučaju da se to desi, zajedno učiniti veliki pomak u svetu. „On bi mogao toliko toga da učini, kao što i sam pokušavam”, kazao je Džermejn, koji je prešao u islam 1989
E a taj Jermain izjavljuje da ce Majkl preci u islam vec 100 godina,a to nikako da se desi !!! Kad Majkl to uradi znacu da je istina da on to zeli,a dok ne uradi to,necu bas biti 100% sigurna da to hoce !

Majkl Džekson bi mogao da se suoči sa novim optužbama, ako se ispostavi da njegova tvrdnja da ga je policija maltretirala dok je bio uhapšen, nije tačna.

Šerifov ured u Santa Barbari je saopštio da je popularni pevač tretiran sa poštovanjem i humano.

Džekson je već optužen za višestruko seksualno zlostavljanje dece.

Majkl Džekson je u jednom televizijskom intervjuu rekao da se sa njim rđavo postupalo i da mu je iščašeno rame dok je bio u policijskom pritvoru.

Šerif u Santa Barbari Džim Anderson je izjavio da je šokiran i izložen neugodnostima zbog Džeksonovog iskaza.

Tokom konferencije za novinare Anderson je pustio deo audio zapisa, na kojem se može čuti Džekson, kako zviždi i peva.

Na snimku je zabeležen i razgovor Džeksona i jednog policajca, kaže šerif Džim Anderson.

"U dve odvojene prilike tokom puta ka zatvoru, policajac je pitao gospodina Džeksona kako se oseća. Prvi put, gospodin Džekson je odgovorio da se oseća dobro. Drugi put je odgovorio da se oseća sjajno".

U televizijskom intervju Majkl Džekson je takođe optužio policiju, da je 45 minuta bio zaključan u prljavom toaletu.

Šerif Anderson je uzvratio da je toalet bio upravo očišćen i da je pevač u njemu proveo oko 15 minuta.

Šerif je dodao da će Džeksonove tvrdnje biti istražene kao formalna žalba i da će, ako se ispostavi da policija nije kriva, tužiti pop zvezdu zbog neutemeljenih optužbi protiv policajaca.

Billie Jean:
To jeste stariji text,ali cisto da se vidi da su ga maltretirali dok je bio u pritvoru i da su mu cak iscasili i rame !!! :cry:

...Šerif je dodao da će Džeksonove tvrdnje biti istražene kao formalna žalba i da će, ako se ispostavi da policija nije kriva, tužiti pop zvezdu zbog neutemeljenih optužbi protiv policajaca.

Pa, isto kao uvek...iz svake njegove izjave pronalaze razlog da ga tuze i okrivljuju..
Za to sto ga maltretiraju stvarno.., mislim, zar nije dovoljno sto ga optuzuju za svaku stvar koju spomene..nego jos da ga fizicki dokusure..nehumaniRetardi.. :(

Billie Jean:
E a taj Jermain izjavljuje da ce Majkl preci u islam vec 100 godina,a to nikako da se desi !!! Kad Majkl to uradi znacu da je istina da on to zeli,a dok ne uradi to,necu bas biti 100% sigurna da to hoce !

Znam bre da stalno to pominje...nego, ovo je muzicka vest koju sam danas videla na Serbian Cafeu...pa sam onako napisala, reda radi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back