Lucky girl:hm,videcemo,i tema moja je super ,ja volim majkla tako daako imas nesto da dodas za njega,dodaj
![]()
Da dodam za njega,dobro!!!
Evo dodaću mu pištolj i može da se ubije,time automatski postaje još veća legenda.Može? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky girl:hm,videcemo,i tema moja je super ,ja volim majkla tako daako imas nesto da dodas za njega,dodaj
![]()

Billie Jean:MA LJUDI,STA RECI !?! MAJKL JE LEGENDA I BIO JE I BICE KRALJ POPA ZAUVEK :smile: :smile:
TEBE,TEBE BI NA LOMACIŠmit:Odveo bi ga u šumu...vezao za drvo...sek`o bi ga mesec dana...rez po rez! (Maratonci)![]()
lagano,da umires na tihoj vatrici!seljacino najgora!Šmit:Odveo bi ga u šumu...vezao za drvo...sek`o bi ga mesec dana...rez po rez! (Maratonci)![]()
ne lupaj sad,ajde.......Šmit:Odveo bi ga u šumu...vezao za drvo...sek`o bi ga mesec dana...rez po rez! (Maratonci)![]()

Slusaj bre,ako ti vredjas njega,ja cu tebe duplo!Šmit:Šta se pališ ko Hepo kockica!
Nisam ja kriv što je on poremećena osoba.Kad bi ga sreo Fredy Kruger , rekao bi mu:
"Ja jesam lud,zao i krvoločan , ali tebi skidam kapu! Divim ti se do imbecilnosti!"
Niko od nas se nije ovde učlanio da bi se vređali međusobno , kao što ti radiš , već smo ovde da bi vređali tog Mikla Đeksena.
Pošto si , vidim , prisna sa Miklom , posavetuj ga da se javi Saši Popoviću da ga ovaj ubaci u "Grand Show" na Pinku.To bi bilo kull !!!![]()
Ja sto sam prisna sa njim to je moja stvar,a sto si ti prisan sa Sasom Popovicem...to je sumnjivo!!!hm...treba da se zapitas da nisi slucajno nastran.Šmit:Šta se pališ ko Hepo kockica!
Nisam ja kriv što je on poremećena osoba.Kad bi ga sreo Fredy Kruger , rekao bi mu:
"Ja jesam lud,zao i krvoločan , ali tebi skidam kapu! Divim ti se do imbecilnosti!"
Niko od nas se nije ovde učlanio da bi se vređali međusobno , kao što ti radiš , već smo ovde da bi vređali tog Mikla Đeksena.
Pošto si , vidim , prisna sa Miklom , posavetuj ga da se javi Saši Popoviću da ga ovaj ubaci u "Grand Show" na Pinku.To bi bilo kull !!!![]()
Eh lucky girl!!!Hvala lepo sto me podrzavas!!!Lucky girl:@shmit
ako joj smeta sto ga vredjas prekini.......aj