Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moonwalker80:
Imas reprizu te emisije posle ponoci veceras neznam tacno kad...

Eh, ne pogledah je....otisla sam ranije sa kompa...baksuz...ali bas sam bacila pogled na rts posle ponoci...bila je neka utakmica cini mi se...a na teletextu ni traga ni glasa od vesti vezanih za Majkla....sta ces...nije smak sveta. Jesu li mozda pominjali da li ce biti casopisa kod nas???

Little Susie:
kejtice...jel mozes da mi posaljes say say say???:P

Najnaravnije!!!!!!:D Sa velikim zadovoljstvom, bre to je jedna od vecnih pesama!!!!!Klasika!!!!!!!!Ne zameraj mi sto po neki put zaboravim ono sto obecam...evo saljem....

p.s. Imate emisiju na youtube-u, za one koji su kao ja propustili emisiju :(

:( :(:(

New Michael Jackson's album not until 2008/2009?

As stories fly about how troubled entertainers like Lindsay Lohan, Britney Spears or Tom Sizemore will stage attempts at career comebacks, I’m hearing another star is quietly strategising his return to centre stage.None other than Michael Jackson has been meeting with a series of music industry insiders and promoters regarding a major new album and international concert tour to promote it - possibly by the end of 2008 or early 2009.

A long-time Jackson associate told this column Friday, “This is something Michael is carefully planning. I think the album is going to be amazing. From what I’ve heard, it will be as big as ‘Thriller’ - and yet will take his music in a new direction to appeal to new, younger fans - but will still have those Michael touches his traditional fans love.”

Apparently, Janet Jackson and some of Michael’s brothers possibly will be involved, including doing duets with him on a number of tracks. “Can you imagine what a sensation it would be if Michael and Janet toured together,” said the source, teasingly. “That is something that’s being discussed.”

Jao bre nestrpljivi ste ... ne moze on da brza (sad cu malo da se.rem :roll: ) umetnicki proces stvaranja novog dela ( :lol: ) zato sto ste vi nestrpljivi ... jer hocete da boode brzo i gloopo ili da se strpite pa da boode dobro ... 8) :-o :o

immph:
Jao bre nestrpljivi ste ... ne moze on da brza (sad cu malo da se.rem :roll: ) umetnicki proces stvaranja novog dela ( :lol: ) zato sto ste vi nestrpljivi ... jer hocete da boode brzo i gloopo ili da se strpite pa da boode dobro ... 8) :-o :o
da se strpimo i bude odlicno!ali,jbt,do 2009:shock:
:(:(
nema veze,imacu say,say,say:D:D:D

immph:

Mogla bi ja da cekam i do 2010...ali, nestrpljivost ubija brate!!!!!!!
Pogotovo kad te svi zezaju, kao neke novosti, ovo ono....samo pomeraju datum i ubijaju te u pojam....znaci tacno mi je najbolje bilo kad nista nisam pratila....
Ja iskreno mislim, ili se nadam, da ce album skoro....mislim, kad je vec poceo sa naslovicom red bi bio da sve ide po redu ;) salim se...samo nek ne s.**** album...i nek uradi to sto najavljuju...neki duet sa Janet ili Jacksonsima....

Ljudovi, gledam na youtube Man in the mirror sa Moonwalkera....znaci, jedan od mojih omiljenih snimaka....
Najteze mi je kad gledam kako oni srecnici grle ogradu pred koncert i kad prikazu onog klinca sa natpisom "moj 14. koncert"...:( mi brate ne mozemo ni 1 da vidimo.....:cry:

katy:
Ljudovi, gledam na youtube Man in the mirror sa Moonwalkera....znaci, jedan od mojih omiljenih snimaka....
Najteze mi je kad gledam kako oni srecnici grle ogradu pred koncert i kad prikazu onog klinca sa natpisom "moj 14. koncert"...:( mi brate ne mozemo ni 1 da vidimo.....:cry:
Da...Zalosno !!! :( Ma ja sam uverena da ce nam Majkl doci,ne znam zasto,ali sam ubedjena !!! :D

Ljudovi, tesko mi je da pomisljam na ovo, ali kada bi recimo buduci album doziveo fijasko, znaci, ako bi bio skroz lose prihvacen od strane publike i muzickih kriticara...ja znam da bi za mene bio dovoljan samo jedan duet sa Janet da mi se vrati osmeh na lice :D ..ako me razumete sta hocu da kazem. Ja znam da bi prihvatila album kakav god da bude, fan sam pa je i nekako logicno. Ali, ako album bude recimo (ne daj boze) imao losije pesme, sigurna sam da bi duet sa Janet bio vrhunski!!!
To najvise zelim da bude na albumu ;) Znaci previse zelim taj duet. Janet se bas dobro proslavila poslednjim albumima, bas mi se svidjaju pesmice, bas je nekako zadrzala pop zvuk i nije previse eksperimentisala...tako da mislim da bi imala bas super pozitivan uticaj na Majklica :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back