Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Andjelčić:
E kokosko zacepi i ne mesaj se u moju i Sonjinu raspravu jer ti jasno...ti si prva uplela prste zato ces sada da ispastas...................
:twisted:
Da ispasta...ne vidim nacin za to al ajde !!! Sta ces da ides kod nje kuci da je bijes i maltretiras ???Ma daj...a to sto se gubis po forumu i vredjas okolo,to uopste nije ispastanje sa njene strane,jer ona moze da te kulira,a ti da seres okolo bez veze !!! E glupa si ko noga !!! Bolje cuti i ne brukaj se vise svojim neuroticnim ponasanjem !!!

1:49 a.m. March 9, 2007

TOKYO – After a $3,500-a-head gala the day before, Michael Jackson attended another party in Tokyo for his less affluent fans, more than 1,000 of whom crowded a popular nightclub Friday for an evening with the reclusive pop star.

Tickets for Friday's party went for $130, a fraction of the $3,500 that several hundred fans and business people paid for a chance to meet and greet Jackson the night before at a dinner held in his honor.

Video
* The day after a $3,500-a-head gala, Michael Jackson Friday attended another Tokyo party for his less affluent fans, who paid just $130 for an evening with the reclusive pop star.
Media Player
The FREE Windows Media Player is necessary to play Windows Media.

Jackson offered only brief remarks at the end of that six-hour party and did not perform.

At Friday's party, guests – most in the 20s or 30s – were treated to a stage show of gospel singers, Michael Jackson impersonators, but were not given the one-on-one opportunity that “premium” ticket partygoers got the night before. Jackson watched the show from a second-floor VIP room.

Japan remains one of Jackson's strongest fan bases, and Jackson fans have been out in force since his arrival in Tokyo on Sunday.

A screaming mob greeted him at the airport and more crowded outside a popular electronics shop that gave him the run of the store after-hours the following day. Before leaving Japan, Jackson was also scheduled to tour a U.S. Army base just south of Tokyo on Saturday.

Jackson, one of the best-selling artists of all time, had lived abroad since his 2005 acquittal on child molestation charges, forsaking his Neverland Ranch in California for Bahrain, France and a castle in Ireland. He now lives in Las Vegas.

This is Jackson's second trip to Tokyo in less than a year.

Advertisement
“Japan is one of my favorite places to visit in the world,” Jackson told the crowd Thursday, reading from a statement. “I want to thank all of you for making me the biggest-selling artist in Japan.”

In comments to The Associated Press, Jackson said he is happy with his career, which he is trying to revive after his 2005 acquittal and a series of other legal battles over his personal finances.

“I've been in the entertainment industry since I was 6 years old,” he told AP. “As Charles Dickens says, 'It's been the best of times, the worst of times.' But I would not change my career.”

Jackson, 48, said he was not bitter over his succession of difficulties.

“While some have made deliberate attempts to hurt me, I take it in stride because I have a loving family, a strong faith and wonderful friends and fans who have, and continue, to support me,” he said

E, ljudovi moji dragi, zaista se izvinjavam na izostancima....
Hm, Ne znam kako da se prikljucim raspravi,,,aj ovako:
@Lela-ako te neko nervira, ne iskaljuj bes kroz prozivanje Majkla, ti jasno! Aj, brate ka te molim ne prozivaj se na ovoj temi...kad smo vec nacele Kokicku, daj da nastavimo sa raspravama tamo...
@Za sve-E, zanima me sta mislite o svadji Paula i Majkla...(oko onog otkupa prava Beatlesa.)??Ja iskreno mislim da Paul gresi, jer da on nije zeleo da proda ta prava, majkl ih nebi ni kupio(mislim, polovinu, jer je sony otkupio drugu polovinu(valjda))...Ne svidja mi se nacin na koji se Paul brani, sto govori da je mislio da je M bolji i kako ga je ucio kako treba da se ponasa...i sve to, kao Michael ga je razocarao, stvarno pateticno. Da je stvarno imao pravi razlog da ga optuzi, ne bi se ponasao tako indiskretno..Ja mislim da bi sve ispalo dobro(mislim na tu kupovinu), i svidja mi se kako je Michael razmisljao u takvoj situaciji, samo da ga sony neje zajebao...jer mislim da mu je Sony nametnuo razne probleme oko tih sudjenja kako bi Majkl bankrotirao i morao da proda ta prava i kako bi oni otkupili sve...ippak, to samo ja tako razmisljam...ipak je to holywood...aj, pa recite sta vi mislite...
You know i'm bad, i'm bad...you know, you know....

