Како мени медији не упропасте живот?Паметан човек се склања од зла,а будала сади тикве с Ђаволом.
Он да је био иоле паметан и разуман,не би себи упропастио кожу и дошао у ситуацију да не може Сунце да види.Јел` ти знаш да је физиолошка потреба човека да свакодневно проведе одређено време на Сунчевој светлости?Знаш ли ти колико то мења психу кад је човек стално затворен у тамним просторијама?И овако је био погубљен,док је своју кожу уништавао,а после тога шта му се све испретурало у глави...не могу ни да помислим какав је пакао живео.
Па,наравно онда га медији узму под своје и допринесу његовој "фрик шоу" улози.Али,сам је крив.Сваки човек има избор,он је изабрао да буде медијска звезда и да страда.
Како теби медији не упропасте живот? Па нормално да не могу да ти упропасте живот прво зато што нити си познат, нити те ко од новинара "папараца" јури да те услика на сваком ћошку....
Бити медијска звезда тог калибра, светски позната, је велики терет, наравно човек мора да води рачун о својим поступцима, али чињеница је да су медији окарактерисали МЈ као лудака, и пратили његово понашање сваки његов "покрет" како би у га у томе још више "окаљали".
Нпр. онај случај са бебом преко терасе, МЈ је из најбоље намере изнео бебу, дакле, хтео је њима да учини добро, и то што је учинио и спетљао се тако како је испало, новинари су одмах то злоупотребили. И милион других ствари.
Прво ја сам чула да је он био болестан, да је губио пигмент. И верујем да сада после његове смрти ће се открити какав је то стварни хаотичан живот Мајкла био.
Прво се појавила једна особа која је тврдила за педофилију, а после други људи кад су видели могућност да могу да узму паре од Мајкла почели су и они да га оптужују. Све је то било због пара, немојте бити у заблуди. Пробајте ви да се ставите у Мајклов положај. Па свако ће гледати да вас мало финансијски "чепне".
Али сва срећа за то постоји суд, Мајкл је болестан у пиџами долазио понекад на та суђења. Могу да замислим под којим је оптерећењем био.
НЕМОЈТЕ ИМАТИ ПРЕДРАСУДЕ О ЉУДИМА на основу изгледа нечијег или тога што сте прочитали у новинама!
Мајкл Џексон је био дивно биће са дечијом душом, и није добио ништа заузврат колико је залужио!