Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
hehe,slazem se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:ja znam samo jednu pesmu od majlka.
billy jean.
i jos jednu.al ne znam kako se zove....onaj egipatski spot :shock:
gde su faraoni crnci....sto samo dokazuje njegove komplekse :shock:
nikodim:Jeste, istinu zboris... dobre se. Mada, ja sam njega jako slabo slusao tako da i ne znam cega tu jos ima.![]()
I u spotu se pojavljuje Earwin"Magic"Johnson. ;-)Lucky girl:pesma se zove remember the time......odlicna je
frozen1982.:I u spotu se pojavljuje Earwin"Magic"Johnson. ;-)
...i ona neka manekenka sta li je,ko kraljica.Sad se setih da je i Brena iskopirala spot za neku njenu narodnjacku pesmu,kao ona kraljica a valjda onaj derpe Bosko Faraon AAAAAAA blama!Lucky girl:i edi marfi

hehe....brenafrozen1982.:...i ona neka manekenka sta li je,ko kraljica.Sad se setih da je i Brena iskopirala spot za neku njenu narodnjacku pesmu,kao ona kraljica a valjda onaj derpe Bosko Faraon AAAAAAA blama!![]()
Banshee:hehe....brena![]()
![]()
i dragana m. je od neke ribe maznula spot,onaj sa nekim tigrom,vukom mackom,lavom sta god![]()

Da,bila je neka latino pevaljka(nesto ko prequel Dzenifer Lopez) sa animiranim mackom pa je Dragana zdipila foru.To je tad bilo kao revolucionaran spot(mislim na taj prvi)na foru zeke Rodzera.Banshee:hehe....brena![]()
![]()
i dragana m. je od neke ribe maznula spot,onaj sa nekim tigrom,vukom mackom,lavom sta god![]()
Ne znam za Ser,al znam za ovu sto sam je naveo.Imala je i neki spot sa Keanu Reevs-om na foru"Buntovnika bez razloga".nikodim:Zar nije Ser imala tu animiranu macku u svom spotu?
frozen1982.:Ne znam za Ser,al znam za ovu sto sam je naveo.Imala je i neki spot sa Keanu Reevs-om na foru"Buntovnika bez razloga".
mislim da ta brenina pesma ide nesto,luda za tobom sta se tu moze,kad jos te cuvam ispod kozefrozen1982.:...i ona neka manekenka sta li je,ko kraljica.Sad se setih da je i Brena iskopirala spot za neku njenu narodnjacku pesmu,kao ona kraljica a valjda onaj derpe Bosko Faraon AAAAAAA blama!![]()

Banshee::shock: el ti stvarno volis draganu il se zezas?
ako volis,jel sam se sa tobom svadjala na onoj temi o dragani mirkovic?
ne secam se vise![]()