immph:
Malo pre njega 13. je Britney ... tako se radujem ... weeeeeeeee ... pa normalno da treba neki spot da vidimo kad izadje album ... mislim ...
Ispricaj nam obavezno ... 8) :-o
Jel mislite da ce izaci kod nas??Ja se nekako bedno nadam...
Sta da vam pricam...sada sam se vec malo oladila, ali bio je to veliki sok za mene...

Bila sam danas dezurna i 5 casova sam sedela u toj dezurnoj kucici uz komp, sa cuvarom i jednim ortakom...da bi ubila dosadu, sela sam za komp.Iskljucili su net pa mi jedino preostalo da gledam slike i slusam muziku

da, muziku...
Svi folderi su bili: Dara Bubamara(koji sam renameovala u "Dara Bubasvaba", kako Billica kaze

), Ceca...bla bla...onda sam slucajno pronasla malo pesama pepersa, bon jovia, europe i nekog lika koji peva original "aint no sunshine" ...u folderu koji su moji ortaci iz odeljenja ostavili kad su bili dezurni...posle sam nasla metallicu i tako..bila srecna

..na Majkla nisam ni pomisljala. Pala mi je "Billie Jean" na pamet i isla sam na search i cim sam ugledala pala u nesvest...vrtela sam je pola sata...drugi me opominjali da smanjim

i tako to....kad je proslo oko pola sata, ja sam se setila da nisam zavrsila pretragu...nisam se puno ni nadala, ali nesto me je teralo da pokusam....ja ponovo ukucala "michael jackson", kad ono................aaaaaaaaaaaa citavih SEDAM pesama

!!!!!!!!!!!!!!!!!!da se ubijes...ja sam mislila da za te pesme niko nikada nije cuo, bar ne neko iz moje turbofolk skole....evo, secam se pesama koje su se vrtele tri sata

:Man in the mirror, Dirty Diana, Earth song,i just cant stop loving you,ghosts, is it scary i billie jean....ne mogu da verujem

a jos mi je dobro doslo, zato sto mi se usput, dok sam dolazila do skole crkla baterija na ipodu...tako da sam nadoknadila slusanje

znaci presrecna sam bila...jos kad sam dosla kuci, prelepe vesti o datumu albuma...jos spot....cime sam zasluzila sve ovo??