Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:( :( :( :( :( :cry:
Znaci ne mogu da verujem:( Ne mogu!!!!:(
Znate li sta znaci Buvljak? Mesto koje sam jednom posetila, mesto za koje nikada ne bih rekla da ima veze sa Michael Jacksonom:( :( :(
Dragi moji, na Buvljaku, kineskoj pijaci, se nasla jedna od Michael Jacksonovih majci o kojima mi sanjamo, misleci da ih nikada nece biti kod nas...:( ali, jedna jedina je bila!!! Pre nego sto je moj ortak kupio :( :( :( crna je, ogromna, i ima ogroman natpis "BAD" :(:(:( LJudovi, da li je to moguce???Znaci BAD majica na kineskoj deponiji!!!U sred 2007.godine!!!!
Ja tamo idem za sledeci vikend da ispreturam sve tezge :D Moram da nadjem jos neku, moraju da imaju bre!!!!!!

AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Brate, ljudovbi, necete verovati, imam slike voguaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Znaci pod ogromnim sam stresom, u soku sam.......
Znaci te slike je jedine imala neka likusa iz SRBIJE!!!!!bile su slike na RTS2 i imam ih postavicu ih.....neki lik koji radi za italijanski vogue je iz srbije pa je na rts-u bilo....ona je snimila emisiju i stavila fotke...znaci kako je lepo ispao majko mila bozja :D :D :D znaciiiiiiiiiii aaaaaaaaaaa
izgleda bolje nego u Dangerous eri sa ravnom kosom...znaci kao da ga gledam iz Remember the time ere...ovo ce biti super, ljudovi :D znaci bas je super formi, znaci najbolje izgleda!!!!!!!!!
Ne mogu da verujem kako sam odusevljena...i moram da sto pre prelistam te novine...ja se tresem jos uvek brate....znaci ubicu se sto nisam gledala RTS2 ubicu se...evo slika........

Ovo su iskoristili mnogi kao sliku na prvoj strani svojih sajtova...prvo sam ugledala jednu od ovih slika i pomislila kako je nekada bio bas lep....znaci najozbiljnije sam mislila da je ovo sa pocetka 90ih...uzas kako je dobro ispao :D

Little Susie:
pa od kada su?!
jaooooooooooooooo predivan jeeeeeeeee:D

Pa to tek treba da se stampa...to je oktobarski casopis koji tek treba da izadje sad 2007. godine...Italijanski voug!!!!Najverovatnije cu ga uzeti kad budem isla u italiju...jaoj, pa zar ne izgleda 20 god, mladje....?

katy:
Pa to tek treba da se stampa...to je oktobarski casopis koji tek treba da izadje sad 2007. godine...Italijanski voug!!!!Najverovatnije cu ga uzeti kad budem isla u italiju...jaoj, pa zar ne izgleda 20 god, mladje....?
pa on SADA tako izgleda?!?!?!?!
ON JE NAJLEPSI NA SVETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
covece:shock:

Little Susie:
jel se zezas ili sada tako izgleda?!
ovo su najnovije slike?!?!?!
JA GA VOLIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa da!!!
To su najnovije vesti vezane za njega...to sto treba pred comeback da se pojavi na naslovici italijanskog Vogua....
Znaci tako sada izgleda...ovog trenutka!!!:D
Hvala Bogu sto znam kako izgleda, da ne pogresim kad budem trazila u Italiji...
Drzite mi fige da ostane koji komad, ne zelim da se rasproda sve dok dodjem.....

Billie Jean:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Pa jel on to bio na drugom programu ??? :shock: Diiivan jeeeeeeee !!!

