Majkl Džekson nosio СРПСКИ ОРДЕН oko vrata!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зато је и црк`о...

Једите код Џоа, "црко" је зато што је пио антидепресиве јер су му медији уништили живот, и управо као овакви злобни људи овде као што си видео, што немају никакво поштовање ни према коме, него хоће да буду "ин" у друштву и да преко туђе несреће постају "популарни", као што су ови овде на форуму који га пљују а не вреде ни пишљиве банке....

12658282.png

Једите код Џоа, "црко" је зато што је пио антидепресиве јер су му медији уништили живот, и управо као овакви злобни људи овде као што си видео, што немају никакво поштовање ни према коме, него хоће да буду "ин" у друштву и да преко туђе несреће постају "популарни", као што су ови овде на форуму који га пљују а не вреде ни пишљиве банке....

Он је сам себе уништио,јер је био будала.Нико му није крив.Нормалан и паметан човек не ради то што је он радио и не бави се таквим "послом",јер ће пре или касније да заврши са дрогом или депресијом.
Паганизам је опака болест...

Он је сам себе уништио,јер је био будала.Нико му није крив.Нормалан и паметан човек не ради то што је он радио и не бави се таквим "послом",јер ће пре или касније да заврши са дрогом или депресијом.

@Džo-Drogirao se 1993.i odvikao se.Pobeleo je zbog vitiliga.Šta nije trebao da peva,on se time bavio?Padao je u depresiju zbog optužbi za pedofiliju,i zato je i preterivao sa lekovima.;)

То није тачно. Није он сам себе уништио. Њему су живот упропастили медији. Којим "послом", шта конкретно под тим подразумеваш, буди прецизнији ?
Ако мислиш на оно са бебом што је био неспретан на тераси, новинари су то злоупотребили након чега су га назвали "чудаком", а нису разумевали ни обичаје африканаца.

Ни један познати лик није био толико медијски нападан као МЈ. Мајкл Џексон је човек који је имао дечију душу и учинио је за децу и овај свет више него било који политичар данас.

То није тачно. Није он сам себе уништио. Њему су живот упропастили медији. Којим "послом", шта конкретно под тим подразумеваш, буди прецизнији ?
Ако мислиш на оно са бебом што је био неспретан на тераси, новинари су то злоупотребили након чега су га назвали "чудаком", а нису разумевали ни обичаје африканаца.

Ни један познати лик није био толико медијски нападан као МЈ. Мајкл Џексон је човек који је имао дечију душу и учинио је за децу и овај свет више него било који политичар данас.

Zato sto je ima deciju dusu, silovao je i decu!!!!!

Zato sto je ima deciju dusu, silovao je i decu!!!!!

Колико пута треба овде да поновим, да то није истина. Суђење је било, ни по једној тачки оптужнице МЈ није био крив, јер нису имали никакве доказе, а нису их имали наравно јер то није ни било истина, само су хтели да се дочепају Мајклових пара и то им је била прилика.

Осим тога, тај мали је већ раније говорио (оптуживао) да су га и (разни други богаташи) пипкали, заправо су постојали докази да је породица тог малог само покушала да се домогне пара од богатих људи.

То је било откривено на суђењу.

Како мени медији не упропасте живот?Паметан човек се склања од зла,а будала сади тикве с Ђаволом.

Он да је био иоле паметан и разуман,не би себи упропастио кожу и дошао у ситуацију да не може Сунце да види.Јел` ти знаш да је физиолошка потреба човека да свакодневно проведе одређено време на Сунчевој светлости?Знаш ли ти колико то мења психу кад је човек стално затворен у тамним просторијама?И овако је био погубљен,док је своју кожу уништавао,а после тога шта му се све испретурало у глави...не могу ни да помислим какав је пакао живео.
Па,наравно онда га медији узму под своје и допринесу његовој "фрик шоу" улози.Али,сам је крив.Сваки човек има избор,он је изабрао да буде медијска звезда и да страда.

Ne postoje zato, sto je bio pun para pa je platio sinu Miti da mu to sredi!!!!

Наравно теби је лакше да поверујеш сиротињи него богаташу, јер по теби чињеница што је неко "пун пара" је довољно му неверујеш....

Правни систем Америке нема везе ни са парама, ни са тиме да ли је неко познат или не.

Наравно теби је лакше да поверујеш сиротињи него богаташу, јер по теби чињеница што је неко "пун пара" је довољно му неверујеш....

Правни систем Америке нема везе ни са парама, ни са тиме да ли је неко познат или не.

Аууу,немој да си наивна!Још како има везе с парама и са важношћу функције у друштву коју обавља.Ту важност процењују они који воде САД.Неће се десити да драстично буде кажњен неко ко силује,користи дрогу,убије...итд.,под условом да ради користан посао за мафију.То је случај са њиховим звездама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back