Majkl Džekson nosio СРПСКИ ОРДЕН oko vrata!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Majkl Dzxekson na umoru blagosilja Crnu Goru.
Pa doziva sva tri sina (ne znam im imena )Petra, Mirka i Danila
Pomoga vi Sveti Djodje, nemojte me kopat odje
No me nos'te preko mora dje je moja Crna Gora

No me nos'te na Cetinje dje su nase sve svetinje
Dje su brda i omari, dje pociva Njegos slavni

To majstore.... Onamo , onamo iza brda ona....:super:

Dakle, da se vratimo na temu - kakav junak, takav i orden. :lol:
vidi mu ruka, kao da ih je posudio od nekog crnca

michael-jackson-pic-xposure-294345795.jpg

Ја сам му запалио свећу због тога:roll:

верујем да је помагао српску децу и србе много пута, не само тада, само о томе наши људи мало знају

требали би да му дамо неко обележје на тргу поводом тога, заслужио је

верујем да је помагао српску децу и србе много пута, не само тада, само о томе наши људи мало знају

требали би да му дамо неко обележје на тргу поводом тога, заслужио је

pa dobio je orden za zasluge u ratu:hahaha:

vidi mu ruka, kao da ih je posudio od nekog crnca

молим те, није тренутак за такве фотографије, ја знам да је вама хрватима сада мало криво што је помагао Србе, али завист није разлог да тако реагујете и нападате мртвог човека.

Ako je to istina da je dijelio djecu kojoj treba pomoc na "ovu" i "onu", onda je bio veca gnjida nego sto sam mislio. ;)

једина гњида овде си ти, како само можеш овако нешто говорити, ваљда постоје разлози зашто у ком тренутку иде одређена хуманитарна помоћ......

Majklova posjednje napisana pjesma koja jos nije dozivjela izvodjenje izgleda ovako:

There where famous Lovcen is
There at the end of the blue sea
There is my homeland, there is my Montenegro
Oh what it is to me, to my wishes
To drink water in Ceklin
Or to drink the old Crmnician wine
I am far away from home
But my heart remembers everything
And the yearning for my homeland, every day gets greater
Oh what it is to me, to try again prosciutto and cheese from Njegusi
The firey region, in it's warm home
For me to listen to the Gusle
Leave my wishing soul all the beautifulness of my land
Old mothers, friends, the Montenegrin customs
Oh what it is to me, in my homeland
Look how the red the sunset is
And with the old mothers
Eating Kacamak and potatoes

Majklova posjednje napisana pjesma koja jos nije dozivjela izvodjenje izgleda ovako:

There where famous Lovcen is
There at the end of the blue sea
There is my homeland, there is my Montenegro
Oh what it is to me, to my wishes
To drink water in Ceklin
Or to drink the old Crmnician wine
I am far away from home
But my heart remembers everything
And the yearning for my homeland, every day gets greater
Oh what it is to me, to try again prosciutto and cheese from Njegusi
The firey region, in it's warm home
For me to listen to the Gusle
Leave my wishing soul all the beautifulness of my land
Old mothers, friends, the Montenegrin customs
Oh what it is to me, in my homeland
Look how the red the sunset is
And with the old mothers
Eating Kacamak and potatoes

ајд доста човек је умро а ти рекламираш монтепркно:mrgreen:

Naravno da ne bi ni tad bilo u redu. Ako saljes djeci, valjda saljes kome je potrebno a ne pitas za naciju.

S tim da ionako ne vjerujem daxtu, sklon je laganju. :lol:

стварно си гњида од човека. Не само што друге проглашаваш лажовима, него си толико ситна душа да твоји постови не заслужују ни да се коментаришу, а ради истине и правде само хоћу да кажем да је Мајкл Џексон помагао деци целог света, и да је био велики човек, већи него што твој умић може да замисли, помагао је и СПЦ а ти лажи и пиши овде шта хоћеш, величину овог човека никакве твоје лицемрне и злонамерне лажи неће умањити...

Не знам да ли сте знали, али ако нисте, време је да сазнате. Краљ попа Мајкл Џексон носио је СРПСКИ ОРДЕН око врата када је ишао на суђење. То је иначе орден који се додељује за храброст. На суђењу, као што знате, ослобођен је свих оптужби.

"MAJKL DŽEKSON NOSI OKO VRATA STARI SRPSKI ORDEN
ZANIMLJIVOSTI - Utorak, Januar 20, 2004 14:39 RTS

Američka mega zvezda Majkl Džekson pojavio se sa srpskim ordenom oko vrata na sudu u Santa Mariji, u Kaliforniji, pred kojim odgovara na optužbe za seksualno zlostavljanje maloletnih lica, tvrdi jedan češki istoričar.

'Radi se o ordenu Belog orla trećeg reda Kraljevine Srbije koji je visio na crveno-beloj traci', izjavio je danas agenciji AFP Pavel Simunek, stručnjak za odlikovanja Instituta za istoriju češke armije.

To odlikovanje je ustanovio 1882. godine Milan Obrenović [1854-1901], knez a potom i kralj Srbije, inspirišući se francuskom Legijom časti, kaže češki istoričar.

'Godina 1882. se jasno vidi na poledjini ordena koji nosi gospodin Džekson, jer ga je pevač stavio okrenut na tu stranu', objasnio je on.

Orden Belog orla, koji se davao za zasluge u ratu, ukinut je tokom Drugog svetskog rata, posle raspada Kraljevine Jugoslavije, 'mnogo pre rodjenja gospodina Džeksona', istakao je Simunek.

Na fotografijama se, medjutim, jasno ne vidi da li je američki pevač, star 45 godina, u Santa Mariji nosio original ili kopiju srpskog odlikovanja, napominje češki stručnjak, odgovoran za zbirke odlikovanja u Institutu za istoriju češke armije. "

http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?...=65112&belong=
Možda je držao i 3 prsta pa mu je otpao jedan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back