Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Jaoooooooooooooo !!!moonwalker80:Imas reprizu te emisije posle ponoci veceras neznam tacno kad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoooooooooooooo !!!moonwalker80:Imas reprizu te emisije posle ponoci veceras neznam tacno kad...
moonwalker80:Imas reprizu te emisije posle ponoci veceras neznam tacno kad...
Billie Jean:Ha,pa zar je Majkl spao na to da se njegova majica prodaje na buvljaku ?!?Katyce,moramo i mi naci neku !!!
![]()
Moracemo da pronadjemo!!!!!!!Billie Jean:Ja mislim da ako Majklu dobro prodje comeback,pevace jos bar narednih 20 godina !!!![]()

Little Susie:kejtice...jel mozes da mi posaljes say say say???![]()

da se strpimo i bude odlicno!ali,jbt,do 2009:shock:immph:

Little Susie:da se strpimo i bude odlicno!ali,jbt,do 2009:shock:
nema veze,imacu say,say,say![]()
immph:
mi brate ne mozemo ni 1 da vidimo.....
Ko te zaobilazi ?!? Ne das nam pasulj,mozda je to razlog !papaj@:sto me svi ovde zaobilaze
ja sam paja (jes da mi je ker odsekao jaja ali sam i dalje paja )
Da...Zalosno !!!katy:Ljudovi, gledam na youtube Man in the mirror sa Moonwalkera....znaci, jedan od mojih omiljenih snimaka....
Najteze mi je kad gledam kako oni srecnici grle ogradu pred koncert i kad prikazu onog klinca sa natpisom "moj 14. koncert"...mi brate ne mozemo ni 1 da vidimo.....
![]()
Ma ja sam uverena da ce nam Majkl doci,ne znam zasto,ali sam ubedjena !!! Billie Jean:Da...Zalosno !!!Ma ja sam uverena da ce nam Majkl doci,ne znam zasto,ali sam ubedjena !!!
![]()
vazi sekaty:E, suzice ja sam u skoli sada...nisam stigla, veceras obecavam!!!!!!!!