*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
A jel' to neki rođak Željka Joksimovića? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

"...patriJota, neobrazovani, krezubi..."?
Kada bih imao moc da Vucica nagovorim da pridje ds-u pa da se nasmejem na komentare....![]()
Može kao počasni član...part time.Aha, hoćeš se učlaniš?
Ma nije mnogo...nece turska noga krociti u Srbiju, ja ti kazem (prim. VD)....a kod vas u Svedsku standard, a?Много,куме,много...

Ma, Tex, ja mislim da se ti, u stvari, zajebavas... :rolleyes:
PARDON....?!?!...ti mora da nisi nikada imao prilike da budes u blizini profesora Joksimovica, da osetis njegov magnetizam, da neposredno spoznas svu njegovu genijalnost, znanje...usudio bih se cak i da kazem plemenito poreklo!
Onda trči da se ušlaniš kod Čede, on je nešto pričao u korist gej brakova :-o
Mozda predlog nije los...alli izgubio si iz vida da ce mi onda Prof. Dr. Obren Joksimovic biti mnoooogo daleko posto je od skora najveca uzdanica SRS-a.

Zovem se Ljudmila i ti mi kažeš IZGUBIO ... ipak se ti učlani kod Čede pa šta bude![]()
Najpametnija? Pa, slazem se da jeste.Bilo kako bilo ipak se ispotavilo da je Maja najpametnija
zena odlazi iz stranke proslosti i ima pravo da podrzi koga hoce, i ako nece ne mora nikog, najvaznije je da je otisla iz gubitnickog tabora.

Najpametnija? Pa, slazem se da jeste.
Ali kolike budale moraju biti oni koji ce je primiti u svoju stranku i cekati trenutak da i njima okrene ledja?![]()
PARDON....?!?!...ti mora da nisi nikada imao prilike da budes u blizini profesora Joksimovica, da osetis njegov magnetizam, da neposredno spoznas svu njegovu genijalnost, znanje...usudio bih se cak i da kazem plemenito poreklo!
Нафатирала се и одмах мења мишљење.Маја је чист пример како новац и власт утичу на човека.
Може да буде и најкултурнија и најобразованија и највећа дама света,али шта јој вреди кад има дискутабилан карактер и флексибилно схватање морала.
Па,то је то.
Одједном нема принципе и ставове које је заступала више од 10 година.Изгледа добила привлачну понуду од ДС.
Вероватно није била искрен члан СРС-а од самог почетка.
Сећам се да је пред прошле локалне изборе,као кандидат СРС-а,на митинзима критиковала политику ДС-а и евроатлантске интеграције,као и сви радикали.
А,вид` сад...
И сад,одједном мења идологију?Oko dvadesetak, ona 1963 rođena, i mlada, bila jedan od osnivača SRS.
Prouči malo ko su bili njeni i kako to da se ona našla u poziciji da obnavlja radikalnu stranku.
sve ovo sto se desava pokazuje da je maja gojkovic jedna klasicna politicka prostitutka koja daje svoju podrsku bilo kojem stavu ili ideji ako od toga ima interesa.
ja bih skroz razumeo da se Maja ne slaze sa politikom SRS-a pa da osnuje posebnu stranku i da zastupa iste ideje na malo drugaciji nacin kao sto je to uradila recimo LDP . Al od clana i istaknutog funkcionera SRS-a da postane podrzavaoc politike DS-a , to moze samo neko ko se politikom bavi radi licnog interesa i neko ko je politicka prostitutka.
A zasto sam ja do sada mislio da o gradonacelniku Novog Sada odlucuju Novosadisti?Koristiš teške reči. Svako ima pravo da se koriguje posebno n.a.b.o.lj,e. makar i zbog ambicije.
Ako Maja bude želela da ostane gradonačelik NS-a još jedan mandat - ostaće.
Ako jednom reši da bude predsednik Srbije - i to može da bude. Ta žena ima i mozak i ljude.

Politički je potpuno potrošena.Koristiš teške reči. Svako ima pravo da se koriguje posebno n.a.b.o.lj,e. makar i zbog ambicije.
Ako Maja bude želela da ostane gradonačelik NS-a još jedan mandat - ostaće.
Ako jednom reši da bude predsednik Srbije - i to može da bude. Ta žena ima i mozak i ljude.
Па сад ће се ДС вероватно упи*кити од среће !
Као,ето сада је она прогледала !
О таквим политичарима "прелетачима" мислим све најгоре ...
Ако је незадовољна са својом странком,нека иступи и батали
политику,или нека оснује неку "своју" партију која јој одговара,а не
после толико година сада види да није јој по вољи ...
Исто такву веелику грешку су урадили радикали када су прихватили Обрена Јоксимовића...
И сад,одједном мења идологију?
Па,јел` то могуће?
A da li, na primer, bilo ko od vas sme sa stopostotnom sigurnošću da tvrdi da se, jednog dana iz petnih žila, Nikolić neće zalagati za ulazak u EU ?