Da, vec sam pisala...neki urednik vogua je iz srbije i gostovao je u nekoj emisiji na drugom rts-u, a neka njegova fanovica iz Srbije je snimila celu emisiju i iscepkala snimak i poslala slike!!!!!!Ne mogu da verujem da sam propustila tu emisiju........

katy:
E, ljudovi, sta mislite?Kolike su sanse da Majkl dodje kod nas ako ga nasi budu pozvali???MIslim na ovu novu turneju koja tek sledi....ja nekako polako pocinjem da se nadam, ali pomalo. Nekako mi ovi muzicari koji su poceli da dolaze ulivaju nadu, mislim kad su vec bili Rollingstonesi, IceT,Metallica, IronMaiden, 50cent...nekako mislim da ne bi bilo cudno i da on dodje, ali opet...ko bi dosao na koncert??? :( :)
Mislim da su sanse,iskreno,jako velike !!! :) A,veruj mi,kada bi on dosao,napunio bi i dve Marakane !!! ;)

katy:
A, jel mislite da ce cika Dzekson izdavati jos albuma ili ce se posle ovoga skrasiti i ziveti porodicni zivot na nekom udaljenom imanju sa svojom decom???
Ja nekako osecam da ce pevati i sa 70 godina :D kao Paul McCartney...kad smo vec kod Paula, mogao bi da uradi koji duet sa njim!!!!Secate se najlepsih dueta, najlepsi dueti su i bili sa Paulom. Meni se ti dueti cak vise svidjaju od onih koje je radio sa Steveom, Saidah, Janet i dr. Auuuu, pa Say say say je najbozanstveniji duet!!!Najzarazniji u Majklovoj muzickoj karijeri ;)
Sta znam, mozda i odustane posle ovog albuma...sve je moguce....mada, bas mislim da ce nastaviti da se bavi muzikom do kraja...:D Nadam se da ce javnost smiriti dozivljaj malo, i da ce ga osloboditi traceva, novih optuzbi i smaranja...Go, Michael, go :D
Ja mislim da ako Majklu dobro prodje comeback,pevace jos bar narednih 20 godina !!! :)

immph:
Ne znam ... pojma nemam sta ce biti ... ne volim da razmisljam o buducnosti droogih ljudi , sta god boode zeleo nadam se iskreno da ce to i da uradi ... sad ne znam sta zeli ... snimace pesme sigurno , ali za albume ne znam ...
Meni je najlepse duet sa Steviem ... ne znam , najvise ga volim ... od samog pocetka ... kad krene ... Na na na na na na na ... i onda kad ide ... Hoo-hoo ... Doggone lover itd. ... i mnogo lepo pevaju i pesma mi je skroz kulovna ...
8) :-o :o
Meni je najlepsi duet sa Steviem,ali ne Just good friends,nego Get it !!! :)

katy:
:( :( :( :( :( :cry:
Znaci ne mogu da verujem:( Ne mogu!!!!:(
Znate li sta znaci Buvljak? Mesto koje sam jednom posetila, mesto za koje nikada ne bih rekla da ima veze sa Michael Jacksonom:( :( :(
Dragi moji, na Buvljaku, kineskoj pijaci, se nasla jedna od Michael Jacksonovih majci o kojima mi sanjamo, misleci da ih nikada nece biti kod nas...:( ali, jedna jedina je bila!!! Pre nego sto je moj ortak kupio :( :( :( crna je, ogromna, i ima ogroman natpis "BAD" :(:(:( LJudovi, da li je to moguce???Znaci BAD majica na kineskoj deponiji!!!U sred 2007.godine!!!!
Ja tamo idem za sledeci vikend da ispreturam sve tezge :D Moram da nadjem jos neku, moraju da imaju bre!!!!!!
Ha,pa zar je Majkl spao na to da se njegova majica prodaje na buvljaku ?!? :cry: Katyce,moramo i mi naci neku !!! :D

katy:
Da, vec sam pisala...neki urednik vogua je iz srbije i gostovao je u nekoj emisiji na drugom rts-u, a neka njegova fanovica iz Srbije je snimila celu emisiju i iscepkala snimak i poslala slike!!!!!!Ne mogu da verujem da sam propustila tu emisiju........

Imas reprizu te emisije posle ponoci veceras neznam tacno kad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back