- Poruka
- 26.434
Ima 70 a izgleda extra. Da je malo mladja ja sa trideset bi je muvao bez razmisljanja!
p.s. Sta mislite o vezama mladjih muskaraca sa malo zrelijim damama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima 70 a izgleda extra. Da je malo mladja ja sa trideset bi je muvao bez razmisljanja!
Ja sam oduvek mentalno zrelija od mm iako sam mlađa od njega. To je normalno. A ti mladići što idu s matorkama, to može da bude samo iz interesa, makar oni bili isključivo seksualne prirode, mada su pre materijalne.
P.S. Maja je zaista carica.![]()
Pa da ima 55 sigurno!
p.s. Izgledas skoro identicno kao moja keva iz profila![]()
rodjena 1959
Ahahha, nemam pojma o kome pričate, ali mora da stvarno "dobro" izgleda kad ste za ženu od 50 godina mislili da ima 70.![]()
rodjena 1959
Morao sam da pogledam na netu ko je Maja Volk. Pa Ok, žena upravo izgleda kao da ima 51 godinu. Jedino što vodi računa o sebi. Valjda je normalno, s obzirom na to da je javna ličnost.
Ima ovde na forumu mašala takvih primeraka, pa ako si ljubitelj kreni u akciju na PP.
Na pravom si mestu, ne menjaj kanal.
Razlikovati 'malo zrelije' od 'potpuno trulih'...
Ajd' nek' bude da pričam o jagodama.
Sto si bre tako okrutan?![]()
...Pa ne, al je ruzno za cuti. Pravi muskarac tako nesto nikad ne bi rekao... ni na forumu.