Andjelčić:
Seljanka ti keva sto te rodila....kao i ti sa njom..a i kako da volim jednog retarda...koji je isao na 1000 operacija da bi postao belac..on je tezak bolesnik...a to sto vi psihopate to ne primecujete to je vas stvar....

Jelena, mogu ti samo reci da slika govori 1000 reci
vitiligo3-1.jpg

Ja sam nov na forumu i ovo je moja prva poruka.Veliki sam fan MJ-a i mnogo ga volim.On mi je uzor.Imam 14 godina i osmi sam razred.Sto se tice Andjelcica mislim da bi trebali da ga zaboravimo i prestanemo da ga vredjamo.Tako bi Mike zeleo.Verovatno ce i Andjelcic jednom shvatiti.Heal the World!!!

Kada sam gledao postove od ranije primetio sam da bi ste zeleli da procitate knjige koje je Michael napisao Moonwalk i Dancing the dream pa ako zelite slobodno mi dajte e-mail adresu i poslacu vam ih.I m starting with the man in the mirror... :lol: :-P :lol:

Lucky girl:
pa nisi bas odabrala najbolju sliku ,ima on boljih
Pa, jes da nije najbolja slika...to i nije bas bitno, kao sto tyraa rece, namera mi je bila da pokazem zbog cega je boja njegove koze promenjena...mada, mislim da andjelcic to nikada nece shvatiti...cim je tako ogranicena i misli da je uvek u pravu..

Slusajte vi moroni...(znaju one ko su)...ne mojte da mi serete tu po forumu jer ce ljudi misliti da ste jos vece budale nego sto ste..a od mene se otkacite jer vam je jasno.....ne zelim da imam posla sa mentalno zaostalom decom...

katy:
E, ljudovi moji dragi, zaista se izvinjavam na izostancima....
@Za sve-E, zanima me sta mislite o svadji Paula i Majkla...(oko onog otkupa prava Beatlesa.)??Ja iskreno mislim da Paul gresi, jer da on nije zeleo da proda ta prava, majkl ih nebi ni kupio(mislim, polovinu, jer je sony otkupio drugu polovinu(valjda))...Ne svidja mi se nacin na koji se Paul brani, sto govori da je mislio da je M bolji i kako ga je ucio kako treba da se ponasa...i sve to, kao Michael ga je razocarao, stvarno pateticno. Da je stvarno imao pravi razlog da ga optuzi, ne bi se ponasao tako indiskretno..Ja mislim da bi sve ispalo dobro(mislim na tu kupovinu), i svidja mi se kako je Michael razmisljao u takvoj situaciji, samo da ga sony neje zajebao...jer mislim da mu je Sony nametnuo razne probleme oko tih sudjenja kako bi Majkl bankrotirao i morao da proda ta prava i kako bi oni otkupili sve...ippak, to samo ja tako razmisljam...ipak je to holywood...aj, pa recite sta vi mislite...
You know i'm bad, i'm bad...you know, you know....

Nadam se samo da imas opravdanje za izostanke,jer bez toga ce sve biti neopravdano i to je vec 4 iz vladanja !!! ;) :p

A ovo za Paula i Michaela-nemam pojma ! Iskrena da budem ni ne znam za to !!! Hvala sto si pomenula to,pa sam sad upoznata sa tom situacijom !!! :D ;)

immph:
Ja sam nov na forumu i ovo je moja prva poruka.Veliki sam fan MJ-a i mnogo ga volim.On mi je uzor.Imam 14 godina i osmi sam razred.Sto se tice Andjelcica mislim da bi trebali da ga zaboravimo i prestanemo da ga vredjamo.Tako bi Mike zeleo.Verovatno ce i Andjelcic jednom shvatiti.Heal the World!!!

Pa evo posto sam svim novim fanovima pozelela dobrodoslicu,da pozelim i tebi !!! Dobrodosao na nasu temu o najboljem muzicaru !!!

A to sta bi Majkl zeleo da uradimo,da li da prestanemo da vredjamo Andjelcica ili ne,mi to ne znamo !!! Mozda bi mu bilo i drago da vidi kako ga fanovi brane od izroda koji ima mravlji mozak !!!Tako da,ne obecavam ! Dokle god ona bude lupala gluposti bicu prinudjena da joj odgovorim !!! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back