Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Kad si ti vec Katy poslala reci pesme,da posaljem i ja !!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma, nisam znala sta da napisem, pa mi sinulo da bacim koji tekst na ovu zapustenu temu..Billie Jean:Kad si ti vec Katy poslala reci pesme,da posaljem i ja !!!![]()
Pa dobro,al ideja nije bila losa,sobzirom da nista drugo ne pisemo !!!katy:Ma, nisam znala sta da napisem, pa mi sinulo da bacim koji tekst na ovu zapustenu temu..

Ne,ne,ne,zasto da rezes vene !?? Cuvaj to za drugu priliku !!!Lucky girl:joj ljudi,sem izuzev poslednjeg posta koji zapravo prica o necemu korisnom,ostali su mi postovi smesni(znam,znam da se salite)ali jbte kad krenete sa fol pljuvanjem dodje mi da prerezem vene....ako nemate sta da pisete,ostavite temu par dana,verujte mi neko ce je kad tad naceti...pa ne mora ova tema uvek na vrhu da bude![]()
Salim se naravno !!! Al stvarno sam cula za koncert,u to ne sumnjam !!! Upravo sam dobila vest da su se Majklova deca pojavila u javnosti bez ikakve maske !!! To je napredak !!!a ranije su sa maskom?Billie Jean:Ne,ne,ne,zasto da rezes vene !?? Cuvaj to za drugu priliku !!!Salim se naravno !!! Al stvarno sam cula za koncert,u to ne sumnjam !!! Upravo sam dobila vest da su se Majklova deca pojavila u javnosti bez ikakve maske !!! To je napredak !!!
Pa da,a i nosili su marame preko glave da ne bi trpeli njegovu slavu !!!Lucky girl:a ranije su sa maskom?
Billie Jean:Pa da,a i nosili su marame preko glave da ne bi trpeli njegovu slavu !!!![]()
katy:E Billie, stvarno nikad nisam cula za Nina .
Ne, nisam ni za bekija cula...tyra:kako nisi cula za nina ?
on i beki bekic su legende .
Pa jeste Katy,to peva !!! Kaze Say that I'm alright !!!katy:E ljudi, ne znam da li umisljam, ali u pesmi DIRTY DIANA...kada ide "If you make me a star " i "Sayin' baby I'm alright "..- cini mi se da Majk kaze nesto drugo..nekako ne kapiram sta kaze u tim delovima kada peva..
Ne, ne mislim na to..Billie Jean:Pa jeste Katy,to peva !!! Kaze Say that I'm alright !!!![]()
A to,pa to kaze,tacno tako !!!katy:Ne, ne mislim na to..
"Diana walked up to me,
She said I'm all yours tonight
At that I ran to the phone
>Sayin' baby I'm alright<(na ovaj deo mislim)
I said but unlock the door.
Because I forgot the key.
She said he's not coming back
Because he's slepping with me "
Jao pa da,svi mi kazu da je extra frajer,al niko ne moze da se seti na koga lici !!! I meni lici na nekoga,a ni sama ne znam na koga,ali je prelep !!! Pa zar nije???katy:E Billie, kakav je ono frajer na tvojoj slici...
Lici mi na nekoga..