Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tyra:
alo koji vam je , zasto se ubedjeni da nece doci ? njemu je u principu svejedno gde ce ici , to odlucuju neki drugi ljudi , a mi smo snalazljiva nacija i postoje uticajni ljudi koji su u stanju da ga dovedu ovde . cemu toliki pesimizam ?
A sta da kazem,ja sam veciti pesimista!!!Za sve!!!Ja sam prva koja bi najvise volela da on dodje,ali to sto ja kazem da je to nemoguce vise nije pesimizam nego realnost!!!u toj situaciji vise volim sto sam pesimista pa ako dodje super,nego da sam optimista pa ne dodje pa da se ubijem posle!!! :p

A sta je Zoran Petrovic 84 pitao ?

Billie , hajde recimo da pricamo o Majklovom oblacenju i stilu ...
Na primer , ja ludim za belim rukavicama bez prstiju ( kao one iz perioda Dangerous albuma i turneje ) i ja furam iste , pa volim kako je obucen za Bad ( spot ) sa sve onom crnom tracicom oko glave , crni sesir uvek , kompletan stajling za izvodjenje Billie Jean ( svetlucavi crni sako , dijamantska rukavica , srebrni grejaci ili bele carapice ) , narandzasta jakna iz spota za Beat it . . . Volim i ordenje koje nosi , jednom je i nosio srpski orden .

Hm,ovako.Ja volim njegove crne rukavice iz BAD perioda !!! Takve imam i ja!!! :D Mada mi se njegov stil oblacenja najvise svidja u dangerous periodu!!!Obozavam kad nosi sesir,to mi je jako sexy !!! Organski ne podnosim kad neko nosi bele carape sa crnim cipelama i pantalonama,ali nekako on to ume da nosi i extra mu stoji !!! Malo mi ne ide ovaj stil sto sada fura!!! Nije los al sam navikla na njega u klasicnim pantalonama a ne u farmerkama !!!Sto se ordenja tice,moram biti iskrena da mi se to malo ne svidja,jer previse potrpa toga na sebe!!! Ali sve u svemu,mogu reci da mi se svidja mi se njegov stil oblacenja !!! :grin: :grin: :grin:

zoranpetrovic84:
Evo ja cu. Sta mislite jel'vise voli belu ili crnu decicu ?:D
A ovo je pitanje koje je zoranpetrovic84 postavio!!! Pa sad...pitanje i nije neko !!!Majkl voli decu ali it don't matter if they are black or white !!! Voli da pomaze deci i da se druzi sa njima,zbog toga sto pokusava da im pruzi ono sto on u detinjstvu nije imao!!!Ali ja pretpostavljam da si ti mislio kakvu decu vise voli da zlostavlja.U tom slucaju odgovor je NE PODNOSI NI CRNU NI BELU DECU !!! I dosta vise sa tim !!!

Nisu mi jasnu oni sto dodju ovde i pljuju Michaela , ne podnose ga , prozivaju i ostalo . . .
Pa sta onda koji KC trazite temu o njemu kada vas ne zanima ? Sta na internetu vam iznenada iskoci Tema Michael Jackson sa foruma Krstarice i vi kao da nesto napisete . . . ****** , koji ste vi pacenici , osecam da ludite za Michaelovom muzikom i njim samim , a ne smete to da priznate ni sebi ni drugima , pa krijete to tako sto dolazite ovamo i pravite budale od sebe pisuci gluposti i nebuloze . Na taj nacin samo predstavljate sebe neobrazovanim i primitivnim ljudima sklonim predrasudama .
Stavise , sad je bas gotivan trip kada ne verujes novinama i furas suprotno misljenje od onog postojeceg kakvo je , uglavnom , i pogresno .
Sto se mene tice , ja mogu i sama da se dopisujem sa Billie , ne treba mi nijedan drugi forumas .
Ona barem nesto zna , a vi . . . NARODNJACI SU ZAKON

Ja bih zamolila da se na ovu temu jave samo oni koji znaju bar 3 podatka iz njegovog zivota,ali 3 istinita podatka!!!To kazem zbog vas da se ne biste vise brukali i lupali netacne gluposti iz novina !!! Sa Tyrom se potpuno slazem,za sve sto je rekla!!!Bravo Tyra !!! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back