Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Billie, stvarno nikad nisam cula za Nina! kako mi je samo dobo doslo ovo prozivanje na turbofoku...stvarno je lep osecaj kada nekad ispljujes majka..tad jos vise shvatis koliko je fantastican i sve ono najbolje....

Nije ni potrebno pominjati! Lepo kazem, vaskrsla mumija! Ne znam ni ko ga danas naziva ljudskim bicem..kada je on raspad raspadnutog sistema...odo da povracam, muka mi je pri svakoj pomisli na njega!

Ma bice on nama mumija kad krene na turneju,pa svi zbog te iste mumije popadamo u nesvest !!! Uh,vec sam osetila neku jezu od srece !!! Jedva cekam !!! Po nekim procenama,turneja ce biti nezapamcena i obici ce mnogo vise zemalja nego obicno !!! Sad koliko je to tacno,ne znam,tako sam cula,mada u to i ne treba sumnjati !!! Ipak je to nas jedini i nezamenljivi MJ !!! ;)

joj ljudi,sem izuzev poslednjeg posta koji zapravo prica o necemu korisnom,ostali su mi postovi smesni(znam,znam da se salite)ali jbte kad krenete sa fol pljuvanjem dodje mi da prerezem vene....ako nemate sta da pisete,ostavite temu par dana,verujte mi neko ce je kad tad naceti...pa ne mora ova tema uvek na vrhu da bude ;)

Lucky girl:
joj ljudi,sem izuzev poslednjeg posta koji zapravo prica o necemu korisnom,ostali su mi postovi smesni(znam,znam da se salite)ali jbte kad krenete sa fol pljuvanjem dodje mi da prerezem vene....ako nemate sta da pisete,ostavite temu par dana,verujte mi neko ce je kad tad naceti...pa ne mora ova tema uvek na vrhu da bude ;)
Ne,ne,ne,zasto da rezes vene !?? Cuvaj to za drugu priliku !!! :p Salim se naravno !!! Al stvarno sam cula za koncert,u to ne sumnjam !!! Upravo sam dobila vest da su se Majklova deca pojavila u javnosti bez ikakve maske !!! To je napredak !!!

Billie Jean:
Pa jeste Katy,to peva !!! Kaze Say that I'm alright !!! ;)
Ne, ne mislim na to..

"Diana walked up to me,
She said I'm all yours tonight
At that I ran to the phone
>Sayin' baby I'm alright<(na ovaj deo mislim)
I said but unlock the door.
Because I forgot the key.
She said he's not coming back
Because he's slepping with me "

E kako vam se svidja Majkl kao glumac,mislim u njegovom kratkom pojavljivanju u filmu "Man in black" i ako je neko gledao film iz 2005. "Miss cast away and the island girls",u njemu isto glumi ali ne znam sta??? I da li vam se svidja kako glumi na svojim dvd filmovima,kao sto je "Moonwalker",ili u duzim spotovima kao "Bad" ili "Thriller" ? Ja sam ga gledala u "Man in black",i mogu da kazem da nije lose odglumio,jes da je jako kratko,i ne svidja mi se bas sa tom frizurom,ali glumi dobro !!! U "Moonwalker" mi je u nekim delovima super,a negde mi malo preteruje sa nekim grimasama,malo izvestaceno deluje !!! Najbolje glumi u spotu "Thriller" definitivno !!! Sta vi kazete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back