MAJA za EVROATLANTSKE integracije, podrska DS-u?

Neznam uvek mi je bila nekako prevrtljiva.
Nikad nije bila jasna oko svojih stavova.
Па,то је то.
Одједном нема принципе и ставове које је заступала више од 10 година.Изгледа добила привлачну понуду од ДС.
Вероватно није била искрен члан СРС-а од самог почетка.
Сећам се да је пред прошле локалне изборе,као кандидат СРС-а,на митинзима критиковала политику ДС-а и евроатлантске интеграције,као и сви радикали.
А,вид` сад...

Па,то је то.
Одједном нема принципе и ставове које је заступала више од 10 година.Изгледа добила привлачну понуду од ДС.
Вероватно није била искрен члан СРС-а од самог почетка.
Сећам се да је пред прошле локалне изборе,као кандидат СРС-а,на митинзима критиковала политику ДС-а и евроатлантске интеграције,као и сви радикали.
А,вид` сад...

Razumela sam sve.
Mislim da je presudilo to sto su Demokrate pobedile u Novom Sadu,a njoj se tu ,,osladilo,,lep je Novi Sad.
Verovatno ne zeli da ga napusti.

Pa ja moram da priznam da se ona meni ne dopada. Smatram da je glupo i licemerno da je radikali koji su je do juce obozavali prozivaju ali isto tako mi je nenormalno da se sada mi ostali nesto divimo njenom potezu. U svakom slucaju istina da je daleko pametnija i obrazovanija od ostalih u SRS a kako ce se dalje postaviti ostaje nam da vidimo. U svakom slucaju znam da ce veceras svasta napricati kod Olje i obavezno cu je gledati.

Pa ja moram da priznam da se ona meni ne dopada. Smatram da je glupo i licemerno da je radikali koji su je do juce obozavali prozivaju ali isto tako mi je nenormalno da se sada mi ostali nesto divimo njenom potezu. U svakom slucaju istina da je daleko pametnija i obrazovanija od ostalih u SRS a kako ce se dalje postaviti ostaje nam da vidimo. U svakom slucaju znam da ce veceras svasta napricati kod Olje i obavezno cu je gledati.
Јел` глупо и лицемерно да присталице ДС-а прозивају Чеду Јовановића,којег су тако обожавали током периода његове деструкције по Србији?

Kako utiču? Počinješ da misliš svojom glavom umesto da kao papagaj ideš ulicom i vičeš : ''izdajnik'', ''lopov'',...?
"...patriJota, neobrazovani, krezubi..."?:cool:

Po meni je sasvim razumno da zena ode iz stranke ako joj se vise ne svidja program, pa cak i da se uclani negde drugde. Postenije je tako nego da se zalaze za nesto u sta ni sama ne veruje samo da bi ispala "karakterna" i "dosledna".
Relativno tacno. Politicar koji je toliko dugo bio pristalica jedne opcije, pa onda pretrci u drugu jer se "opametio", verovatno nikada nije ni bio potpuno za prvu opciju.
Da pitamo ovako. Sta je Maju Gojkovic zadrzalo tolike godine u srs-u i da li bi se za istu ikada igde culo da je srs nije predlozio za gradonacelnicu Novog Sada i podrzao njen izbor?
Malo je jedan Vuk Draskovic na politickoj sceni?

Moram da priznam da mi nikad nije bilo jasno šta traži s njima. Pametna, obrazovana žena u takvom društvu.... čudno.:roll:
Kada bih imao moc da Vucica nagovorim da pridje ds-u pa da se nasmejem na komentare....:cool:

Јел` глупо и лицемерно да присталице ДС-а прозивају Чеду Јовановића,којег су тако обожавали током периода његове деструкције по Србији?

To svakako nije isto, budući da je Čeda odlaskom iz DS-a započeo svoju politiku koja se glasačima DS-a ne dopada, a Maja još uvek nije ništa uradila a vi je već prozivate. Sačekajte malo pa onda komentarišite. ;)

A za Čedu neću da pričam jer ne znam, dotičnog nikada nisam obožavala. Taj njegov period "destrukcije" sam takođe propustila pošto nisam bila u Srbiji a za razliku od nekih forumaša nemam taj trip da se petljam u politiku iz dijaspore.

Nego, zašto uvek kad neko spomene radikale vi morate da se kačite za taj DS? Jel' nema boljih argumenata ili šta i kakve veze sad ima Čeda Jovanović sa Majom Gojković? :lol:

maja gojkovic je izdala program Srpske Radikalne Stranke i stoga podrzavam njeno iskljucenje iz stranke. Program stranke je iznad svih pojedinaca, kom se ne svidja nek napusti stranku ili nek osnuje/uclani se u novu.

<snip>

Nece se njeno iskljucenje iz SRS-a ni oseti sada kada se velicina kakva je Prof. Dr. Obren Joksimovic pridruzio...on vredi stotinu Maja.

Tadicevi glasaci 1:lol:

ХАХАХАХАААА........:lol::lol::lol::lol:
Па,невероватно!!!
Примерак,што би се рекло.Међутим,није могла бољи одговор да да на питање која обећања је Тадић испунио.

Овај примерак,као представник апстрактне политике засноване на продаји магле и принципу штапа и шаргарепе, је јако болан за многе људе у Србији.На пример,болан по питању Тадићевог обећања о запошљавању 500 000 људи,а десило се и дешава се супротно.

Back