Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
frozen1982.:
...i ona neka manekenka sta li je,ko kraljica.Sad se setih da je i Brena iskopirala spot za neku njenu narodnjacku pesmu,kao ona kraljica a valjda onaj derpe Bosko Faraon AAAAAAA blama! :lol:
hehe....brena :D :D :D
i dragana m. je od neke ribe maznula spot,onaj sa nekim tigrom,vukom mackom,lavom sta god :roll:

Banshee:
i dragana m. je od neke ribe maznula spot,onaj sa nekim tigrom,vukom mackom,lavom sta god :roll:

Banshee... nemoj mi draganicu dirati, tu sam jako osetljiv, jer od kada je opravila nosic mogao bih da upucam za nju, bez razmisljanja. ;)
Oprostio sam joj sto je ukrala taj spot, sve sam joj oprostio i molim te da ucinis isto zarad mira i bezbednosti u svetu (sta znas... mozda umem da pilotiram, a piloti svasta mogu u to se i ceo svet uverio). ;)

Nismo se svadjali na toj temi... ta tema je okupljala samo iskrene obozavaoce malopre pomenute. ;) Na kojoj sam izmedju ostalih, i sam obitavao.
Cuj volim li Draganicu... ma ne da je volim, obozavam je... Ona je za mene, iako vise nismo pagani, pravi pravcati totem. ;)

Banshee:
Da,bila je neka latino pevaljka(nesto ko prequel Dzenifer Lopez) sa animiranim mackom pa je Dragana zdipila foru.To je tad bilo kao revolucionaran spot(mislim na taj prvi)na foru zeke Rodzera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back